Ζυγός: Καλλιτέχνης και Γητευτής

Ο πιο γοητευτικός ιππότης του ζωδιακού, ο Ζυγός έχει ήδη ξεκινήσει την πορεία του στον ουρανό. Το 7ο ζώδιο, εκπροσωπεί άριστα την έννοια της συντροφικότητας, της σχέσης  και του ζεύγους. Το Μαζί είναι τόσο σημαντικό για εκείνον: μαζί είμαστε καλύτερα, μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα, χέρι-χέρι θα φτάσουμε ακόμη πιο μακριά. Δρα, εργάζεται, λειτουργεί καλύτερα μέσα από τη συνεργασία και η καρδιά του αποζητά πάντα τον/την ιδανικό/η σύντροφο.

Φέτος ο Δίας σας δίνει φτερά, ανοίγει πόρτες, απαλύνει πληγές, γιατρεύει καρδιές και σας κάνει να τολμάτε!

Με κυρίαρχο πλανήτη τους την Αφροδίτη, οι Ζυγοί δεν θα μπορούσαν παρά να είναι καλλιτέχνες και να απολαμβάνουν μαζί με τον Λέοντα την όμορφη πλευρά της ζωής και της δημιουργικότητας σε όλες τις εκφάνσεις της. Τέχνη, φιλοσοφία, χορός, θέατρο, ποίηση…andeverythinginbetween.

Πιο αιθέριοι από τα άλλα παιδιά της υπέροχης αυτής θεότητας-τους Ταύρους που, ως πιο γήινα ζώδια, απολαμβάνουν πιο γειωμένα το σεξ, το φαγητό, το ποτό κλπ. Οι Ζυγοί πάλι, είναι επίσης αφοσιωμένοι στο κυνήγι των επίγειων απολαύσεων, αλλά λίγο πιο εκλεπτυσμένα, με μια τόσο υπέροχη κομψότητα και joiedevivre!

Προσηνείς, φιλάνθρωποι, ευγενείς, διπλωμάτες, γεμάτοι χιούμορ και νάζι, με εκθαμβωτική εμφάνιση, χαμόγελο και ήρεμη καλοσύνη, οι Ζυγοί εκπέμπουν ζεστασιά, άνεση και χάρη.

Ο Δίας από τις αρχές Σεπτεμβρίου έχει αρχίσει και τους δίνει λάμψη αλλά και το μαγικό ραβδί για να πραγματοποιήσουν πολλές από τις επιθυμίες τους! Η χρονιά προβλέπεται καθοριστική για τη ζωή πολλών Ζυγών, αρκεί να ξέρουν να εκμεταλλεύονται τις περιστάσεις. Συνεργασίες που θα ανθίσουν, σχέσεις που θα προχωρήσουν, αποφάσεις ζωής, ευκαιρίες που θα προκύψουν και όνειρα που θα υλοποιηθούν και θα τους δώσουν χαρά και ικανοποίηση.

Το ζώδιο που εκπροσωπεί άριστα την έννοια της σχέσης, το 2017, δεν αποκλείεται να κάνει σημαντικά βήματα για την συναισθηματική του αποκατάσταση ή να δεσμευτεί για το happilyeverafterπου τόσο ποθεί.

Όσο κι αν προσπαθήσεις κανείς να πείσει έναν Ζυγό για τις χαρές της εργένικης ζωής και της (κατά καιρούς) απαραίτητης και εποικοδομητικής μοναξιάς, δεν θα τα καταφέρεις. Οι Ζυγοί και οι Καρκίνοι έχουν, στατιστικά, τα υψηλότερα ποσοστά γάμων και συμβίωσης-το κάθε ζώδιο για το δικό του λόγο.

Καλλιεργημένοι, χαμογελαστοί, εκλεπτυσμένοι οι Ζυγοί λατρεύουν την ομορφιά και τα όμορφα πράγματα. Μην ξεχνάτε ότι κερδίζουν στη ζωή με το ταλέντο και την ακαταμάχητη γοητεία τους.

So the lover must struggle for words. T. S. Eliot  26.9.1888
Οι άντρες Ζυγοί είναι τόσο έμπειροι στα λόγια  και στο παιχνίδι του φλερτ που είναι αδύνατον να μην υποκύψεις στη γοητεία τους.

Είναι ερωτευμένοι με τον έρωτα και θέλουν να ζήσουν το ρομάντζο με κάθε τρόπο. Ματαιόδοξοι, απαθείς και κενοί στη χειρότερη εκδοχή τους, στην καλύτερη μοιάζουν με αστραφτερό, πανέμορφο παγώνι! Λάμπουν, χαμογελούν  και σε παρασύρουν σε ένα μεθυστικό χορό.Πιστεύουν πραγματικά ότι υπάρχει το άλλο τους μισό και δεν σταματούν να ψάχνουν το ταίρι τους και προσπαθούν.  Όσο γοητευτικοί και ακαταμάχητοι να είναι οι Ζυγοί, κάτι που τους κάνει πολλές φορές να αλλάζουν συντρόφους σαν τα πουκάμισα, είναι πολύ της σχέσης.

Θυμηθείτε: Η αντανάκλαση του εαυτού σας στα μάτια των άλλων και η αέναη σύγκριση με τους άλλους σας βοηθάει να βελτιώνεστε συνεχώς, να είστε πάντα έτοιμοι για αλλαγές και προκλήσεις, να γίνεστε ανταγωνιστικοί όπου πρέπει αλλά και να κρατάτε ισορροπίες εκεί πουχρειάζεται. Η δικαιοσύνη και  διπλωματία πρέπει να είναι σύμμαχοι και οδηγοί σας, πυξίδα στα δύσκολα και χρήσιμο εργαλείο σε κάθε συναναστροφή και συνεργασία.

Θυμηθείτε: Διάσημοι Ζυγοί  είναι πολλοί καλλιτέχνες όπως ο Τζον Λένον και ο Sting, οι πανέμορφες Monica Belucci, Cathrine Zeta Jones και Brigitte Bardot αλλά και εξερευνητές όπως ο Χριστόφορος Κολόμβος , συγγραφείς όπως οι Αρθουρ Μίλλερ , Χάρολντ Πϊντερ και Γουίλιαμ Φώκνερ, ο μέγας φιλόσοφος Κονφούκιος και πολλοί άλλοι.

 

«Όταν κάνω έρωτα, δεν σκέφτομαι»
Brigitte Bardot
28.9.1934

Κείμενο: Χριστίνα Θεοχάρη

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here