Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2023: Ώριμες ιδέες, σκέψη & μεθοδικότητα!

Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2023 - Βeauté Magazine

Οι Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2023 ξεκινούν με ανάδρομο Ερμή. Αυτό σε βοηθά να επανεκτιμήσεις τις εμπειρίες και τις γνώσεις που αποκόμισες από την χρονιά που έφυγε. Αν και ο χρόνος δεν είναι παρά μια ανθρώπινη εφεύρεση, η αίσθηση ότι κάτι τελείωσε και κάτι καινούργιο ξεκινά σε ωθεί να προσδιορίσεις στόχους και επιθυμίες. Μέχρι τη Νέα Σελήνη στις 21/1 και με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία να είσαι επιφυλακτική ακόμη και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Πολλές φορές οι σκέψεις σου μπορεί να είναι μπερδεμένες και να σε οδηγούν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Η περίοδος ωστόσο ενδείκνυται για ώριμες αντιδράσεις και μεθοδικές κινήσεις. Στα μέσα του μήνα όπου και ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία η δράση απελευθερώνεται. Οι κατάλληλες διαπραγματεύσεις και επικοινωνίες προηγούνται κάθε επιτυχημένης προσπάθειας να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Πανσέληνος με ενδιαφέρουσες προοπτικές

Στις 7/1 η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου κρύβει κάποιες ενδιαφέρουσες προοπτικές. Παρότι, όπως και σε κάθε Πανσέληνο, οι καταστάσεις μεγεθύνονται και φορτίζεσαι συναισθηματικά, στην προκειμένη περίπτωση μια απρόβλεπτη τροπή μπορεί να οδηγήσει σε θετική έκβαση της κατάστασης που σε απασχολεί. Έξυπνες ιδέες εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένεις! Από την άλλη στις Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2023, φαίνεται πως και οι ερωτικές σχέσεις αυτήν την περίοδο επιζητούν την εγκεφαλική διέγερση και εκτιμούν την ανεξαρτησία και την ικανότητα να μπορείς να κάνεις παρέα με τον άνθρωπο που αγαπάς.

Γιατί και τον ωροσκόπο: Το ζώδιο είναι η αστρολογική σου ταυτότητα. Ο ωροσκόπος είναι το πώς η ταυτότητα αυτή εκφράζεται προς τα έξω. Εκτός από το ζώδιο διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Επαγγελματικές ανησυχίες και ασυνεννοησίες σε αποδιοργανώνουν

Η παρουσία του Δία στο ζώδιό σου σε τροφοδοτεί με διάθεση να κάνεις ανοίγματα και να κυνηγήσεις ευκαιρίες. Νιώθεις ότι έχει έρθει η εποχή να περάσεις σε επόμενο επίπεδο και είσαι έτοιμη να το κάνεις. Αυτή την περίοδο η αίσθηση αυτή επικεντρώνεται κυρίως στα επαγγελματικά σου. Και ναι, οι Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2023 σε σιγοντάρουν σε αυτό. Ωστόσο σου εφιστούν την προσοχή, ιδίως σε σχέση με συνεννοήσεις, διαπραγματεύσεις και ιδέες τουλάχιστον μέχρι τις 19/1. Η Πανσέληνος στις 7/1 ενεργοποιεί το δίπολο καριέρα – οικογένεια και αναδύονται συναισθήματα και προβληματισμοί. Ευκαιρίες παρουσιάζονται από το πουθενά στις 9/1 και στις 30/1. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Οι φίλοι και η κοινωνική σου ζωή αποτελούν πηγή χαράς και βοηθούν στην αποφόρτιση. Φιλίες που είχαν περάσει μια φάση απομάκρυνσης και ψυχρότητας μπορεί τώρα σιγά σιγά να αναθερμανθούν. Η σωστή επικοινωνία θα παίξει το ρόλο της.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Διεύρυνε την αντίληψή σου και άνοιξε τους ορίζοντές σου

Με τα επαγγελματικά θέματα να συνεχίζουν να σε προβληματίζουν σταθερά, ο μήνας αυτός φέρνει κι ευκαιρίες για να βρεις λύσεις. Ιδανικότερα μετά τις 19/1 όπου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, βάλε τάξη στο μυαλό σου και δες τα πράγματα και από άλλη οπτική γωνία. Αξιοποίησε την εύνοια στις 9/1 και στις 30/1 και θα σου έρθει η ιδέα για τις πιο κατάλληλες κινήσεις. Η Πανσέληνος στις 7/1 δεν είναι αρνητική για σένα, αλλά σε κάνει πιο συναισθηματική. Η ανασφάλεια που έχεις με τις αλλαγές, πρέπει να σε κινητοποιεί κι όχι να σου γίνεται εμμονή και φοβία. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον στη δουλειά μπορεί να μην έχει τόσο μέλλον όσο φαίνεται και γύρω στις 15/1 μπορεί να σε προβληματίσει. Η παρουσία του Δία στο 12ο οίκο σου σε καλεί να εμπιστευτείς ότι υπάρχει μια ανώτερη εκδοχή του εαυτού σου που σε προσέχει, σε συμβουλεύει και σε αποδέχεται όπως είσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6) Οι στόχοι σου αρχίζουν να δρομολογούνται

Ο Ιανουάριος είναι ένας ενδιαφέρον μήνας για σένα και οι λόγοι που συνηγορούν σε αυτό είναι αρκετοί. Ο Άρης στο ζώδιό σου επιστρέφει σε ορθή πορεία μετά από αρκετό καιρό. Σαν αποτέλεσμα, η ενέργειά σου θα διοχετεύεται προς την κατεύθυνση που επιθυμείς για να κάνεις πράξη τις σκέψεις σου. Κάποιες εντάσεις, αλλά και υπερδιέγερση, συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά θα νιώσεις τη διαφορά στην καθημερινότητά σου. Με τον Δία στον 11ο οίκο σου οι στόχοι σου είναι πολλοί και σε κάποιες περιπτώσεις λίγο υπερβολικοί. Θα πετύχεις αυτούς που θέλεις όταν βάλεις τα πράγματα σε μια λογική βάση. Υπάρχει ένα σημαντικό υποστηρικτικό δίκτυο γύρω σου από ανθρώπους, αξιοποίησε το! Η Αφροδίτη από την άλλη, στο φιλικό για σένα Υδροχόο, δεν ευνοεί μόνο τα ερωτικά. Η αλήθεια είναι πως προωθεί ό,τι σχετίζεται με την ανάπτυξή σου γενικότερα. Από σπουδές και εκπαίδευση μέχρι ταξίδια και εμπειρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7) Επικοινώνησε στους άλλους αυτά που θες με προσοχή

Η έμφαση που δίνεται αυτή την περίοδο είναι στις κοντινές σου σχέσεις με σύντροφο και συνεργάτες. Και το μάθημα που προκύπτει από τις πλανητικές επιρροές είναι πώς μπορείς να επικοινωνείς πιο ξεκάθαρα και άμεσα αυτά που θέλεις να τους πεις. Μέχρι τις 19 του μήνα η επικοινωνία θα σε δυσκολεύει λόγω του ανάδρομου Ερμή στον τομέα των σχέσεων. Όμως τόσο η 9/1 όσο και η 30/1 είναι μέρες ευνοϊκές. Ο συναισθηματισμός σου σε εμποδίζει και γίνεται ιδιαιτέρα έντονος γύρω από την Πανσέληνο 7/1 στο ζώδιό σου. Πρόσεξε την παθητική επιθετικότητα σου γιατί βάζει τους άλλους σε συναισθηματική άμυνα. Οι επαγγελματικές ευκαιρίες δε λείπουν και χρειάζεται ανοιχτό μυαλό να τις αντιληφθείς. Ένα απροσδιόριστο εσωτερικό άγχος που είχες, χωρίς προφανή λόγο τις περισσότερες φορές, αρχίζει να υποχωρεί από τις 13/1. Η ερωτική επαφή, ιδίως όταν νιώθεις σύνδεση με το σύντροφό σου, είναι διέξοδος, μην το ξεχνάς.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8) Οι σχέσεις σου εξομαλύνονται και αναζητάς την αρμονία

Ο καινούργιος χρόνος σε βρίσκει με το ενδιαφέρον στραμμένο στα επαγγελματικά σου. Πιθανόν να γίνονται κάποιες αλλαγές και βρίσκεσαι σε συνεχείς επικοινωνίες, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Ωστόσο, μέχρι ο Ερμής να ορθοδρομήσει στις 19/1, νιώθεις πως τα πράγματα δεν κυλούν όπως θα ήθελες. Οι Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2023 σου τονίζουν να προσέχεις την εμπλοκή σου σε συζητήσεις που δε σε αφορούν άμεσα γιατί αυτά που θα πεις μπορεί να στραφούν εναντίον σου. Οι σχέσεις σου από την άλλη εξομαλύνονται και νιώθεις πόσο σημαντική και ευεργετική είναι η παρουσία του συντρόφου σου στη ζωή σου. Πρόσεξε μόνο γύρω στις 15/1, αλλά και 22/1, γιατί η σχέση ή ο γάμος σου μπορεί να περάσουν μια μικρή αναστάτωση. Προσπάθησε να μπαίνεις και στη θέση του άλλου. Προς το τέλος του μήνα όπου η Νέα Σελήνη γίνεται στον 7ο οίκο σου, σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν σε νέα βάση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9) Αξιοποίησε τη δημιουργική σου σκέψη

Η οργανωτική σου φύση σε ωθεί όχι μόνο να τακτοποιείς το χώρο γύρω σου αλλά και τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου. Αυτήν την περίοδο νιώθεις μια δημιουργική σπίθα μέσα σου που σε κάνει να θέλεις ασχοληθείς με πράγματα που σου φέρνουν χαρά και ικανοποίηση. Ωστόσο όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος, μέχρι τις 19/1, αυτό δεν θα είναι τόσο εύκολο. Από εκεί και έπειτα θα δεις πως η ενέργεια ρέει καλύτερα. Καλές μέρες για να προωθήσεις τα θέματα που σε ενδιαφέρουν είναι τόσο η 9/1 όσο και η 30/1. Στον επαγγελματικό τομέα από την άλλη, εντάσεις και προστριβές σε αποδιοργανώνουν και εντείνουν το άγχος. Ο Άρης στους Διδύμους σαμποτάρει το ομαλό εργασιακό κλίμα και φέρνει υπερένταση. Από τις 13/1 γυρνάει και αυτός σε ορθή πορεία δίνοντάς σου την ευκαιρία να αντιληφθείς τι συμβαίνει πριν σε καταβάλλει. Οικονομικά ζητήματα, ιδίως εκείνα που σχετίζονται με άλλους, όπως κληρονομιές, διατροφές δάνεια κ.α ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10) Οι οικογενειακές υποχρεώσεις σου αντισταθμίζονται με χαρούμενες στιγμές

Τόσο ο Ήλιος όσο και ο ανάδρομος Ερμής στον 4ο οίκο σου ανακινούν οικογενειακές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που κάποιες φορές νιώθεις πως δεν τελειώνουν. Μέχρι τις 19/1, όποτε και γυρίζει ορθόδρομος, οι καταστάσεις σε πιέζουν περισσότερο. Όπως και η Πανσέληνος στις 7/1 όπου σου δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση και εσωτερική ένταση. Ωστόσο, οι Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2023 κρύβουν και αισιόδοξα μηνύματα για σένα! Αφροδίτη και Άρης συναντιούνται προς όφελος σου στις 9/1 αλλά και γενικότερα από τις ζωδιακές τους θέσεις σε ευνοούν. Έτσι, ευχάριστες, ερωτικές και δημιουργικές στιγμές σε αποφορτίζουν από την κούραση. Παράλληλα, κάθετι που σχετίζεται με ταξίδια, εμπειρίες, εξωτερικό και αναζητήσεις γενικότερα σε δραστηριοποιεί. Οι σχέσεις, ο γάμος αλλά και οι σημαντικές συνεργασίες για σένα βρίσκονται σε νέα φάση και αποτελούν πρόσφορο έδαφος για επιτυχίες. Αξιοποίησε την Νέα Σελήνη στις 21/1 για νέα ξεκινήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11) Οι συζητήσεις με τους κατάλληλους ανθρώπους δίνουν λύσεις

Παρότι δεν εμπιστεύεσαι εύκολα και είσαι επιφυλακτική, υπάρχει ένα δίκτυο πολύ δικών σου ανθρώπων που αποτελεί για σένα σημείο αναφοράς. Είτε είναι κάποιοι φίλοι είτε συγγενείς, ξέρεις που θα απευθυνθείς όταν νιώθεις πως θέλεις να μιλήσεις και να ακουστείς. Μετά τις 19/1 με την ορθόδρομη πορεία του Ερμή, η επικοινωνία απελευθερώνεται περισσότερο και συγχρόνως οργανώνονται κάποιες μετακινήσεις που χρειάζεται να κάνεις. Το κλίμα στην οικογενειακή σου ζωή φτιάχνει και παρά τα κάποια εμπόδια που υπάρχουν, υπάρχει διάθεση για όμορφες οικογενειακές στιγμές. Με το Δία στον Κριό αρχίζεις να βλέπεις τις υποχρεώσεις σου να πολλαπλασιάζονται. Και ναι, φυσικά αυτό είναι κάτι που ήθελες, αλλά μαζί αυξάνονται και οι απαιτήσεις που έχεις από τον εαυτό σου. Θέματα υγείας που σε απασχολούν εδώ και κάποιο καιρό μπορούν τώρα να δρομολογηθούν προς επίλυση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12) Οι συγκρούσεις με τους άλλους μπορεί να δώσουν και θετικά αποτελέσματα

Η ολοκλήρωση της ανάδρομης πορείας του Άρη στους Διδύμους στις 13/1 έχει για σένα μια παραπάνω σημασία. Τώρα θα φανεί πόσο έχεις δουλέψει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Όλον αυτόν τον καιρό οι διαφωνίες και οι συγκρούσεις ήταν μέρος της καθημερινότητας. Ωστόσο, σου χτύπησαν το καμπανάκι, σε κινητοποίησαν είδες τι θέλεις να αλλάξει και βρήκες το θάρρος να το αλλάξεις. Τώρα θα δεις πόσα έχεις καταφέρει. Μην ξεχνάς να σέβεσαι και τη θέση του άλλου πάντα, ακόμη και τις φορές που διαφωνείς ή δεν την καταλαβαίνεις. Πρόσεξε τα οικονομικά σου, αλλά και συζητήσεις γύρω από αυτά, συμφωνίες και κινήσεις μέχρι τις 19/1. Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι πιο ευνοϊκά και αναζητάς ιδέες για την καλύτερη διαχείρισή τους. Κάποιο κοντινό ταξίδι ίσως κρύβει για σένα μια νέα γνωριμία ή ακόμη και αναθέρμανση της σχέσης σου γύρω στις 9/1.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1) Τακτοποιείς τη σκέψη και φροντίζεις τα οικονομικά

Μια περίοδος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για σένα μιας και ο Ερμής συνεχίζει ανάδρομος στο δικό σου ζώδιο μέχρι τις 19/1. Φυσικά και πρέπει να προσέχεις λίγο παραπάνω στις μετακινήσεις, στις επικοινωνίες και να γνωρίζεις ότι μπορεί να γίνουν μπερδέματα και παρεξηγήσεις. Εδώ όμως υπάρχει και ένα πιο ενδιαφέρον μήνυμα από το σύμπαν κρυμμένο για σένα: Ξεκαθάρισε τις σκέψεις σου και αξιολόγησε ποιες πεποιθήσεις δε σε εξυπηρετούν πια. Τα οικονομικά σου παρουσιάζουν μια βελτίωση, σε μια κατά τα άλλα δύσκολη περίοδο, κάτι που σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Η παρουσία του Δία στον Κριό αρχίζει να φανερώνει ευκαιρίες επέκτασης στην οικογένειά σου. Ακόμη και σε σχέση με ένα ακίνητο που σε απασχολεί μπορεί να βρεθούν λύσεις και να νιώσεις πως η τύχη είναι με το μέρος σου. Πρόσεχε όμως τις υπερβολές και μην προβείς σε αγοραπωλησίες χωρίς πρώτα την ανάλογη έρευνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2) Μαγνητίζεις με τους τρόπους σου και προωθείς τα θέματά σου

Ήδη έχεις νιώσει πως τα πράγματα αλλάζουν και η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 3/1 στο επιβεβαιώνει. Νιώθεις ότι μπορείς να γοητεύσεις τους άλλους και παράλληλα αναζητάς τρόπους να απολαύσεις περισσότερο την καθημερινότητα σου. Φυσικά ο Κρόνος δε σε αφήνει χωρίς εμπόδια και κούραση. Όμως έχεις πια ωριμάσει τόσο ώστε να ξέρεις ότι και αυτά είναι μέρος της διαδικασίας και της ροής. Άλλωστε όσο αντιστέκεσαι σε αυτό που συμβαίνει, τόσο η εξάντληση μεγαλώνει. Η δημιουργία, η ερωτική διάθεση, ακόμη και η διασκέδαση αποκτούν ξανά χώρο στη ζωή σου. Ωστόσο, η Πανσέληνος στις 7/1 αναμοχλεύει καταπιεσμένα συναισθήματα και υποσυνείδητες ανασφάλειες και σε βγάζει από τα νερά σου. Δέξου ότι αυτό γίνεται για να βρουν οδό έκφρασης και να τα κατανοήσεις. Στις 21/1 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί σε νέα ξεκινήματα για να βάλεις σε εφαρμογή αυτά που τόσο καιρό υπάρχουν μόνο σε επίπεδο ιδεών.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3) Φίλοι σου δίνουν ιδέες και κίνητρα να συνεχίσεις

Ένα σημαντικό υποστηρικτικό δίκτυο έχει δημιουργηθεί γύρω σου και αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι αποτέλεσμα των πράξεών σου και η ζωή σε ανταμείβει. Παρόλα αυτά κάποιες παρεξηγήσεις με φίλους ίσως να σε αναστατώσουν, ιδιαίτερα γύρω από την Πανσέληνο στις 7/1. Δώσε λίγο χώρο και η επίλυση δε θα αργήσει. Μετά τις 19/1 όπου ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους. Οι Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2023 σου θυμίζουν ότι υπάρχει εύνοια στα οικονομικά σου και χρειάζεται καθαρό μυαλό για να δεις τις ευκαιρίες και να τις αδράξεις. Συγκρούσεις και διαφωνίες στο χώρο της οικογένειας δε λείπουν. Ωστόσο πράγματα που συζητήθηκαν τους τελευταίους μήνες αναθεωρούνται από τις 13/1 και μετά. Η ένταση που νιώθεις κάποιες φορές αφορά στο πως διαχειρίζεσαι την ενέργειά σου. Χρειάζεται χώρος και χρόνος να μπορείς να εκφράζεις τον εαυτό σου όπως θέλεις.

Διάβασε τις Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2023

κάνοντας κλικ εδώ.


Kεντρική φωτογραφία Ivan Kazlouskij / Unsplash.

Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου από την Μυρτώ Φρέντζου, Certified Astrologer, Mayo School of Astrology London. 

@myrto_frentzou.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here