Αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου: Νέες δυναμικές, νέες πορείες

Η Εαρινή Ισημερία, φέτος στις 20 Μαρτίου, εγκαινιάζει επίσημα την έναρξη της Άνοιξης. Παράλληλα, την ίδια μέρα με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, ξεκινά η νέα αστρολογική χρονιά. Οι Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου τονίζουν πως το σύμπαν σου δίνει μια δεύτερη ευκαιρία να θέσεις τους στόχους που θέλεις να πετύχεις τη χρονιά αυτή!

Ο χειμώνας συμβολικά αντιστοιχεί σε μια περίοδο περισυλλογής, ανασυγκρότησης και οικονομίας δυνάμεων. Η περίοδος της εσωτερίκευσης όμως σιγά σιγά ολοκληρώνεται. Νέες ιδέες ανθίζουν, νέες δυναμικές αναπτύσσονται στις σχέσεις και νέες πορείες χαράζονται. Διάλεξε τη δική σου! Το ζευγάρι Αφροδίτη – Άρης συνεχίζει την κοινή του πορεία, αυτή τη φορά από το ζώδιο του Υδροχόου. Και ναι! Ο έρωτας περνάει… από τον εγκέφαλο! Η ένωση αυτή μας θυμίζει πως ο σύντροφός μας είναι και φίλος μας. Ή αντίστροφα, το να ερωτευτούμε τον καλύτερό μας φίλο μπορεί να οδηγήσει σε μια ουσιαστική σχέση αγάπης και συντροφικότητας. Παράλληλα, η πλανητική αυτή συγκυρία εξυμνεί την ανεξαρτησία στις σχέσεις και δηλώνει πως μόνο δυο πραγματικά αυτόνομα άτομα μπορούν να χτίσουν μια σχέση με γερά θεμέλια. Η Πανσέληνος στις 18/3 τροφοδοτεί τον συναισθηματισμό και μας δίνει μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και ανάγκη προσφοράς.

Γιατί και τον ωροσκόπο: Το ζώδιο είναι η αστρολογική σου ταυτότητα. Ο ωροσκόπος είναι το πώς η ταυτότητα αυτή εκφράζεται προς τα έξω. Εκτός από το ζώδιο διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Επωφελήσου από φίλους και συλλογική εργασία

Είναι χαρακτηριστικό ότι προτιμάς να ενεργείς στηριζόμενη στις δικές σου δυνάμεις. Παίρνεις πρωτοβουλίες και θέλεις να κάνεις τα πράγματα με το δικό σου τρόπο. Όμως αυτό το μήνα θα έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από το φιλικό σου κύκλο. Κάθε μορφής συλλογική δραστηριότητα σε ενεργοποιεί και συνειδητοποιείς ότι και η ομαδική εργασία μπορεί να έχει καλά αποτελέσματα. Αν νιώσεις ότι έχεις ερωτικά συναισθήματα προς ένα φιλικό σου άτομο, μην τρομάξεις! Πολλές ουσιαστικές σχέσεις έχουν ξεκινήσει από δυνατές φιλίες. Οι Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου είναι εδώ για να σου τονίσουν ότι η ηγετική σου φύση λειτουργεί καλύτερα όταν έχεις σύνδεση με τους ανθρώπους που καλείσαι να οργανώσεις. Η Πανσέληνος στις 18/3 ενεργοποιεί τον τομέα της υγείας σου, σωματικής και ψυχικής. Σου υπενθυμίζει τα ανθρώπινα όρια σου. Χτυπάει το καμπανάκι της υπερκόπωσης και σου τονίζει ότι πρέπει να φροντίζεις τον εαυτό σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Οι αλλαγές που επιζητάς ξεκινούν πρώτα από μέσα σου

Είναι μια περίοδος που δραστηριοποιείσαι πολύ έντονα στον επαγγελματικό τομέα. Αυτό συμβαίνει αφενός γιατί θέλεις να πετύχεις και να ξεχωρίσεις. Αφετέρου όμως η στροφή προς τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σε βοηθάει να εκτονώνεσαι και να ξεχνιέσαι. Κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον στο χώρο εργασίας δεν αποκλείεται να σε αναστατώσει και να σε βάλει σε σκέψεις. Η γενικότερη ανάγκη για αλλαγές που νιώθεις σε αυτή τη φάση ζωής, πολλές φορές σε κάνει να δυσφορείς. Όμως καταφέρνεις με μικρές τονωτικές ενέσεις να ανταπεξέρχεσαι. Σύντομα ταξίδια που σε αναζωογονούν και επαφές στον κοινωνικό περίγυρο παίζουν το ρόλο τους! Έχεις κερδίσει πολλές μάχες τα τελευταία χρόνια και το ξέρεις. Οι αλλαγές που επιζητάς στη ζωή σου, ξεκινούν πρώτα από μέσα σου, να το θυμάσαι! Η Πανσέληνος στις 18/3 σε φορτίζει συναισθηματικά έπειτα από κάποιες συζητήσεις. Δείξε μια διαλλακτικότητα πριν βγάλεις συμπεράσματα γιατί γίνονται παρανοήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6) Νέοι δρόμοι, νέες ευκαιρίες

Το να κρατάς σε εγρήγορση το νου σου είναι για σένα τόσο σημαντικό όσο το οξυγόνο που αναπνέεις! Ζητάς καινούργιες πληροφορίες, θέλεις να μαθαίνεις και να εξασκείς το μυαλό σου. Κι άλλη τόση ικανοποίηση παίρνεις όταν μπορείς να μεταδώσεις τις γνώσεις αυτές και σε άλλους. Την περίοδο αυτή διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Ανοίγονται μπροστά σου καινούργιοι δρόμοι που σε βοηθούν να εξελιχτείς και να προοδεύσεις. Η πιθανότητα να μοιραστείς τις εμπειρίες αυτές και με το σύντροφο σου είναι μεγάλες. Παράλληλα δώσε χώρο σε επαγγελματικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Κάποια από αυτές μπορεί να είναι αυτό που σε εκφράζει και αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις δημιουργική. Η Πανσέληνος στις 18/3 μεγεθύνει τη αντίφαση μεταξύ καριέρας και οικογένειας. Σε βάζει σε διλλήματα και βιώνεις άγχος. Έχε κατά νου ότι είναι παροδικό και μη γίνεσαι έρμαιο των εναλλαγών της διάθεσής σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7) Διαχείριση οικονομικών σε πρώτο πλάνο

Η οικογένεια είναι για σένα προτεραιότητα και οι περισσότερες ανησυχίες σου περιστρέφονται γύρω από τους ανθρώπους που αγαπάς. Αυτή την περίοδο ωστόσο, ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σου στρέφεται στα οικονομικά και ιδίως εκείνα που έχεις από κοινού με άλλα μέλη της οικογένειάς σου. Έτσι, κληρονομικά θέματα, διατροφές, δάνεια κτλ δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν και να φέρουν ακόμη και συγκρούσεις. Από τα μέσα του μήνα όμως η επικοινωνία ευνοείται και κάθε παρεξήγηση μπορεί να λυθεί με το σωστό διάλογο. Οι αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου σου θυμίζουν ότι οι πλανητικές συγκυρίες είναι με το μέρος σου! Πίστεψε στον εαυτό σου και φρόντισε να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Ήρθε η ώρα να αποδεσμεύσεις παλιές αντιλήψεις που δε σε εξυπηρετούν πια. Η Πανσέληνος στις 18/3 τονίζει το συναισθηματισμό σου και σε ωθεί να επιδιώξεις κάποια εξόρμηση αναψυχής.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8) Φρόντισε το σύντροφο και τη σχέση σου

Παρά τη γενναιοδωρία σου προς τους άλλους, η ανάγκη σου να καλύπτεις τις ανάγκες του ‘εγώ’ σου είναι συνήθως μεγαλύτερη. Αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό. Άλλωστε, μπορούμε πραγματικά να προσφέρουμε όταν είμαστε πρώτα οι ίδιοι ικανοποιημένοι με τον εαυτό μας. Πρόσεξε όμως μήπως η τάση σου αυτή τροφοδοτεί τον εγωκεντρισμό σου περισσότερο από όσο χρειάζεται. Αυτήν την περίοδο το σύμπαν σου χτυπάει το καμπανάκι! Φρόντισε το σύντροφο και τη σχέση σου. Ασχολήσου με το γάμο σου και κάθε είδους συνεργασία που είναι σημαντική για σένα. Στον τομέα της καριέρας, οι αλλαγές είναι σημαντικές και σε αναστατώνουν. Χρειάζεται να βρεις μέσα σου την απαραίτητη ευελιξία για ανταπεξέλθεις σε όλα και να ισορροπήσεις τις δυναμικές. Είσαι γεννημένος ηγέτης και θα τα καταφέρεις! Η Πανσέληνος στις 18/3 αφορά κυρίως στη διαχείριση των οικονομικών σου και σου δημιουργεί μια παροδική ανασφάλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9) Αποδεσμεύσου από την τελειότητα

Έχεις καταφέρει και έχεις αξιοποιήσει την αστρολογική εύνοια που υπάρχει για σένα στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Έτσι σιγά σιγά, ζητήματα που σε προβλημάτιζαν εξυγιαίνονται. Το ενδιαφέρον και οι ανησυχίες σου, αυτή την περίοδο στρέφονται στην υγεία και την εργασία. Τώρα είναι η εποχή να δώσεις σημασία σε ψυχοσωματικά θέματα που έχεις σε εκκρεμότητα για να πάψουν να σε ταλαιπωρούν. Συνήθως αυτά συνδέονται με την τάση σου να επιδιώκεις την τελειότητα, ιδίως στην επαγγελματική σου ζωή. Και αυτό είναι κάτι που το σύμπαν θέλει να σου διδάξει! Μην εγκλωβίζεσαι σε αυτό το αδιέξοδο. Αποδεσμεύσου από την τάση αυτή και θα δεις μεγάλη αλλαγή στην καθημερινότητά σου. Έχεις τόσα χαρίσματα και πρέπει να τα δεις! Η Πανσέληνος στις 18/3 σε αφορά άμεσα. Σε φορτίζει αρκετά συναισθηματικά και φέρνει μια παροδική ανισορροπία στις στενές σου σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10) Τροφοδότησε τον εαυτό σου με ό,τι σε γεμίζει χαρά

Αυτή την περίοδο το δίδυμο των αιώνιων εραστών Αφροδίτης και Άρης περνά από τον πιο ερωτικό και δημιουργικό τομέα του ωροσκοπίου σου! Αξιοποίησε αυτή τη συνδυαστική ενέργεια και τροφοδότησε τον εαυτό σου με ό,τι σε γεμίζει χαρά. Οι ευκαιρίες για νέες ερωτικές γνωριμίες, αλλά και για δημιουργικές δραστηριότητες, είναι πολλές. Ακόμη, ευνοείται η ενασχόλησή σου με τα παιδιά ή και μια εγκυμοσύνη, αν αυτό είναι στα σχέδιά σου. Οι Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου σε βοηθούν να δεις από μια πιο αισιόδοξη οπτική γωνία τις καταστάσεις στη ζωή σου. Επαγγελματικά θέματα και υποχρεώσεις δεν παύουν να σε απασχολούν. Όμως κι εκεί ευκαιρίες υπάρχουν και το μόνο που χρειάζεται είναι να μην υποκύπτεις στην αναβλητικότητά σου. Η Πανσέληνος στις 18/3 σε επηρεάζει αρκετά ψυχικά και σωματικά. Άγχος, ψυχοσωματικά προβλήματα και ανησυχίες σε αναστατώνουν. Είναι μια παροδική φάση, μην αφήσεις να σε καταβάλει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11) Οικογενειακές υποχρεώσεις και ευκαιρίες επικοινωνίας

Το κλίμα στη ζωή σου έχει αλλάξει σημαντικά. Μπορεί ακόμη να υπάρχουν ζητήματα που σε απασχολούν τόσο στις σχέσεις όσο και στην οικογένεια, αλλά πλέον η εσωτερική σου αίσθηση είναι πιο αισιόδοξη και νιώθεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο σύμπαν και στη ζωή! Νιώθεις δημιουργική και βρίσκεις στιγμές χαράς στην καθημερινότητά σου. Η οικογένεια έχει απαιτήσεις από σένα και οι ρυθμοί των άλλων επηρεάζουν και τους ρυθμούς της δικής σου ζωής. Κάποιες συγκρούσεις και αντιδράσεις δε θα λείψουν. Όμως από τα μέσα του μήνα και μετά, οι ευκαιρίες επικοινωνίας αυξάνονται και οι παρεξηγήσεις λύνονται. Προσοχή θέλει να δείξεις γύρω στις 22/3 γιατί απότομες συμπεριφορές του συντρόφου και των μελών της οικογένειάς σου μπορεί να σε βγάλουν εκτός ελέγχου. Προσπάθησε να κατευνάσεις την εσωτερική σου εκρηκτική διάθεση με θετικές σκέψεις γιατί ένα δικό σου ξέσπασμα μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12) Μετακινήσεις, επαφές και ισορροπίες

Είναι εσωτερική σου ανάγκη να βιώνεις μια ζωή με δραστηριότητα και κίνηση. Θέλεις να αποκτάς εμπειρίες και να γνωρίζεις καινούργια πράγματα! Αυτή την περίοδο το σύμπαν σε διευκολύνει περισσότερο σε αυτές σου τις αναζητήσεις. Άρης και Αφροδίτη περιδιαβαίνουν όλο το μήνα τον τομέα της ζωής σου που σχετίζεται με μετακινήσεις, επαφές και επικοινωνίες. Μια γνωριμία σε ένα σύντομο ταξίδι μπορεί να σε αναστατώσει ευχάριστα! Αν έχεις ανάγκη από κάποιου είδους κατάρτιση, είναι κατάλληλη εποχή για εκπαιδευτικά σεμινάρια και μετεκπαίδευση. Οικογενειακά ζητήματα αποσπούν ένα μέρος της προσοχής σου. Αλλά ως επί το πλείστον οι υποχρεώσεις σου καλύπτονται αποτελεσματικά και δεν αφήνεις εκκρεμότητες. Η Πανσέληνος στις 18/3 αφορά τη λεπτή ισορροπία μεταξύ καριέρας και οικογένειας και παροδικά μπορεί να σε φορτίσει συναισθηματικά. Αρκετές οικογενειακές συζητήσεις από τα μέσα του μήνα και μετά θα ρίξουν φως όπου χρειάζεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1) Σωστή διαχείριση των οικονομικών

Σημαντικά ζητήματα συνέβησαν στη ζωή σου τον προηγούμενο μήνα και συνεχίζονται ακόμη για κάποιες μέρες στις αρχές του μήνα. Η συνδυαστική ενέργεια του δίδυμου Αφροδίτης – Άρη σε έκανε πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Οι μηνιαίες προβλέψεις είναι εδώ για να σου υπενθυμίσουν ότι είναι στο χέρι σου το πως θα διαχειρίζεσαι την ενέργεια που λαμβάνεις από το σύμπαν. Αυτήν την περίοδο λοιπόν η προσοχή σου στρέφεται στα οικονομικά σου. Οικονομικές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις ζητούν σωστή διαχείριση και καλή οργάνωση. Φυσικά αυτές είναι αρετές που τις κατέχεις εκ φύσεως! Ωστόσο προσπάθησε να είσαι πιο διαλλακτική στις προτάσεις και τις ιδέες των άλλων. Μπορεί κάποια άλλη λύση να είναι ακόμη πιο αποδοτική και να ωφεληθείς. Οι κατάλληλες επαφές και επικοινωνίες προάγουν τα θέματά σου ιδίως από τα μέσα του μήνα και μετά και αυτό γίνεται πιο εμφανές με την Πανσέληνο στις 18/3.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2) Αυξημένη γοητεία και υπερβολές

Η παρουσία πολλών πλανητών στο ζώδιό σου και κυρίως της Αφροδίτης και του Άρη, σε κάνουν αναμφίβολα πρωταγωνίστρια! Ο μαγνητισμός και η ερωτική διάθεση που εκπέμπεις έλκουν τους γύρω σου και δεν περνάς απαρατήρητη. Η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται και ακτινοβολείς! Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου, αυτή η πλανητική συγκυρία δεν αφορά μόνο στην εικόνα σου. Παράλληλα σου δίνει την ενέργεια που χρειάζεσαι να προχωρήσεις στη ζωή σου και να δρομολογήσεις τους στόχους σου. Φυσικά χρειάζεται λογική και σωστοί χειρισμοί. Οι υπερβολές και η υπεραισιοδοξία δεν είναι καλοί σύμβουλοι. Προσοχή χρειάζεται γύρω στις 22/3. Εντάσεις και ανατροπές σε βγάζουν εκτός προγράμματος. Ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου υπάρχουν, αλλά και εδώ χρειάζεται σωστή κρίση και διερεύνηση πριν κάνεις κινήσεις. Η Πανσέληνος στις 18/3 μεγεθύνει τις οικονομικές σου ανασφάλειες. Σε κάνει να αναρωτιέσαι τι μπορείς να αλλάξεις ώστε να διαχειριστείς ακόμη καλύτερα τα οικονομικά σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3) Έμπνευση που πηγάζει από εσωτερικές διεργασίες

Μια δημιουργική περίοδος με έμπνευση και ουσία ξεκινά για σένα! Όμως για την ώρα αυτό είναι μια εσωτερική διαδικασία και δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό. Κρυμμένα όνειρα, σκέψεις και μυστική δράση σε ωθούν να ανακαλύψεις νέες διαδρομές της ψυχής σου. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να σε οδηγήσει στην πορεία που πρέπει να χαράξεις από εδώ και πέρα. Το σύμπαν σε αγκαλιάζει με προστασία και ασφάλεια. Από τα μέσα του μήνα και μετά η επικοινωνία βελτιώνεται και μπορείς να προωθήσεις θέματα που σε ενδιαφέρουν με μεγαλύτερη ευκολία. Η Πανσέληνος στις 18/3 γίνεται στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων και σε αφορά άμεσα! Ο συναισθηματισμός σου αυξάνεται κι άλλο. Η ανάγκη σου να ενωθείς με έναν άλλο άνθρωπο μεγαλώνει και νιώθεις πως θέλεις να αφεθείς στα συναισθήματά σου. Η πρόθεσή σου είναι σπόρος που θα φυτρώσει τον επόμενο καιρό. Φρόντισε να είναι ξεκάθαρη!


Κεντρική φωτογραφία: Etienne Boulanger

Αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου από την Astrology Consultant Μυρτώ Φρέντζου.

@myrto_frentzou

Διάβασε τις Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2022 κάνοντας κλικ εδώ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here