Αστρολογικές προβλέψεις Noεμβρίου 2023: Νέες πύλες αντίληψης

Αστρολογικές προβλέψεις Noεμβρίου 2023: Νέες πύλες αντίληψης
Yaroslav Shuraev / Pexels

Η διάθεση για εσωτερική μεταμόρφωση είναι ιδιαίτερα έντονη το πρώτο μισό του φετινού Νοεμβρίου. Στο μήνα του Σκορπιού, Ερμής και Άρης στο ίδιο ζώδιο σε παροτρύνουν έντονα, σχεδόν εμμονικά, να έρθεις αντιμέτωπη με βαθύτερα κομμάτια του εαυτού σου. Οι Αστρολογικές προβλέψεις Noεμβρίου 2023 μπορούν να σε βοηθήσουν να δεις κάτω από την επιφάνεια και να βρεις τη δύναμη να συλλέξεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να “ξαναγεννηθείς”. Μέσα σου κρύβεται ένας σοφός δάσκαλος που περιμένει πότε θα τον αναζητήσεις για να ακούσεις τη συμβουλή του. Η Νέα Σελήνη στις 13/11, εκφράζει αυτές τις τάσεις και επιβραβεύει την εσωτερική αναζήτηση.

Η Αφροδίτη από τη θέση κυριαρχίας της στο Ζυγό, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, χαρίζει αρμονία, ομορφιά και ευνοεί τις συναισθηματικές σχέσεις πιο πολύ για τα ζώδια του Αέρα και έπειτα της Φωτιάς. Το πέρασμα του Ήλιου στις 22/11, του Ερμή στις 10/11 και του Άρη στις 24/11 στον Τοξότη σημειοδοτεί μια περίοδο που οι αναζητήσεις σου επεκτείνονται και πέρα από τα όρια του εαυτού σου. Η εσωτερικότητα δίνει την θέση της στη φιλοσοφία, η ανάγκη για μεταμόρφωση στην ανάγκη για διεύρυνση των οριζόντων σου και η τάση να στραφείς στον εαυτό σου δίνει την θέση της στη τάση σου να ανοιχτείς προς τα έξω.

Άσε την Πανσέληνο στις 27/11 να ξεπλύνει σκέψεις, ιδέες και πεποιθήσεις που σε δυσκολεύουν να αφεθείς και συναισθήματα που φοβάσαι να βιώσεις έτσι ώστε να απελευθερωθείς από τα προσωπικά σου δεσμά και να διαμορφώσεις μια αντίληψη προς όφελός σου. Όπως άλλωστε είπε ο Aldus Huxley: “Υπάρχουν πράγματα που γνωρίζουμε και πράγματα που δεν γνωρίζουμε, κι ενδιάμεσα βρίσκονται οι πύλες της αντίληψης”.

Γιατί και τον ωροσκόπο: Το ζώδιο είναι η αστρολογική σου ταυτότητα. Ο ωροσκόπος είναι το πώς η ταυτότητα αυτή εκφράζεται προς τα έξω. Εκτός από το ζώδιο διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Αξιοποίησε την εύνοια στις σχέσεις

Ο μήνας που ξεκινά κινείται σε δύο ταχύτητες. Το πρώτο διάστημα είναι πιο εσωτερικό και σε ωθεί να στραφείς προς τον εαυτό σου, να κρατήσεις τις σκέψεις σου για σένα και να κινηθείς πιο υπόγεια. Η πρακτικότητα που φέρνει στην καθημερινότητά σου η Αφροδίτη στην Παρθένο σε εξυπηρετεί να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις χωρίς να σου φαίνονται τόσο κουραστικές. Από τις 8/11 όμως που περνάει απέναντί σου, στο γοητευτικό και ειρηνοποιό Ζυγό, μια όμορφη εποχή για τις σχέσεις και το γάμο σου ξεκινά.

Αξιοποίησέ την και θα περάσεις στιγμές αγάπης και συντροφικότητας που θα βελτιώσουν τη διάθεσή σου. Το ίδιο διάστημα περίπου, ο Ερμής περνά 10/11 στο φιλικό για σένα Τοξότη και η σκέψη σου επεκτείνεται πιο πέρα από τα καθημερινά και τετριμμένα. Αναζητάς ταξίδια και γνώση και αρχίζεις να οραματίζεσαι νέες εμπειρίες. Μην ξεχνιέσαι όμως. Οικονομικά και κοινά περιουσιακά στοιχεία, χρέη και κοινές υποχρεώσεις χρειάζονται συνέπεια και όχι παρορμητικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Μετάτρεψε την ένταση σε πάθος

Μέχρι τις 24/11 ο Άρης απέναντί σου δίνει το στίγμα για την ποιότητα των σχέσεων σου. Όμως ο τρόπος που διαχειρίζεσαι την ενέργεια του δυναμικού αυτού πλανήτη είναι που θα καθορίσει το αποτέλεσμα. Εύκολα το έντονο πάθος μετατρέπεται σε συγκρούσεις και διαφωνίες αλλά μπορεί να συμβεί και το αντίστροφο. Σημαντικές μέρες που χρειάζονται προσοχή είναι εκείνες γύρω από τις 4/11 και 11/11. Το κλίμα είναι τεταμένο και η υπομονή σου μειωμένη.

Αρκετές ευκαιρίες για επικοινωνία με σύντροφο και συνεργάτες επικρατούν το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Αξιοποίησέ το για να κάνεις συνεννοήσεις και να κλείσεις συμφωνίες. Η παρουσία της Αφροδίτης στο Ζυγό ευνοεί και ομορφαίνει την καθημερινότητά σου, διευκολύνει τις υποχρεώσεις και κάνει πιο ευχάριστη την εργασιακή ρουτίνα σου. Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 13/11 και σχετίζεται με νέα ξεκινήματα σε κάθε είδους σχέση και συνεργασία. Αξιολόγησε τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου χωρίς να φοβάσαι τις αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6) Ευκαιρίες σε δημιουργικά σχέδια και ερωτικές γνωριμίες

Για να έχει ενδιαφέρον για σένα ο μήνας που ξεκινά, θα πρέπει να κάνεις υπομονή να περάσει το πρώτο δεκαήμερο. Από τις 8/11 και μέχρι τέλος Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στο φιλικό και πολύ συμβατό με σένα Ζυγό είναι η τονωτική ένεση που ζητούσες. Οι Αστρολογικές προβλέψεις Noεμβρίου 2023 είναι εδώ για να σε καθοδηγήσουν στις δημιουργικές και αισθηματικές αναζητήσεις σου. Το ενδιαφέρον σου να επικοινωνήσεις με το σύντροφο αλλά και τους συνεργάτες σου αυξάνεται από τις 10/11.

Θέλεις να συνεννοηθείς, θέλεις να βρεις κοινές λύσεις και παρόμοια γραμμή δράσης. Παγίδα αποτελεί την περίοδο αυτή η κούραση που νιώθεις, ψυχική και σωματική. Όμως αυτή ακριβώς η εξασθένηση είναι το κίνητρο που έψαχνες για να κάνεις αλλαγές στην καθημερινότητά σου και τις επαγγελματικές και όχι μόνο, υποχρεώσεις. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες των Διδύμων μια παραπάνω προσοχή δείξε τις μέρες γύρω από τις 24/11. Σχέδια παρεμποδίζονται και εσύ θυμώνεις και απογοητεύεσαι

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7) Ασχολήσου με ό,τι σου ανεβάζει τη διάθεση

Ο φετινός Νοέμβριος προσφέρεται να απαλύνει τις δυσκολίες και εμπόδια που έφερε το προηγούμενο διάστημα, ιδιαίτερα σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Αφενός η καταπραϋντική παρουσία της Αφροδίτης στον τομέα αυτό εξισορροπεί τις οικογενειακές σχέσεις και σε ωθεί να ασχοληθείς με τη διακόσμηση του χώρου σου. Αφετέρου, ο Άρης αυξάνει την ερωτική σου διάθεση, την όρεξη να ασχοληθείς με τα χόμπυ σου αλλά να περάσεις όμορφες στιγμές με τα παιδιά.

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα είναι πιο κατάλληλο για επικοινωνία, συνεννόηση και διαπραγματεύσεις. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του Καρκίνου, μπορείς τώρα να σταθεροποιήσεις ζητήματα που είχες σε εκκρεμότητα γνωρίζοντας ότι αυτά θα έχουν διάρκεια και αναγνώριση. Αρκετές συζητήσεις και επικοινωνίες γίνονται στο χώρο της εργασίας σου και σε κρατούν σε εγρήγορση. Μην τις αφήσεις να επηρεάσουν την ψυχολογία σου γιατί η Πανσέληνος στις 27/11 μεγεθύνει το συναίσθημα και περιορίζει τη λογική.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8) Δείξε υπομονή στις οικογενειακές εντάσεις

Ήδη από τα μέσα του προηγούμενου μήνα η έντονη ενέργεια του Άρη στο χώρο της οικογένειας σε φορτίζει με αρκετή ένταση που σε αποπροσανατολίζει από τους στόχους σου. Μέχρι τις 24/11 είναι σημαντικό να επιστρατεύσεις όση διπλωματία μπορείς και να μη λειτουργείς επιθετικά όταν οι απόψεις των άλλων δε συμφωνούν με τις δικές σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται τις μέρες γύρω από τις 4/11 και 11/11. Από την άλλη όμως, ό,τι σχετίζεται με κοντινές μετακινήσεις, ταξιδάκια, σεμινάρια και επικοινωνία ευνοείται και λειτουργεί εξισορροπητικά.

Η επικοινωνία με τα παιδιά και η δημιουργική ενασχόληση μαζί τους θα δεις ότι ενεργοποιεί και το παιδί μέσα σου. Έτσι καταφέρνεις να απελευθερώσεις ένα μέρος την έντασης που νιώθεις και να το μετουσιώσεις δημιουργικά και προς όφελός σου. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα το σύμπαν επιβραβεύει την υπομονή σου, ενισχύει τη δημιουργική σου δράση ακόμη περισσότερο και η ενέργειά σου ρέει πιο ομαλά ενώ δρομολογείς στόχους και ιδέες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9) Η δυσκολία στην επικοινωνία φέρνει εντάσεις στην οικογένεια

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι τις 8/11 ανεβάζει τη διάθεσή σου, σε κάνει πιο ελκυστική και αναζητάς την ομορφιά και την αρμόνια. Επίσης, σχεδόν όλο το μήνα δε λείπουν οι συχνές μετακινήσεις και οι πολλές επαφές και επικοινωνίες. Αν σε ενδιαφέρει να επεκτείνεις τις γνώσεις ή τις δεξιότητές σου, η περίοδος προσφέρεται για σεμινάρια και μαθήματα.

Οι Αστρολογικές προβλέψεις Noεμβρίου 2023 όμως, είναι εδώ για να σε προετοιμάσουν για μια πιο κουραστική περίοδο που θα ξεκινήσει στην πορεία, σε σχέση με την οικογένεια, το σπίτι και τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Αρχικά θα παρατηρήσεις μια δυσκολία στην επικοινωνία και διαφορές στον τρόπο που ο καθένας βλέπει τα πράγματα. Προς το τέλος του μήνα όμως, ιδίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου σου οι εντάσεις και οι συγκρούσεις σου φέρνουν άγχος και εκνευρισμό. Προσοχή στις 25/11 αλλά και στην Πανσέληνο στις 27/11. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και επιστρατεύσου τη λογική σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10) Γίνεσαι ελκυστική και επιδιώκεις την αρμονία

Μετά από ένα χρόνο περίπου ο κυβερνήτης σου, Αφροδίτη επιστρέφει 8/11 στη βάση του, στο ζώδιό σου. Από το καλαίσθητο και ισορροπημένο Ζυγό η Αφροδίτη εκφράζει τις ποιότητές της αβίαστα και ολοκληρωμένα. Η γοητεία σου αυξάνεται, γίνεσαι ελκυστική και επιδιώκεις την αγάπη, την ομορφιά και την αρμονία τόσο μέσα σου όσο και έξω από σένα. Οι σχέσεις σου με τους άλλους βελτιώνονται και οι διαφωνίες εξομαλύνονται.

Το πρώτο μισό του μήνα τα οικονομικά σου καταλαμβάνουν ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σου. Οι Αστρολογικές προβλέψεις Noεμβρίου 2023 σου εφιστούν την προσοχή καθώς χΑστρολογικές προβλέψεις Noεμβρίου 2023Αστρολογικές προβλέψεις Noεμβρίου 2023ρειάζεται σύνεση στη διαχείρισή τους και όχι παρορμητικές και βιαστικές κινήσεις στις 4/11 και τις 11/11. Ωστόσο, δε λείπουν και οι ιδέες για οικονομικά ανοίγματα, ιδίως με τη Νέα Σελήνη στις 13/11. Αρκετές μετακινήσεις, επαφές και επικοινωνίες γεμίζουν τη μέρα σου, ενώ νιώθεις την ανάγκη να μαθητεύσεις σε κάτι καινούργιο. Αν η εργασία σου σχετίζεται με συγγραφή είναι μια περίοδος που θα έχεις αρκετές ιδέες και διάθεση να αποδώσεις τη σκέψη σου γραπτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11) Εκμεταλλεύσου το δυναμισμό της περιόδου

Έπειτα από δύο χρόνια ο Άρης βρίσκεται και πάλι στο ζώδιό σου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 24/11. Η θέση αυτή είναι το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός της περιόδου για σένα και καλείσαι να διαχειριστείς σωστά την ενέργεια που εκλύει. Τώρα είναι η ευκαιρία σου να δράσεις και να προσανατολιστείς προς τους στόχους που θέλεις να πετύχεις. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, όπου και ο Ερμής βρίσκεται στο Σκορπιό, η επικοινωνία ευνοείται και οι σκέψεις σου γίνονται πράξεις.

Εξαίρεση αποτελούν οι μέρες γύρω από τις 4/11 και 11/11. Χρειάζεται προσοχή στις σπασμωδικές αντιδράσεις είτε από εσένα, είτε από τους άλλους. Η Νέα Σελήνη στις 13/11 γίνεται στο ζώδιό σου και δρομολογεί νέα ξεκινήματα που χαρακτηρίζονται από πρωτοτυπία και έμπνευση. Υπάρχει μια τάση να κρατήσεις μυστική κάποια ερωτική γνωριμία ή σχέση. Ακολούθησε την αίσθησή σου αυτή για την ώρα και προστάτεψε τα προσωπικά σου μέχρι να σιγουρευτείς ότι νιώθεις έτοιμη να τα κοινοποιήσεις προς τα έξω.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12) Μετά την περίοδο εσωστρέφειας ανοίγεσαι δυναμικά

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερη εσωστρέφεια. Κρατάς τόσο τις σκέψεις και τις ιδέες όσο και τις πράξεις σου μυστικές και προστατευμένες από τα αδιάκριτα βλέμματα. Ωστόσο οι Αστρολογικές προβλέψεις Noεμβρίου 2023 είναι εδώ για να σε ενημερώσουν πώς το σκηνικό αυτό αλλάζει στην πορεία. Αρχικά από τις 10/11 με τον Ερμή  και έπειτα από τις 24/11 με το Άρη στο ζώδιό σου, η ανάγκη να επικοινωνήσεις με τους άλλους και να δράσεις δυναμικά είναι έντονη.

Οι ιδέες σου διαδέχονται η μια την άλλη με γρήγορους ρυθμούς και κάνεις σχέδια για το μέλλον με αμείωτο ρυθμό. Οι φίλοι και κοινωνικές επαφές παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή σου αυτή την περίοδο και αποτελούν σημείο αναφοράς για στιγμές χαράς. Η Πανσέληνος στις 27/11 σε αφορά άμεσα και ενεργοποιεί τις συντροφικές σχέσεις σου αλλά και τις σημαντικές συνεργασίες. Νιώθεις ότι υπάρχουν εμπόδια που φέρνουν εντάσεις. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα και μη παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1) Η κοινωνική δράση προωθεί τα σχέδιά σου

Η δράση σου και οι πολλές ομαδικές και κοινωφελείς δραστηριότητες είναι το χαρακτηριστικό της περιόδου, ιδιαίτερα το πρώτο μισό του μήνα. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τις Αστρολογικές προβλέψεις Noεμβρίου 2023, η επικοινωνία με φίλους είναι πολύ σημαντική για σένα ενώ μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στο να σε βοηθήσουν να πετύχεις τα σχέδιά σου. Το κλίμα στον επαγγελματικό τομέα βελτιώνεται και η εργασιακή καθημερινότητα ομορφαίνει. Ωστόσο είναι σημαντικό να κρατάς διαλλακτική στάση και να είσαι διπλωμάτης όταν αυτό απαιτείται.

Από τις 10/11 κι έπειτα νιώθεις την ανάγκη να κρατήσεις σκέψεις και ιδέες για τον εαυτό σου και δε θέλεις να ανοίγεσαι πολύ. Κράτα αυτή τη στάση μέχρι το τέλος του μήνα. Ώστε ο εσωτερικός διάλογος που έχεις ανοίξει με τον εαυτό σου να αποφέρει καρπούς. Μην παραμελείς την υγεία σου, ψυχική και σωματική τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο στις 27/11. Το άγχος σου να είσαι εντάξει σε όλα κάποιες φορές επιβαρύνει τη διάθεσή σου και μεταφράζεται σε ψυχοσωματικά προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2) Εντάσεις και ασυνεννοησία στη δουλειά σε κουράζουν

Το τελευταίο διάστημα, από τα μέσα περίπου του προηγούμενου μήνα, δεν είναι και η πιο εύκολη περίοδος για σένα. Η ένταση που επικρατεί στο χώρο της δουλειάς, επηρεάζει και άλλους σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Εκτός αυτού, νιώθεις έντονα τη δυσκολία να συνεννοηθείς με τους γύρω σου και αυτό εντείνει διαφωνίες και φέρνει συγκρούσεις που σε κουράζουν. Η πρώτη ανάσα έρχεται για σένα μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, όπου η επικοινωνία αρχίζει να ρέει πιο εύκολα.

Συμπληρωματικά, η δράση της Αφροδίτης από τον φιλικό και συμβατό για σένα Ζυγό εξομαλύνει διαφορές και φέρνει εύνοια στη σχέσεις και στις επιδιώξεις σου. Μια νέα επαγγελματική προοπτική διαφαίνεται με τη Νέα Σελήνη στις 13/11, όμως απαιτείται σύνεση και καλός σχεδιασμός. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα θα είναι για σένα η επιβεβαίωση ότι όταν δείχνεις διαλλακτικότητα και διάθεση συνεργασίας το σύμπαν σε επιβραβεύει και οι εντάσεις υποχωρούν. Διοχέτευσε την περίσσεια ενέργειας που νιώθεις σε ομαδικούς σκοπούς και κοινωφελείς δράσεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3) Έχεις το δυναμισμό να προωθήσεις τις ιδέες σου

Η παρουσία του Άρη σχεδόν όλο το μήνα στο Σκορπιό προωθεί τα σχέδιά σου και σε εφοδιάζει με τον απαραίτητο δυναμισμό να τα δρομολογήσεις. Συμπληρωματικά, ο Ερμής το πρώτο δεκαήμερο επίσης στο Σκορπιό, βοηθά στην καλή επικοινωνία με τους άλλους. Σου δίνει καθαρή σκέψη και ωραίες ιδέες. Ενώ, η Νέα Σελήνη στις 13/11 σε οδηγεί να σχεδιάσεις κάποιο ταξίδι ή να ξεκινήσεις ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Οι Αστρολογικές προβλέψεις Noεμβρίου 2023 όμως είναι εδώ για να σου τονίσουν να εκμεταλλευτείς αυτή την εύνοια για να διαχειριστείς καλύτερα τις λίγο πιο αντίξοες πλανητικές συγκυρίες που θα ακολουθήσουν. Από τις 10/11 η επικοινωνία παρεμποδίζεται. Κι ενώ υπάρχουν επαγγελματικές ιδέες και αναζητήσεις, έχεις την αίσθηση ότι δεν μπορείς να συνεννοηθείς καλά με συνεργάτες, πελάτες και συναδέλφους. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και στις 25/11. Εμπόδια στη δράση και τις επιδιώξεις σου φέρνουν απογοήτευση και έντονο συναισθηματισμό. Προσπάθησε να μην παρασύρεσαι από το συναίσθημα σου και τα πράγματα θα ξαναμπούν σύντομα σε ρυθμό.


Διάβασε τις Αστρολογικές Προβλέψεις Καλοκαίρι 2023 κάνοντας κλικ εδώ.
Διάβασε τις Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2023 κάνοντας κλικ εδώ.


Kεντρική φωτογραφία, Yaroslav Shuraev / Pexels.

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2023 από την Μυρτώ Φρέντζου, Certified Astrologer, Mayo School of Astrology London.

@myrto_frentzou.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here