Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2024: Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από τη θέλησή σου

Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2024: Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από τη θέλησή σου
Lisa Fotios, Pexels

Η σοφία του σύμπαντος είναι αδιαπραγμάτευτη. Όσο κι αν κάποιες φορές δυσκολεύεσαι να καταλάβεις γιατί συμβαίνουν κάποιες καταστάσεις στη ζωή σου, πάντα να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού ότι η ύπαρξή σου συνοδεύεται από ένα κοσμικό σχέδιο που στοχεύει στην εξέλιξή σου. Η δύναμή σου να ανταπεξέρχεσαι ενισχύεται από την εμπιστοσύνη που δείχνεις στο σχέδιο αυτό. Πρώτα χτίσε αυτό που αναζητάς στη φαντασία σου και μετά οργάνωσε τη δράση σου για την πραγματοποίησή του. Μη χάνεις την πίστη σου στις δύσκολες στιγμές, γιατί είναι αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας. Το μήνυμα που μεταφέρουν για τη νέα χρονιά Οι Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2024 είναι ότι οι ιδέες σου θα γίνουν πράξεις εφόσον πιστέψεις σε αυτές!

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί & Υδροχόοι στην πρώτη γραμμή των αλλαγών

Η επιστροφή του Πλούτωνα στον Υδροχόο, με ένα σύντομο πισωγύρισμα στον Αιγόκερω το φθινόπωρο του 2024, είναι η επιρροή που δίνει το στίγμα της επόμενης 20ετίας για την ανθρωπότητα. Εξελιγμένη τεχνολογία, κοινωνική ευαισθητοποίηση, επαναστατικές διαθέσεις και ανάγκη διαφοροποίησης με οποιοδήποτε τίμημα, είναι κάποια μόνο από τα αιτήματα της πλανητικής αυτής θέσης. Η αλλαγή όμως δεν έρχεται αναίμακτα και κάθε επανάσταση έχει συνέπειες, θετικές και αρνητικές. Σταθερά ζώδια των πρώτων ημερών θα είναι οι μεγαλύτεροι αποδέκτες της επίδρασης του Πλούτωνα παρατηρώντας τόσο τον εαυτό τους όσο και τις συνθήκες της ζωής τους να αλλάζουν.

Έμφαση στην επικοινωνία & αισιόδοξες σκέψεις

Το δεύτερο μισό της χρονιάς ο Δίας περνάει στους Διδύμους μετά από δώδεκα χρόνια. Δίνει έμφαση και αξία στην επικοινωνία, τις ιδέες και τη διανόηση γενικότερα. Μέσα από το αέρινο περιβάλλον των Διδύμων, ο πλανήτης προάγει τις νοητικές διεργασίες και κατευθύνει τη σκέψη. Ιδίως στη συνάντησή του με τον Πλούτωνα αρχές καλοκαιριού. Ωστόσο, στην πορεία συγκρούεται με τον αυστηρό Κρόνο που συνεχίζει την πορεία του στους Ιχθύες, και οι αισιόδοξες επιδιώξεις παρεμποδίζονται προσωρινά.

Το μήνυμα που κρύβουν οι Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2024 συνοψίζεται στην αντίληψη πως τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από τη θέλησή σου να αλλάξεις τον εαυτό σου αλλάζοντας πρώτα τον τρόπο σκέψης σου. Ο νους σου υπάρχει για να σε εξυπηρετεί και όχι για να σε δυσκολεύει.

Γιατί και τον ωροσκόπο: Το ζώδιο είναι η αστρολογική σου ταυτότητα. Ο ωροσκόπος είναι το πώς η ταυτότητα αυτή εκφράζεται προς τα έξω. Εκτός από το ζώδιο διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4): Επένδυσε στην επικοινωνία και τις κατάλληλες επαφές

Το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς η εύνοια στα οικονομικά σου συνεχίζεται, σε έναν τομέα που έχει υποστεί αρκετές μεταβολές τα τελευταία χρόνια. Με τον πληθωρικό και ευεργέτη Δία να προσφέρει ευκαιρίες επέκτασης πρέπει να έχεις στο νου σου να μην το παρακάνεις με τα έξοδα και τις αγορές. Τον Απρίλιο δεν αποκλείεται μια αναπάντεχη οικονομική συγκυρία να φέρει νέες πηγές εσόδων. Από εκεί και έπειτα επένδυσε στην επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις κάνοντας τις κατάλληλες επαφές. Θα βρίσκεσαι σε μεγαλύτερη κινητικότητα από ό,τι συνήθως και δεν αποκλείεται να κάνεις και περισσότερα ταξίδια. Τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις της χρονιάς σε αφορούν άμεσα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν μεν ευκαιρίες εξέλιξης οι οποίες μπορεί να συνοδεύονται από προκλήσεις. Σύμφωνα με τις Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2024, είναι σημαντικό αυτή τη χρονιά να προσπαθήσεις να έρθεις σε επαφή με σκέψεις και εμπειρίες που έχεις απωθήσει. Υποσυνείδητα σε επιβαρύνουν και παρεμποδίζουν την εσωτερική σου ηρεμία.

Tip for beauty & lifestyle 2024: Προτίμησε άνετα ρούχα με all day χαρακτήρα που ταιριάζουν στο γεμάτο πρόγραμμά σου. Φέτος αναζητάς luxury brands σε ρούχα και τσάντες, όμως πρόσεξε τις υπερβολές. Δοκίμασε το συνδυασμό double denim και συμπλήρωσέ το με μεγάλους κρίκους για μια πινελιά θηλυκότητας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5): Δείξε ευγνωμοσύνη όσο προσαρμόζεσαι στις αλλαγές

Με το Δία να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου το πρώτο μισό της χρονιάς, φρόντισε να αξιοποιήσεις όσες περισσότερες ευκαιρίες μπορείς. Η τύχη είναι με το μέρος σου και σε καλεί να εξελίξεις τα ταλέντα σου και να κυνηγήσεις στόχους. Ιδίως η συνάντησή του με τον Ουρανό τον Απρίλιο μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα. Τα τελευταία χρόνια έχεις βιώσει πολλές προσωπικές αλλαγές αλλά έμαθες, με το δύσκολο τρόπο, να προσαρμόζεσαι και γίνεσαι πιο διαλλακτική. Η τάση αυτή συνεχίζεται και φέτος. Όμως τώρα είσαι πιο έμπειρη και πιο κατάλληλα προετοιμασμένη. Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, η παρέμβαση του Πλούτωνα θα είναι σαρωτική. Θα καθορίσει τα επόμενα χρόνια της ζωής σου. Ό,τι δεν σε εξυπηρετεί πια ήρθε η ώρα να αποδομηθεί και να αντικατασταθεί. Από τον Ιούνιο και μέχρι το τέλος της χρονιάς τα οικονομικά σου παρουσιάζουν σταδιακά άνοδο, γεγονός που σου δημιουργεί αισιοδοξία και αίσθηση ασφάλειας.

Tip for beauty & lifestyle 2024: Μην παραμελείς τη φυσική σου κατάσταση και φέτος φρόντισε το βάρος σου περισσότερο από ό,τι συνήθως. Την άνοιξη τόλμησε τις αλλαγές που σκέφτεσαι τόσο σε μαλλιά όσο και σε εμφάνιση γενικότερα. Ανέδειξε το λαιμό σου με chokers και επίλεξε καφέ και γήινα χρώματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6): Αξιοποίησε την εύνοια του σύμπαντος με σύνεση

Η προηγούμενη χρονιά σε έφερε σε μεγαλύτερη επαφή με το βαθύτερο εαυτό σου. Η τάση αυτή συνεχίζεται μέχρι το Μάιο κι εσύ προσεγγίζεις ακόμη περισσότερο τις εσωτερικές και πνευματικές σου ανάγκες. Αυτός άλλωστε είναι ο πιο αληθινός δρόμος για μια ζωή με ουσία. Ο καρπός των κόπων σου θα φανεί το δεύτερο μισό του 2024 όπου ο Δίας, μετά από δώδεκα χρόνια επιστρέφει στους Διδύμους φέρνοντας ευκαιρίες επέκτασης και τύχη στη ζωή σου.

Αυτό που χρειάζεται όμως να προσέξεις σύμφωνα με τις Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2024, είναι η υπερβολή και η υπεραισιοδοξία. Κι αυτό θα σου γίνει πιο αντιληπτό κατά τη συνάντηση του Δία με τον Κρόνο τον Αύγουστο. Συνεχίζει να σε κουράζει φέρνοντας εμπόδια και περιορισμούς ιδίως σε σχέση με τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Φρόντισε οι στόχοι σου να είναι ξεκάθαροι και εφικτοί. Με εξαίρεση τη σεληνιακή έκλειψη του Σεπτέμβρη, οι υπόλοιπες εκλείψεις της χρονιάς δεν είναι δυσαρμονικές για το ζώδιό σου.

Tip for beauty & lifestyle 2024:  Η τάση για layered outfits είναι ιδανική για σένα. Φέτος ανάδειξε τους ώμους σου με μπλούζες και φορέματα. Τα πολλά αξεσουάρ είναι must για σένα, ενώ αναζητάς ποικιλία στα χρώματα και στα υφάσματα. Δοκίμασε νέα χόμπι και προγράμματα γυμναστικής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7): Άκουσε τις εσωτερικές σου ανάγκες

Οι μήνες που προηγήθηκαν σε βοήθησαν να επιβεβαιώσεις ότι γύρω σου υπάρχει ένα δίκτυο φίλων και ανθρώπων που σε στηρίζουν. Η ανάγκη σου να συμμετέχεις σε ομάδες και να προσφέρεις κοινωνικά είναι ενισχυμένη το πρώτο εξάμηνο της νέας χρονιάς. Κορυφώνεται ειδικά προς την Άνοιξη. Από εκεί και έπειτα κάνεις μια στροφή προς τα μέσα αναζητώντας τις δικές σου προσωπικές ανάγκες. Έρχεσαι σε επαφή με τον εαυτό σου και περνάς πολύ χρόνο μόνη σου, γεγονός που σε ευχαριστεί και σε γεμίζει. Οι εκλείψεις της χρονιάς, με εξαίρεση εκείνη του Σεπτεμβρίου που είναι πιο συμβατή με τις ποιότητες του ζωδίου σου, σε αναστατώνουν και σε κουράζουν συναισθηματικά. Θέματα καριέρας και οικογένειας βγαίνουν στην επιφάνεια και κάποιες φορές προσπαθείς να συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα. Οι μεγαλύτερες ανασφάλειές σου πηγάζουν από την έλλειψη εμπιστοσύνης που δείχνεις στις δυνάμεις σου. Φέτος είναι η ευκαιρία να συνδεθείς μαζί του και να βρεις ξανά την εσωτερική σου δύναμη!

Tip for beauty & lifestyle 2024: Δώσε έμφαση στη ρομαντική σου πλευρά και τόλμησε πουκάμισα και μπλούζες με φιόγκους στο λαιμό. Pin-up style φορέματα και γενικότερα 50’s αναφορές, αναδεικνύουν τη σεξουαλικότητα και τη θηλυκή σου πλευρά. Κοσμήματα σε ασημί, μεταλλιζέ τόνους είναι πάντα μια safe επιλογή για σένα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8): Σχέσεις και συνεργασίες αναδομούνται

Ήδη από την προηγούμενη χρονιά οι ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν στον τομέα της καριέρας σου ήταν πολλές. Η εύνοια αυτή συνεχίζεται μέχρι την Άνοιξη, όπου και κορυφώνεται τον Απρίλιο και μπορεί να έχεις μια ενδιαφέρουσα πρόταση από εκεί που δεν το περίμενες. Οι Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2024 αποκαλύπτουν πως δε λείπουν οι επαγγελματικές αλλαγές και σε κρατούν σε εγρήγορση. Είναι σημαντικό όμως να μην παρασυρθείς από υπερβολική αισιοδοξία, αλλά να κάνεις τις επιλογές σου με γνώμονα το μακροπρόθεσμο όφελος.

Οι φίλοι, οι κοινωνικές επαφές και κάθε είδους συλλογική δράση και ομαδική δραστηριότητα θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο το 2024. Το δεύτερο μισό του έτους στόχοι και όνειρα που οραματίζεσαι καιρό θα μπορούν πιο εύκολα να πραγματοποιηθούν. Αν είσαι γεννημένη αρχές του Λέοντα όμως, μια νέα εποχή ξεκινά για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Το σύμπαν σε καλεί να αναγνωρίσεις τα τρωτά σημεία και να προετοιμαστείς για την αναμόρφωσή τους.

Tip for beauty & lifestyle 2024:  Για εντυπωσιακές εμφανίσεις μη διστάσεις να επιλέξεις outfits με χρυσές λεπτομέρειες, αξεσουάρ με χαρακτήρα και στοιχεία με animal prints. Την άνοιξη ωστόσο πρόσεχε τις υπερβολές και μην κάνεις αλλαγές που μπορεί να μετανιώσεις. Χτενίσματα με έντονους κυματισμούς αναδεικνύουν τα μαλλιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9): Βάλε νέους επαγγελματικούς στόχους

Η συγκροτημένη φύση σε συνδυασμό με τον ορθολογισμό σου βοήθησαν την προηγούμενη χρονιά να αξιοποιήσεις τις ευνοϊκές πλανητικές επιρροές κάνοντας σωστές επιλογές. Διευρύνεις του ορίζοντές σου, εξελίσσεις τον εαυτό σου και προχωράς δυναμικά. Μέχρι την Άνοιξη του 2024 ταξίδια, εξωτερικό και κάθε είδους σπουδές και εκπαίδευση ευνοούνται. Η νέα θέση του Δία από το Μάιο και για ένα χρόνο στον τομέα των επαγγελματικών σου, ανοίγει νέους δρόμους καριέρας και φέρνει ευκαιρίες.

Εκεί που χρειάζεται να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σύμφωνα με τις Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2024, είναι στις σχέσεις, το γάμο και κάθε είδους συνεργασία. Η διέλευση του περιοριστικού Κρόνου στο απέναντι ζώδιο συνεχίζεται και αναδεικνύει τα εμπόδια που σε απομακρύνουν από τους άλλους. Όμως το να ξεπεραστούν είναι ζήτημα αναγνώρισης και σωστής διαχείρισης. Η έκλειψη του Σεπτεμβρίου παρότι σε αναστατώνει συναισθηματικά, παράλληλα σε αφυπνίζει ώστε να αναγνωρίσεις τη θέση σου μέσα στη σχέση και να κατανοήσεις τόσο δικές σου ανάγκες όσο και του άλλου.

Tip for beauty & lifestyle 2024:  Φέτος μπορείς να δοκιμάσεις νέο στυλ στα μαλλιά αλλά και στην εμφάνισή σου γενικότερα μιας και οι αλλαγές ευνοούνται! ΄Βάλε το καρώ στη ζωή σου με scottish print σε ρούχα και αξεσουάρ. Φρόντισε να έχεις την κατάλληλη γκαρνταρόμπα για κομψές επαγγελματικές εμφανίσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10): Άνοιξε τους ορίζοντες σου και απελευθερώσου

Από τη μια επαγγελματικές και καθημερινές υποχρεώσεις και από την άλλη οικονομικά ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα επιβαρύνουν κάποιες φορές την ψυχολογία σου και σε κουράζουν σωματικά και συναισθηματικά. Όμως σύμφωνα με τις Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2024, οι πλανητικές επιρροές της νέας χρονιάς εμπεριέχουν κάθε δυνατότητα. Όχι μόνο να διαχειριστείς καλύτερα την κατάσταση, αλλά και να υπερβείς εμπόδια γυρίζοντας το παιχνίδι προς όφελός σου. Αρχικά, μέχρι τον Απρίλιο κάποιο οικονομικό, κληρονομικό θέμα διευθετείται προς όφελός σου και μάλιστα με απρόβλεπτο τρόπο!

Έπειτα, η νέα θέση του Δία από το Μάιο και για ένα χρόνο στους Διδύμους λειτουργεί για σένα πολύ ευεργετικά. Η επιθυμία να εξελίξεις τον εαυτό σου και να απελευθερωθείς από παλαιωμένες εσωτερικές πεποιθήσεις, σε γεμίζει. Ταξίδια, εκπαίδευση, φιλοσοφία και οτιδήποτε προσφέρεται για να διευρύνεις τους ορίζοντες σου ευνοείται. Αν έχεις γεννηθεί πρώτες μέρες του Ζυγού ετοιμάσου για μια νέα σελίδα στη ζωή σου αφού ο Πλούτωνας φροντίζει για τη μεταμόρφωσή σου προς το καλύτερο!

Tip for beauty & lifestyle 2024:  Οι elegant εμφανίσεις όλες τις ώρες τις ημέρας είναι το χαρακτηριστικό σου. Επένδυσε σε μπεζ και λευκές αποχρώσεις και τόνισε το look σου με κοσμήματα και αξεσουάρ με λευκές πέρλες. Αφιέρωσε χρόνο στη φροντίδα του σώματός σου και αναζήτησε μεθόδους ευεξίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11): Προσαρμόσου στη ροή της ζωής

Η νέα χρονιά σε βρίσκει με τις σημαντικές σχέσεις, το γάμο αλλά και τις συνεργασίες σου να συνεχίζουν να αποτελούν το κεντρικό σημείο ενδιαφέροντος στη ζωή σου.  Έχεις πλέον καταλάβει ότι το πεδίο των σχέσεων αποτελεί το πιο σημαντικό καθρέπτισμα του εαυτού σου. Έτσι προσπαθώντας να τις βελτιώσεις, στην ουσία εξελίσσεις τον ίδιο σου τον εαυτό, μαθαίνοντας πράγματα για αυτόν που τόσο καιρό πρόβαλες στους άλλους.

Σταθεροποιητικές τάσεις ισχύουν για τις επιδιώξεις σου, ιδίως για εκείνες που είναι προϊόν ώριμης και λογικής σκέψης. Αν είσαι γεννημένη τις πρώτες μέρες του μήνα, θα γίνεις παρατηρητής καθοριστικών αλλαγών στη ζωή σου και δη στο οικογενειακό περιβάλλον. Δυσλειτουργικές, μη υγιείς καταστάσεις που διαιωνίζονται καιρό χωρίς να μεταβάλλονται τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξουν ριζικά. Όσο κι αν στην αρχή σε κατακλύζει ένα συναίσθημα ανασφάλειας και αμφιβολίας, είναι σίγουρο ότι στην πορεία θα αντιληφθείς ότι όλα γίνονται για το καλύτερο.

Tip for beauty & lifestyle 2024:  Η εμφάνισή σου για φέτος έχει το στοιχείο της συγκαλυμμένης σεξουαλικότητας. Δώσε βάση σε επιλογές ρούχων και αξεσουάρ σε μαύρο άσπρο, ενώ μη διαστάσεις για τις βραδινές σου εξόδους να επιλέξεις φορέματα με μαύρη δαντέλα. Για το μακιγιάζ σου προτίμησε έντονα χείλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12): Ευκαιρίες και εξέλιξη στις σχέσεις σου

Από τα μέσα της προηγούμενης χρονιάς και μέχρι την άνοιξη του 2024 η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη με δραστηριότητες. Έχεις περισσότερη δουλειά από ό,τι συνήθως αλλά παρατηρείς ότι αυτό σε ευχαριστεί περισσότερο από ό,τι παλιότερα. Όσο κι αν ο Κρόνος πιέζει το οικογενειακό περιβάλλον και σε φορτώνει με έννοιες και υποχρεώσεις, εσύ δεν παύεις να ανακαλύπτεις νέους τρόπους διαχείρισης της καθημερινής σου ζωής. Η νέα θέση του Δία από το Μάιο στο απέναντι ζώδιο από σένα, φέρνει νέα πνοή στις σημαντικές σχέσεις και το γάμο.

Παράλληλα ευνοεί και κάθε είδους συνεργασία. Μια απλή γνωριμία μπορεί να εξελιχτεί σε μόνιμη σχέση. Μια μακροχρόνια σχέση μπορεί να οδηγήσει σε επισημοποιήσεις. Ό,τι κι αν συμβεί, το θέμα είναι ότι οι σχέσεις σου με τους άλλους αποτελούν πηγή ικανοποίησης και χαράς. Το πρώτο εξάμηνο της νέας χρονιάς προσφέρεται για να φροντίσεις θέματα υγείας που έχεις σε εκκρεμότητα και να βρεις λύσεις.

Tip for beauty & lifestyle 2024:  Ανάδειξε τα καλλίγραμμα πόδια σου με εντυπωσιακά σορτς ακόμη και στις χειμερινές σου εξόδους. Συμπλήρωσε το look με μεγάλα βραχιόλια σε έντονα χρώματα αλλά και με statement rings που ξεχωρίζουν. Συνέχισε τις αθλητικές σου δραστηριότητες και μην παραμελείς την υγιεινή διατροφή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1): Η καθημερινή σου ζωή βελτιώνεται

Όσο κι αν έχεις μάθει να βασίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις και να μην περιμένεις πολλά από τους άλλους, πάντα μια ευνοϊκή πλανητική επιρροή είναι καλοδεχούμενη. Έτσι μέχρι την άνοιξη του 2024, ο ευεργέτης Δίας συνεχίζει να προάγει τους στόχους σου. Παράλληλα, στηρίζει τη δημιουργικότητά σου. Οι ερωτικές γνωριμίες, οι δραστηριότητες αναψυχής και η σχέση με τα παιδιά, ευνοούνται. Από το Μάιο και μετά οι εργασιακές απαιτήσεις μπορεί να αυξηθούν. Ωστόσο, αυτό δείχνει να σε ευχαριστεί περισσότερο παρά να σε κουράζει.

Φρόντισε θέματα υγείας, ασχολήσου με τη φυσική σου κατάσταση αλλά και την ψυχική σου ηρεμία. Η καθημερινή σου ζωή βελτιώνεται. Παράλληλα η επικοινωνία σου με τους άλλους αλλά και ο λόγος σου γενικότερα, γραπτός ή προφορικός, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα αυτήν την χρονιά. Δρομολόγησε τις ιδέες σου και τακτοποίησε τις εκκρεμότητές σου γενικότερα γιατί σε αυτή τη φάση ζωής έχεις ακόμη καλύτερη κριτική ικανότητα και ωριμότητα σκέψης.

Tip for beauty & lifestyle 2024:  All time classic επιλογές όπως ένα κομψό midi φόρεμα για όλες τις ώρες ή ένα μπεζ πανωφόρι είναι ιδανικές για σένα. Επένδυσε σε ένα καλό σακάκι που μπορείς να φορέσεις και εκτός των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων, ενώ μη διαστάσεις φέτος να δοκιμάσεις τη γραβάτα ως αξεσουάρ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2): Πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις

Με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα να εγκαθίσταται σιγά σιγά στο δικό σου ζώδιο δεν μπορεί παρά να πρωταγωνιστείς στα γεγονότα. Αρχικά για τους Υδροχόους των πρώτων ημερών το 2024 και σταδιακά για τους υπόλοιπους, η πλανητική επιρροή αυτή θα αποδομήσει παλαιωμένες πρακτικές και πεποιθήσεις. Θα γκρεμίσει ό,τι δε σου χρειάζεται και σε κρατάει πίσω. Μέχρι την άνοιξη ευκαιρίες επέκτασης στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας συνεχίζουν να υπάρχουν και να σε κρατούν σε εγρήγορση.

Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς, ο Δίας στους Διδύμους φέρνει ερωτικές γνωριμίες. Αλλά και ευκαιρίες διασκέδασης, νέα χόμπι και εύνοια σε τυχερά παιχνίδια. Αν είναι στα σχέδιά σου, μια εγκυμοσύνη δεν αποκλείεται με τη διέλευση αυτή, μιας και ό,τι σχετίζεται με παιδιά ευνοείται! Προσπάθησε να τιθασεύεις τις επαναστατικές διαθέσεις που σε καταπιέζουν κάποιες φορές χωρίς να παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις που μπορεί να μετανιώσεις. Η διαχείριση των οικονομικών σου απαιτεί μεγαλύτερη σύνεση και ωριμότητα από ό,τι συνήθως.

Tip for beauty & lifestyle 2024:  Τόνισε τα εκκεντρικά στοιχεία της προσωπικότητάς σου με ξεχωριστά αξεσουάρ, όπως μεγάλα σκουλαρίκια στη μια πλευρά και εντυπωσιακά κολιέ σε πολλά επίπεδα. Απόφυγε όμως γύρω στην άνοιξη τις υπερβολικές αλλαγές στα μαλλιά που μπορεί να μετανιώσεις. Πρωτότυπες προσεγγίσεις όπως skirts over pants είναι ιδανικές για σένα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3): Η οικογένεια σε στηρίζει

Με τον αυστηρό και επιβλητικό Κρόνο να συνεχίζει και αυτή τη χρονιά την πορεία του στο ζώδιό σου, νιώθεις ότι είσαι πιο προσγειωμένη και ώριμη από ό,τι συνήθως. Η κατανόηση αυτή δεν ήρθε εύκολα. Αντιθέτως, μέσα από εμπόδια και καταστάσεις πέρα από τον έλεγχό σου, αναγκάστηκες να έρθεις σε μεγαλύτερη επαφή με την πραγματικότητα. Με το Δία στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού το δεύτερο μισό της χρονιάς, η στήριξη που δέχεσαι είναι σημαντική.

Ο χώρος του σπιτιού είναι το καταφύγιό σου και εκεί βρίσκεις τον εαυτό σου. Οι Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2024 κρύβουν ευκαιρίες επέκτασης, τόσο της ίδιας της οικογένειας όσο και της ακίνητης περιουσίας. Χρειάζεται όμως να προσέχεις τις υπερβολές και τις παράτολμες κινήσεις. Η έκλειψη Σελήνης το Σεπτέμβριο διεγείρει τις ευαισθησίες και τα συναισθήματά σου ιδίως σε σχέση με το σύντροφο ή σημαντικά άτομα της ζωής σου. Αναγνώρισε τις πραγματικές σου ανάγκες και μετουσίωσε την εσωτερική αναστάτωση σε δημιουργία.

Tip for beauty & lifestyle 2024:  Με πιο προσγειωμένη διάθεση επιλέγεις φέτος κομψά αλλά και λειτουργικά σύνολα, χωρίς να ξεφεύγεις από τις πάντα αγαπημένες σου παστέλ και μπλε αποχρώσεις. Η λάμψη στο μακιγιάζ είναι απαραίτητη, ενώ δεν πρέπει να παραμελείς τη skin care ρουτίνα σου γιατί είναι εκείνη που αναδεικνύει πραγματικά την ομορφιά σου.


Κεντρική φωτογραφία, Lisa Fotios / Pexels.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023, Μυρτώ Φρέντζου, Certified Astrologer, Mayo School of Astrology London. @myrto_frentzou.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here