7 πράγματα που μας κάνουν πραγματικά χαρούμενες

Πότε ήταν η τελευταία φορά που αναλογιστήκατε ότι αυτά που κάνετε καθημερινά σε κάνουν χαρούμενη; Μπορείτε να διαμορφώσετε εσείς την ζωή σας όπως τη θέλετε; Ή συμβιβάζεστε με τους ρυθμούς της καθημερινότητας; Μήπως είναι καιρός να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα για να σας κάνουν να γελάσετε και να διασκεδάσετε  ξανά και όχι να βυθίζεστε  όλο και πιο πολύ μέσα στην ρουτίνα της ζωής; Εμείς σας προτείνουμε 7 τρόπους για να βρείτε ξανά το χαμόγελο σας!

1. Να δεχτείτε ένα μικρό δώρο.
Ακόμα και να μην γιορτάζετε το να δεχτείτε ένα όμορφο δώρο από κάποιο αγαπημένο πρόσωπό σου, σας γεμίζει χαρά και ευτυχία. Ειδικά όταν αυτή η κίνηση αγάπης σας ενθουσιάσει .

2. Να πάτε ένα μικρό ταξίδι με τον σύντροφό σας.
Μία εξόρμηση από την πόλη για ένα σαββατοκύριακο θα σας κάνει να νιώσετε γεμάτοι ευεξία. Θα γεμίσετε και οι δύο τις μπαταρίες σας, θα ξεκουραστείτε και θα χαλαρώσετε απίστευτα.

3. Ένα άλλο πράγμα που έχω ακούσει από ανθρώπους να τους κάνει χαρούμενους,  είναι ένα απλό γεύμα μαζί με ένα αγαπημένο τους πρόσωπο που λόγω της ρουτίνας έχουν καιρό να δουν.
Καιρός λοιπόν είναι να πάρετε αυτό το πρόσωπο και να πάτε να φάτε και να μιλήσετε έτσι θα αισθανθείτε και εσείς πιο όμορφα που μιλήσατε  με έναν δικό σας άνθρωπο που ίσως να είχατε και αρκετό καιρό να δείτε.

4. Να βρείτε φαγητό στο σπίτι μόλις γυρίσατε από την δουλειά.
Ένα μικρό και καθημερινό πράγμα που θα σας ξεκουράσει και θα σας γλιτώσει από έναν μεγάλο κόπο.

5. Επίσης μία εξόρμηση στα μαγαζιά.
Θα ανανεωθείτε και θα νιώσετε καλύτερα ακόμα και να αγοράσετε κάτι μικρό ή φθηνό για το σπίτι ή για την ανανέωση που κάνετε κάθε εποχή στην ντουλάπα σας

6. Αφιερώστε λίγο χρόνο σε εσάς.
Επιβραβεύστε τον εαυτό σας με ένα χαλαρωτικό μπάνιο και μην παραλείψετε την φροντίδα του προσώπου αλλά και του σώματος σας.

7. Πραγματικά θα σας έκανε χαρούμενη μία απρόσμενη έκπληξη από τον σύντροφό σας.
Είχατε μία δύσκολη μέρα στην δουλειά και σας στέλνει μία υπέροχη ανθοδέσμη για να σας κάνει χαρούμενη και να «ανακουφίσει» λίγο την κούραση σας. Τι πιο όμορφο από αυτό;

Πολλές φορές και εμείς οι ίδιες δεν ξέρουμε τι πραγματικά μας κάνει χαρούμενες. Ψάχνουμε την χαρά μέσα σε πολύπλοκες καταστάσεις, αντί να συνειδητοποιήσουμε ότι η ευτυχία βρίσκεται σε μικρά πράγματα γύρω μας. Καιρός λοιπόν να τις ζήσουμε στο έπακρο.

Κείμενο: Γιάννα Σαλή 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here