Αρχίστε τη ZUMBA και θα αλλάξει η ζωή σας!

Σας αρέσει ο χορός, θέλετε να γυμναστείτε, να διασκεδάσετε και να κάψετε πολλές θερμίδες;

Η zumba είναι το κατάλληλο πρόγραμμα.

Το πάντρεμα πολλών ειδών χορού μαζί με εύκολες ασκήσεις, προσφέρουν γρήγορη τόνωση των μυών, αύξηση της αντοχής, ευεξία, ενέργεια, αλλά και καλή διάθεση!
Στην πράξη η Zumba περιλαμβάνει λίγο από “salsa, merenque, reggaeton, samba, hip-hop, cha cha, flamenco”, αλλά και χορό της κοιλιάς. Έτσι, καις θερμίδες, τρέχεις τον μεταβολισμό σου και δεν βαριέσαι εύκολα.
Αρχικά, μπορεί να χρειαστείτε λίγο χρόνο για να εξοικειωθείτε με τα βήματα αλλά γρήγορα, η καρδιά σας θα δουλεύει στην εντέλεια, το λίπος στο σώμα θα μειωθεί και θα φτάσετε να καίτε μέχρι και 700 θερμίδες. Όσοι έχουν κάνει Zumba μιλούν για μια γιορτή της γυμναστικής και επειδή ο ρυθμός μια είναι αργός και μια πιο γρήγορος, δεν μένετε τελικά χωρίς ανάσα.

Σε γυμναστήρια, αλλά και στις σχολές χορού…
Η εν λόγω μορφή άσκησης που διδάσκεται σε γυμναστήρια αλλά και σχολές χορού, ξεκίνησε με πρωτοβουλία του γυμναστή διασημοτήτων Beto Perez, ο οποίος ανέπτυξε την εν λόγω μέθοδο στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κολομβία στα μέσα της δεκαετίας του 1990. Η ιδέα ήρθε σχεδόν τυχαία όταν ο γυμναστής έφτασε στο μάθημά του και συνειδητοποίησε πως είχε ξεχάσει να φέρει μαζί την κασέτα με τη μουσική. Έτσι, πήρε μια κασέτα με λάτιν τραγούδια που άκουγε στο αυτοκίνητό του και έτσι γεννήθηκε η Zumba.
Η Zumba συνδυάζει τους κλασικούς λάτιν ρυθμούς με εύκολες ασκήσεις που γίνονται σε πιο αργό ή γρήγορο ρυθμό ενώ ταυτόχρονα. Διατηρούνται και στοιχεία της αεροβικής με κινήσεις αντοχής που βοηθούν στην τόνωση και γράμμωση των μυών.
Από τον Ιούλιο του 2009 η Zumba διδάσκεται σε πάνω από 40.000 μέρη σε 75 χώρες, ανάμεσα σε αυτές και η Ελλάδα, φυσικά!
Χάνετε κιλά αλλά το πιο βασικό, χάνετε πόντους και αποκτάτε αυτοπεποίθηση!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here