Ψαγμένες Πασχαλινές λιχουδιές!

Πρόσθεσε τη λίστα σου γλυκά Δωράκια της τελευταίας στιγμής για το Πάσχα! Τι καλύτερο από ψαγμένες Πασχαλινές λιχουδιές! Ποικιλία λαχταριστών hot cross buns, μοναδικά σοκολατένια αυγά, αλλά και νέα «μέλη» στη συλλογή των σοκολατένιων επιλογών βρίσκονται ήδη στα Marks & Spencer για να φέρουν χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

Αν και τίποτα δεν ξεπερνά τα αγαπημένα παραδοσιακά αγγλικά Luxury Hot Cross Buns, η ποικιλία ποτέ δεν βλάπτει! Ανακάλυψε τα καινούρια μυρωδάτα ψωμάκια σε γλυκές αλλά και αλμυρές εναλλακτικές. Να είσαι σίγουρη πως θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Και επειδή δεν υπάρχει Πάσχα χωρίς σοκολατένια αυγά, τα M&S παρουσιάζουν μια εξαιρετική γκάμα. Για παράδειγμα, το κλασσικό The Drippy Egg είναι δημιουργημένο από 100% Βέλγικη σοκολάτα και έχει χειροποίητη διακόσμηση με επικάλυψη χρωματιστής σοκολάτας! Το Handcrafted Golden Blond Chocolate & Pistachio Egg, είναι ένα gourmet αυγό! Φτιαγμένο από καραμελωμένη Ελβετική σοκολάτα, κρύβει μέσα του μικρά σοκολατένια αυγά και καβουρδισμένα φιστίκια.

Για τους πραγματικούς λάτρεις του Πάσχα, προτείνουμε περίτεχνες σοκολατένιες φιγούρες. Τα σκυλάκια Walter & Wilma the Sausage Dogs, σε δύο διαφορετικές γεύσεις, το σοκολατένιο αρουραίο Harri the Hedgehog και το γλυκό χταποδάκι Inky the Octopus. Έχεις αδυναμία στα παραδοσιακά λαγουδάκια; Υπάρχει πάντα ο Alfie σε σοκολάτα γάλακτος και η Bella Bunny που είναι φτιαγμένη από λευκή σοκολάτα! Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην Πασχαλινή γοητεία τους.

Οι ψαγμένες Πασχαλινές λιχουδιές είναι διαθέσιμες στα εξειδικευμένα καταστήματα M&S Food στα καταστήματα, στα shop in shop Food τμήματα των Marks & Spencer. Επιπλέον, τα προϊόντα είναι διαθέσιμα online στο marksandspencerfood.gr.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here