Κύματα δροσερής απόλαυσης με παγωτό NIRVANA

 Και νιώστε ότι το καλοκαίρι πλησιάζει…

Τα παγωτά  NIRVANA τα γνωρίζετε καλά, είμαι σίγουρη, καθώς δεν υπάρχει άνθρωπος που αγαπά το καλό παγωτό και δεν τα έχει δοκιμάσει… πλέον υπάρχει μία νέα πρόταση που συνδυάζει τις τρεις κλασικές γεύσεις παγωτού, σοκολάτα, βανίλια και καραμέλα, δημιουργώντας την απόλυτη συνταγή του καλοκαιριού, το NIRVANA Waves of Pleasure.

Οι τρεις γεύσεις διαδέχονται η μία την άλλη σε ένα ευχάριστο παιχνίδι υφών. Σε κάθε κουταλιά, η βελούδινη υφή των παγωτών βανίλια και καραμέλα μπλέκεται με τις τραγανές στρώσεις πραγματικής σοκολάτας και το πλούσιο σιρόπι καραμέλας, δημιουργώντας μία μοναδική εμπειρία στον ουρανίσκο. Σύμφωνα με όσους το έχουν δοκιμάσει “κρύβει μέσα του την αίσθηση που έχεις όταν κλείνεις τα μάτια, την αίσθηση της απόλυτης χαλάρωσης μετά από μία δύσκολη ημέρα”. Αρκετά δελεαστικό, θα έλεγα…

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία του NIRVANA Waves of Pleasure μέσα από μία σειρά μοναδικών ενεργειών που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Διατίθεται σε τρεις συσκευασίες, ιδανικές τόσο για τις στιγμές που θέλουμε να «κακομάθουμε» τον εαυτό μας, όσο και για να ευχαριστήσουμε την παρέα μας: σε οικογενειακό κύπελλο των 440ml, πολυσυσκευασία με 4 μίνι κύπελλα και πολυσυσκευασία με 6 μίνι πυραύλους.

NIRVANA Waves of pleasure_picture 1a

Μπορούμε να το βρούμε ήδη στα  supermarket και … καλή μας απόλαυση!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here