Προτάσεις για βραδυνές λιγούρες χωρίς πολλές θερμίδες

Ακόμα κι αν δεν είστε από αυτούς που ξυπνούν μέσα στη νύχτα κι ανοίγουν το ψυγείο (ναι, υπάρχει και αυτή η κατηγορία) αλλά ανήκετε σε αυτούς που καταναλώνουν περισσότερο φαγητό τις βραδινές παρά τις πρωινές ώρες, υπάρχουν λύσεις και προτάσεις για να διατηρείτε την σιλουέτα σας χωρίς να αποθηκεύετε περιττές θερμίδες και λίπος.

Cottage cheese: Ίσως η καλύτερη επιλογή για τις βραδινές λιγούρες, καθώς έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και υψηλή σε πρωτεΐνη. Τα 2/3 του φλιτζανιού cottage cheese περιέχουν μόλις 6 γρ. λίπους. Απολαύστε το άφοβα…

Γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και φράουλες: Οι φράουλες περιέχουν αρκετά αντιοξειδωτικά και ένα γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά έχει μεγάλη θρεπτική αξία, με αποτέλεσμα να έχετε τον κατάλληλο συνδυασμό για ένα ελαφρύ βραδινό σνακ.

Φιστίκια: Για τους “δύσκολους παίκτες” που έχουν έντονες λιγούρες. Τα φιστίκια είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, αρκεί να καταναλώνονται με μέτρο. Μια χούφτα φιστίκια είναι αρκετή για να δημιουργήσει το αίσθημα πληρότητας στο στομάχι σας. Προτιμήστε τα ανάλατα φιστίκια!

Μην ξεχνάτε να πίνετε παράλληλα πολύ νερό…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here