Το Bowtech είναι μία ακόμα μέθοδος αυτοϊασης του οργανισμού;

Η μέθοδος Bowtech είναι μια πρωτοποριακή, ολιστική και απολύτως ασφαλής μέθοδος η οποία διεγείρει και ενισχύει δυναμικά την αυτοθεραπευτική ικανότητα του οργανισμού. Εφαρμόστηκε περίπου πριν 50 χρόνια για πρώτη φορά στην Αυστραλία, από τον Tom Bowen. Έκτοτε έχει διαδοθεί παντού και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία χάρη στην απλότητα και την αποτελεσματικότητά της.

Η διαδικασία της μεθόδου Bowtech περιλαμβάνει μια ακολουθία κινήσεων, οι οποίες εφαρμόζονται με καθορισμένη σειρά πάνω σε τένοντες, μύες και συνδετικό ιστό. Οι κινήσεις αυτές αποτελούν ερεθίσματα που ενεργοποιούν το μηχανισμό αυτοΐασης του οργανισμού.

Ο θεραπευτής Bowtech είναι ένα μέσο που κινητοποιεί τον οργανισμό να «διορθώσει» μόνος του τις ανισορροπίες του. Αυτές μπορεί να είναι: ημικρανίες-πονοκέφαλοι, αυχενικά προβλήματα, πόνοι της πλάτης, επικονδυλίτιδα, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, αναπνευστικά προβλήματα, άσθμα, αλλεργική ρινίτιδα, οσφυαλγία και ισχιαλγία, πεπτικές διαταραχές, γυναικολογικές διαταραχές, συμπτώματα άγχους και έντασης, αθλητικοί τραυματισμοί.

Οι πόνοι αμβλύνονται, το σώμα χαλαρώνει και υπάρχει ένα γενικότερο αίσθημα ευεξίας και βαθιάς χαλάρωσης μετά τη συνεδρία. Η μέθοδος Bowtech επιφέρει στο σώμα καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου και αποβολή των τοξινών. Είναι ιδανική για όλους, από νεογνά μέχρι ηλικιωμένους, αθλητές, εγκύους και άτομα με ειδικές ικανότητες.
Πώς εφαρμόζεται μία συνεδρία;

Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 40-50 λεπτά και μεταξύ των κινήσεων Bowen υπάρχει ένα διάστημα παύσης 2-5 λεπτών, ώστε το σώμα να έχει χρόνο να ανταποκριθεί στο «μήνυμα» που δέχεται.

Κείμενο: Αμαλία Βασιλοπούλου – Τεχνική Bowen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here