Η Pierre Fabre Hellas στηρίζει ενεργά το Κέντρο Βρεφών Μητέρα

Η Pierre Fabre Hellas στηρίζει ενεργά το Κέντρο Βρεφών Μητέρα - Βeauté Magazine

Η Pierre Fabre Hellas λειτουργούσε ανέκαθεν ως οντότητα άρρηκτα συνδεδεμένη με το κοινωνικό σύνολο. Λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες των συνανθρώπων, προέβη σε μια σημαντική ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Τα μέλη της εταιρείας επισκέφτηκαν στις  17 και  19 Δεκεμβρίου το Κέντρο Βρεφών Μητέρα. Σκοπός, να σταθούν αρωγοί στις μητέρες και τα παιδιά που φιλοξενούνται στη συγκεκριμένη δομή. Η δράση τους ήταν η ακόλουθη: Στις 17 Δεκεμβρίου 2022 έλαβε χώρα Δωρεάν Δερματολογική εξέταση των παιδιών από τον κύριο Κυριάκο Βολανάκη, Δερματολόγος – Αφροδιοσιολόγος,  Διευθυντής Kλινικής Μητέρα με εξειδίκευση στην Παιδοδερματολογία και τον κύριο Θεοδόσιο Αλέστα, Δερματολόγος – Αφροδιοσιολόγος.

Δωρεάν προϊόντα για την υγιεινή και την φροντίδα των παιδιών

Παράλληλα, η εταιρεία δώρισε προϊόντα των μαρκών Avène, Κlorane, Aderma και Oral care, για την καθημερινή υγιεινή και φροντίδα των παιδιών. Αλλά και πιο εξειδικευμένα προϊόντα για δερματικές παθήσεις μετά την εξέταση των παιδιών από τους εθελοντές δερματολόγους.

Τέλος η δράση τους περιλάμβανε την προσφορά τροφίμων, παιχνιδιών, γραφικής ύλης, φαρμακευτικού και εκπαιδευτικού υλικού καθώς και ρουχισμού. Με μεγάλο ενθουσιασμό και καθολική συμμετοχή, οι εργαζόμενοι της Pierre Fabre Ηellas διάλεξαν με αγάπη και προσοχή όλα τα είδη. Τόσο με την εταιρική χορηγία όσο και με εθελοντικές  συνεισφορές. Τα δώρα στους μικρούς φίλους παραδόθηκαν στο Ίδρυμα την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου από μια ομάδα εργαζομένων και τον Αϊ- Βασίλη.

Ουσιαστική δραστηριοποίηση της Pierre Fabre Ηellas

Όλη η ομάδα της Pierre Fabre που επισκέφτηκε το Ίδρυμα αντίκρυσε έναν πολύ καθαρό και οργανωμένο χώρο. ‘Ενα προσωπικό αφοσιωμένο στο έργο του, σε έναν καταπράσινο χώρο με πέτρινα σπιτάκια που αποτελούν δομές για κάθε ηλικιακή ομάδα παιδιών που φιλοξενούν. Σε μια εποχή που κλυδωνίζονται θεσμοί και αξίες, αξίζει να αναδεικνύουμε και να στηρίζουμε το καλό όπου υπάρχει. Σε ανθρώπους, εργαζομένους, θεσμούς και Ιδρύματα.

Εξάλλου αυτό κάνει ο Όμιλος Pierre Fabre εμπνευσμένος από τον ιδρυτή μας, τον Pierre Fabre. Ίδρυσε το ομώνυμο ίδρυμα το 1999 που δραστηριοποιείται ενεργά και ουσιαστικά σε όλο τον κόσμο με σκοπό τη βοήθεια. Μια αγκαλιά για όσους έχουν ανάγκη ιατρικής ή φαρμακευτικής περίθαλψης ώστε να βελτιώνονται οι συνθήκες διαβίωσής τους.

Κατά συνέπεια η προσφορά στο Κέντρο Βρεφών Μητέρα, συνάδει πλήρως με τις αρχές και το DNA του ομίλου μας. Το Κέντρο φιλοξενεί παιδιά από 0 έως 7 ετών έχοντας ως  μέλημα από το 1953 την προστασία κάθε παιδιού που στερείται ομαλού οικογενειακού περιβάλλοντος. Η προσφορά της Pierre Fabre Hellas δεν σταματά εδώ καθώς θα στηρίξει το Κέντρο Βρεφών Μητέρα και το 2023 σε ετήσια βάση.


Επιμέλεια κειμένου Αναστασία Βαποράκη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here