Yoleni’s: Οι Eλληνικές παραδοσιακές γεύσεις βρήκαν το delicatessen τους στο κέντρο της Αθήνας

Όταν είσαι μεταξύ των λίγων και εκλεκτών καλεσμένων  για να ανακαλύψεις το Yoleni’s flagship concept store, στο Κολωνάκι, το οποίο θα ανοίξει επίσημα τις πύλες του τον Σεπτέμβριο, δεν έχεις παρά να απολαύσεις το γαστριμαργικό ταξίδι που σου προσφέρουν. Μπορεί να έχει ακόμα πολλή δουλειά να γίνει μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου, αλλά ελάχιστα μας απασχόλησε, καθώς η φιλοξενία των Νικόλαου Πίπα, Γιάννη Γεωργιάδη και Μίνας Μπαγιώτα, στην οδό Σόλωνος 9, στο Κολωνάκι, στο κτήριο  των 7 ορόφων και η περιποίηση από το προσωπικό ήταν μοναδική…

Πρόκειται για ολοκληρωμένο πολυχώρο όπου θα μπορεί κάποιος να ζήσει μία μοναδική γευστική εμπειρία με ελληνικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών σε ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον, που θα θυμίζει έντονα τα παντοπωλεία της Αθήνας του 1950 και 1960.

Στον πολυχώρο αυτό, η Yoleni’s, θέλοντας να προσφέρει στον καταναλωτή μία ολοκληρωμένη γκάμα ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας έχει προχωρήσει σε στρατηγικές συνεργασίες με γνωστά και καταξιωμένα brand στο χώρο των τροφίμων, όπως η ‘Φάρμα Μπράλου’, η ‘Eurocatering Α.Ε.’, η αλλαντοποιία ‘Sary’, τα γαλακτοκομικά ‘Ρούμελη’, οι καφέδες ‘Δρακούλη’, η ‘La Mia Stevia’, η μπύρα ‘Νήσος’ και ο Εκπαιδευτικός Ομιλος ‘Πόλκα – Φροέλεν’ στο εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

Πιο αναλυτικά, στο -1 επίπεδο, θα δημιουργηθεί παντοπωλείο 2.000 ελληνικών προϊόντων με κοπή αλλαντικών και τυριών, αλλά και γωνιά με ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά. Στο ισόγειο, χώρος ελαφράς εστίασης, που θα προσφέρει την περίφημη Θρακιώτικη πίτα μας -η οποία θα παρασκευάζεται μπροστά στον πελάτη σε μόλις 4 λεπτά), φρεσκοψημένο τσουρέκι κάθε 30 λεπτά, φρέσκες σαλάτες, εποχιακές σούπες, γιαούρτι πλαισιωμένο με γλυκές και αρμυρές λιχουδιές, πρωτότυπες γεύσεις παγωτού, ζεστά και κρύα σάντουιτς, καφέ και αναψυκτικά και κελάρι με 230 επιλεγμένες ετικέτες Ελληνικών κρασιών και 20 ετικέτες Ελληνικής μικροζυθοποιϊας.

Στον 1ο όροφο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοπής κρεάτων σε συνεργασία με την πολύ γνωστή Φάρμα Μπράλου, όπου ο πελάτης θα μπορεί να γεύεται επιτόπου κρέατα ειδικής και μη κοπής. Στον 2ο όροφο, εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών-παιδότοπο σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ‘Πόλκα – Φροέλεν’, που δραστηριοποιείται 40 χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης. Στον 3ο όροφο, ειδικό χώρο όπου θα πραγματοποιούνται καθημερινά μαθήματα μαγειρικής σε συνεργασία με γνωστούς σεφ. Στον 4ο όροφο, πολυμορφικό χώρο εκδηλώσεων, με οπτικο-ακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που θα μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδηλώσεις με έμφαση σε εκείνες των παραγωγών και συνεργατών της Yoleni’s. Τέλος θα διαθέτει ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό που θα γνωρίζει την ιστορία των ελληνικών γεύσεων και προϊόντων, που θα προσφέρονται στο κατάστημα.

Ο πολυχώρος θα ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχτεί το ελληνικό κοινό αλλά και τους τουρίστες στις αρχές του Σεπτέμβρη, σε λειτουργία 7 ημέρες την εβδομάδα και θα μπορεί να εξυπηρετεί όλη την Αθήνα σε καθημερινή βάση, μέσω υπηρεσίας delivery. Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 21 Σεπτεμβρίου.

Η Yoleni’s παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για την Ελλάδα κατάφερε και συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία, ενισχύοντας την Ελληνική οικονομία. Με τη λειτουργία του πρότυπου αυτού πολυχώρου γαστρονομίας, τετραπλασιάζει τις θέσεις εργασίας της εταιρείας, φέρνει κοντά 180 παραγωγούς από όλη τη χώρα, στηρίζοντας αυτούς και τις 2.300 οικογένειές τους, ενώ την ίδια στιγμή φιλοδοξεί να αποτελέσει το εγχείρημα αυτό πόλο έλξης τουριστών ώστε το ελληνικό προϊόν και η φήμη της Ελληνικής φιλοξενίας να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here