Ταξίδι αυτογνωσίας online

Η ιδρύτρια του Euphoria Retreat Μαρίνα Εφραίμογλου και η spiritual mentor του χώρου Μαίρη Βανδώρου, μας μυούν στη φιλοσοφία του "Euphoria Methodos" μέσα από δωρεάν Webinars διάρκειας 45 λεπτών.

Κάτω από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε, η ανάγκη μας για wellbeing γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Κορυφαίος προορισμός για τους απανταχού οπαδούς του ολιστικού ευ ζην, το πολυβραβευμένο
ολιστικό wellbeing destination spa Euphoria Retreat του Μυστρά παραμένει κλειστό λόγω των περιστάσεων. Όμως μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα μέρος της εξαιρετικής εμπειρίας που προσφέρει, με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο. Μας προσφέρει εντελώς δωρεάν μια μοναδική virtual retreat εμπειρία. Ένα προσωπικό ταξίδι αυτογνωσίας μέσω webinars.

Ταξίδεψε νοερά στο ολιστικό wellbeing destination spa Euphoria Retreat του Μυστρά, μέσα από το δωρεάν πρόγραμμα συναισθηματικής και σωματικής μεταμόρφωσης.

Ξεκίνα ένα μαγευτικό εσωτερικό ταξίδι

Βασισμένο στην “Euphoria Methodos” που έχει βαθιές ρίζες στην Ελληνική φιλοσοφία, το “Euphoria Healing Journey” ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του μέσω διαδικτύου. Πρόκειται για ένα μοναδικό εσωτερικό ταξίδι με οδηγό τα 5 στοιχεία της Φύσης. Και θα ολοκληρωθεί σε 5 διαδοχικές εβδομάδες, μέσα από 10 δωρεάν Webinars. Κάθε εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη σε ένα διαφορετικό φυσικό στοιχείο. Νερό, Ξύλο, Φωτιά, Γη, Μέταλλο εμπνέουν ολοκληρωμένες σειρές αναζωογονητικών και δημιουργικών πρακτικών ευεξίας. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο συγκεκριμένα όργανα του σώματος συνδέονται και λειτουργούν σε συναισθηματικό επίπεδο. Όσοι συμμετέχουν στα webinars θα έχουν πρόσβαση σε επιπλέον περιεχόμενο με ουσιαστικό αντίκτυπο και αξία στη ζωή τους.

Οι εγκαταστάσεις του πολυβραβευμένου Euphoria Retreat στον μαγευτικό λόφο του Μυστρά.

Οι αξίες του Euphoria Retreat

Η ιδρύτρια του Euprhoria Retreat, Μαρίνα Εφραίμογλου

«Στόχος μας είναι μέσα από αυτά τα Webinar να επικοινωνήσουμε τις αξίες του Euphoria, προσφέροντας στοιχεία που μοιραζόμαστε κατά τη διάρκεια των workshop στο χώρο του Euphoria Retreat. Το concept των Webinar βασίζεται στην χαρακτηριστική εμπειρία για ‘’Συναισθηματική και Σωματική Μεταμόρφωση’’. Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν ένα ή περισσότερα από τα Webinar των 5 εβδομάδων, έχοντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα να ανακαλύψουν όλα τα στοιχεία (Νερό, Ξύλο, Φωτιά, Γη, Μέταλλο)» αναφέρει σχετικά η ιδρύτρια του Euprhoria Retreat, Μαρίνα Εφραίμογλου.

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 18:00, η Μαρίνα Εφραίμογλου και η spiritual mentor του χώρου Μαίρη Βανδώρου, μας μυούν στη φιλοσοφία του “Euphoria Methodos” μέσα από δωρεάν Webinars διάρκειας 45 λεπτών. Tα σεμινάρια μεταδίδονται σε πραγματικό χρόνο μέσω της πλατφόρμας Zoom και κάθε session ολοκληρώνεται με διαλογισμό. Η εγγραφή γίνεται αποκλειστικά μέσα από το site του Euphoria Retreat. Τα δύο εβδομαδιαία διαδικτυακά σεμινάρια πλαισιώνονται από ολοκληρωμένο πρόγραμμα με προτάσεις και τεχνικές μέσω των λογαριασμών του Euphoria Retreat στο Instagram και στο Facebook.

To αναλυτικό εβδομαδιαίο online retreat πρόγραμμα

Δευτέρα – Εισαγωγικό video που θα καθορίζει το στόχο της κάθε εβδομάδας και θα ανακεφαλαιώνει βασικά σημεία της εβδομάδας που προηγήθηκε.

Τρίτη – Το Webinar θα εστιάζει στο πως κάθε στοιχείο συνδέεται με συγκεκριμένα όργανα, στους μεσημβρινούς στο σώμα μας και σε σημεία βελονισμού. Ο διαλογισμός που θα ακολουθεί, θα βασίζεται στις αρχές της φιλοσοφίας του Ταοϊσμού. Στόχος του, η αποτοξίνωση των οργάνων, η εξισορρόπηση της ενέργειας, η αύξηση της ζωτικότητας και η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Τετάρτη – Θα γίνονται ενεργειακές ασκήσεις και Qigong.

Πέμπτη – Θα εμβαθύνουμε περισσότερο, μέσω της pranayama και της yoga asanas.

Παρασκευή – Στο Webinar θα δουλέψουμε τη συναισθηματική και πνευματική πλευρά κάθε στοιχείου.  Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, θα προσπαθήσουμε να μετατρέψουμε την ενέργεια των συναισθημάτων χαμηλής συχνότητας σε μεσαία. Και θα ανοίξουμε τα ενεργειακά μας κανάλια, για να δεχθούμε πνευματική καθοδήγηση από το κάθε στοιχείο.

Σάββατο – Θα αξιοποιηθούν οι theta healing πρακτικές, με στόχο να αναδείξουμε τις θετικές ιδιότητες κάθε στοιχείου.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα στο site του Euphoria Retreat και στο @euphoriaretreat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here