Νικητές Prix de Beauté 2020 Δερμοκαλλυντικά Περιποίηση Προσώπου

ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΕΡΜΟΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 

Η κριτική επιτροπή πρότεινε, εσείς ψηφίσατε και τα αποτελέσματα των Prix de Beaute 2020 ανακοινώθηκαν σε μια λαμπερή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο Μέγαρο Αθηνών. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψτε τα διακεκριμένα προϊόντα της χρονιάς. Ακολουθούν οι νικητές της ενότητας Δερμοκαλλυντικών – Περιποίηση Προσώπου. Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στα φαρμακεία.

Χρυσό Βραβείο Effaclar Duo (+), La Roche Posay

Νο1 σε πωλήσεις δερματολογική φρο­ντίδα για το λιπαρό δέρμα με τάση ακ­μής στα φαρμακεία. Μονοθεραπεία ή συμπληρωματική αγωγή κατά των σο­βαρών ατελειών, σημαδιών, φραγμέ­νων πόρων που προλαμβάνει επανεμ­φάνιση και αποτρέπει την υποτροπή. Συνδυάζει την αποτελεσματικότητα του δημοφιλούς Effaclar Duo (+) με κατο­χυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας aqua posae filiformis –εκχύλισμα προ­βιοτικού βακτηρίου που καλλιεργείται στο Ιαματικό Νερό της μάρκας με πρε­βιοτική δράση–, μανόζη, νιασινιαμίδη, LHA, σαλικυλικό οξύ για εξισορρόπη­ση μικροβιώματος, ενίσχυση φυσικού αμυντικού μηχανισμού, ρύθμιση φλεγ­μονής. Αποτελεσματικότητα από τις πρώ­τες 12 ώρες: η φλεγμονή υποχωρεί, ατέ­λειες και σημάδια βελτιώνονται.

Αργυρό Βραβείο Σειρά Wine Elixir, Apivita

Ελιξίριο ομορφιάς με πολυφαινό­λες από αμπέλια Σαντορίνης που ξυ­πνά τη νεότητα της επιδερμίδας. Σύν­θεση με πανίσχυρο αντιγηραντικό εκ­χύλισμα που εντοπίζεται στα πλού­σια σε πολυφαινόλες φύλλα αρχαί­ων γηγενών ποικιλιών (Αθήρι, Αηδά­νι, Ασύρτικο) και πατενταρισμένο εκ­χύλισμα πρόπολης. Τεχνολογία βα­σισμένη στην πιο σύγχρονη επιστήμη μελέτης του δέρματος, την Επιγενετι­κή. Eνεργοποίηση σημαντικών πρω­τεϊνών νεότητας (σιρτουίνες, NRF2/ KEAP1), που σχετίζονται με την ανά­πλαση, την αποτοξίνωση, την αντιοξει­δωτική δύναμη της επιδερμίδας. Σειρά έξι προϊόντων με έως και 100% φυσι­κά συστατικά, που πετυχαίνουν ορα­τή μείωση ρυτίδων, σφριγηλότητα, αί­σθηση lifting.

Χάλκινο Βραβείο Herbal Recovery Signature Skin Care, Jurlique

Εξελιγμένη, αποτελεσματική φυσική τε­λετουργία ομορφιάς με πέντε προϊόντα (ενυδατική κρέμα, ενυδατική λοσιόν, κρέμα ματιών, mist, serum) που παρά­γονται σε περιβαλλοντικά βιώσιμο ερ­γαστήρι της φύσης. Ισχυρή σύνθεση με εκχυλίσματα μυριόφυλλου και τρίχρω­μης βιολέτας με αναζωογονητικές ιδιό­τητες και αντιοξειδωτικά που καταπολε­μά όλα τα σημάδια γήρανσης. Σταρ προ­ϊόν, το serum με κύριο ενεργό συστατι­κό το εκχύλισμα από μπουμπούκι κόκ­κινου τριφυλλιού που ενισχύει τον ρό­λο του υαλουρονικού οξέος και εξο­μαλύνει γραμμές, ρυτίδες. Με νέα προ­ηγμένη τεχνολογία gel για βελτίωση απορρόφησης των ενεργών συστατι­κών. Πάνω από 80% των γυναικών συμφωνούν ότι η όψη της επιδερμίδας έγινε ομαλότερη, πιο νεανική. 

Ανακαλύψτε όλες τις υποψηφιότητες της κατηγορίας Δερμοκαλλυντικών – Περιποίηση Προσώπου, κάνοντας κλικ εδώ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here