Ο νέος ρόλος της Dua Lipa στην YSL Beauty

Έχοντας συμπληρώσει 4 χρόνια ως πρέσβειρα του εμβληματικού αρώματος Yves Saint Laurent Libre, η Dua Lipa αναλαμβάνει ρόλο νέας makeup ambassador του πολυτελούς οίκου ομορφιάς YSL. Ο φακός της Γαλλίδας φωτογράφου Élodie Daguin, αποθανάτισε την Dua Lipa στη καμπάνια που μόλις κυκλοφόρησε επισφραγίζοντας την ανανέωση της πολλά υποσχόμενης συνεργασίας.

Dua Lipa x YSL Beauty

Η σχέση της Dua Lipa με τον κόσμο της ομορφιάς

“Θεωρώ ότι αν κάτι το σκέφτεσαι πολύ καταλήγεις να ανησυχείς και να αναλώνεσαι σε πράγματα που δεν είναι απαραίτητα. Απόφυγε να διορθώσεις κάτι στο πρόσωπό σου αν δεν έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή”. Όσον αφορά τα καλλυντικά, είναι μία εντελώς διαφορετική ιστορία για τη γυναίκα. Εκφράζουν την πιο θηλυκή και ταυτόχρονα σκληρή πλευρά της.” λέει στο Vanity Fair η Dua Lipa. “Πιστεύω ότι κάθε look έχει να πει μια ιστορία. Λατρεύω τα έντονα μάτια ή χείλη και να τονίζω τα χαρακτηριστικά μου με διαφορετικούς τρόπους για διαφορετικές περιστάσεις ” συμπληρώνει.

Dua Lipa x YSL Beauty Backstage photo

Για τις καθημερινές της εμφανίσεις, η Dua, προτιμά μια απλή ρουτίνα που διαρκεί μόνο δεκαπέντε λεπτά. Ξεκινά με ένα παγωμένου ντους που βρίσκει πολύ ευεργετικό και της χαρίζει ευεξία. Συνεχίζει με καθαρισμό προσώπου και εφαρμογή ενυδατικής κρέμας. “Για το μακιγιάζ μου συνήθως επιλέγω το Touche Eclat concealer, ένα brown lipstick και μάσκαρα. Μάλιστα, πριν εφαρμόσω μάσκαρα, γυρίζω τις βλεφαρίδες με ένα ειδικό εργαλείο ώστε να πετύχω πιο έντονο αποτέλεσμα. Ολοκληρώνω το look με blush που εφαρμόζω στα ζυγωματικά και στη ράχη της μύτης για ηλιοκαμμένο αποτέλεσμα” εξομολογείται η Dua Lipa.

Dua Lipa x YSL Beauty, photo: Élodie Daguin

Τα role icons της Dua Lipa

“Η Brooke Shields ήταν από τα πρόσωπα που εκπροσωπούσαν τον οίκο YSL στο παρελθόν και αποτέλεσε έμπνευση για εμένα. Όταν την έβλεπα να χορεύει στο στούντιο 54 ένιωθα ότι υπήρχε ελευθερία και νεανικότητα. Θαύμαζα επίσης την Bianca Jagger για την αυθεντικότητά της.”


Kεντρική φωτογραφία, Dua Lipa by Élodie Daguin.

Κείμενο, Ελένη Ιωσηφίδου.

@helenaiosif

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here