Kendall Jenner x L’Oréal Paris: Η συνεργασία της χρονιάς ξεκινά τον Σεπτέμβριο

Kendall Jenner x Messika. Photo Chris Colls

Η L’Oréal Paris, καλωσορίζει την Kendall Jenner στην “οικογένεια” ανοίγοντας ένα νέο πολλά υποσχόμενο κεφάλαιο στην ομορφιά. Γεννημένη στο Λος Άντζελες το 1995, από το 2007 έχει γίνει ένα από τα κορυφαία μοντέλα στον κόσμο. Αλλά και μια από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως. Έχοντας ξεκινήσει το μόντελινγκ σε ηλικία 13 ετών, είχε ήδη καταφέρει πολλά μέχρι τα 22 της. Περπάτησε για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και συνεργάστηκε με μερικά από τα πιο ισχυρά brands του κόσμου. Σταθερή φιγούρα στη βιομηχανία της μόδας πλέον, επιτυχημένη επιχειρηματίας και πρότυπο για τη γενιά της, από τον Σεπτέμβριο του 2023 θα ενταχθεί δυναμικά στη L’Oréal Paris και θα είναι η επικεφαλής στις καμπάνιες μακιγιάζ του brand.

Kendall Jenner x L’Oréal Paris

“Η ομάδα της L’Oréal Paris προωθεί την ομορφιά με ποικιλομορφία και χωρίς αποκλεισμούς”

“Είναι τιμή μου να είμαι μέλος μιας νέας ομάδας ισχυρών, δυναμικών γυναικών και να μπορώ να πω αυτή την εμβληματική λέξη: Αξίζω”, δήλωσε η Kendall Jenner. “Το να γίνω κομμάτι της οικογένειας της L’Oréal Paris και να έχω την ευκαιρία να ενσαρκώσω όλα όσα αντιπροσωπεύει το brand, μοιάζει με μια πραγματική στιγμή όπου ολοκληρώνεται ένας κύκλος. Το να στέκομαι δίπλα σε τόσες πολλές καταπληκτικές γυναίκες που συνεργάζονται με το brand εδώ και χρόνια και να προωθώ την αλληλοϋποστήριξη μεταξύ των γυναικών, είναι πολύ σημαντικό. Είναι μια ομάδα που συνδέει τις γυναίκες κάθε ηλικίας και τρόπου ζωής και υποστηρίζει συναισθηματικά η μία την άλλη. Προωθεί την ομορφιά με ποικιλομορφία και χωρίς αποκλεισμούς.”

Μάλιστα, απευθυνόμενη σε όλες τις γυναίκες δήλωσε: “Φροντίστε να αφιερώνετε μια στιγμή και να επιβραβεύετε τον εαυτό σας. Απολαύστε το παρόν και αν αποτύχετε την πρώτη φορά, σηκωθείτε και προσπαθήστε ξανά. Η επιτυχία είναι πολύ πιο γλυκιά όταν έχετε ξεπεράσει σημαντικά εμπόδια.”

Kendall Jenner

“H Kendall είναι η ενσάρκωση όλων όσων πρεσβεύει η Gen-Z”

“Η L’Oréal Paris έχει την τιμή να ανακοινώσει τη συνεργασία της με μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες στον κόσμο, την Kendall Jenner. Είναι μια σημαντική κίνηση για την ενίσχυση της αποστολής μας για να ενδυναμώσουμε κάθε γυναίκα, παντού. Σε οποιαδήποτε άλλη εποχή, η Jenner ναι μεν θα ήταν τόσο επιτυχημένη όσο είναι τώρα. Οθ επιλογές της και η εικόνα της όμως, μπορεί να καθορίζονταν από άλλους. Ενώ σήμερα ορίζονται από την ίδια. Είναι η ενσάρκωση όλων όσων πρεσβεύει η Gen-Z. Γνωρίζει καλά τον εαυτό της. Διαχειρίζεται σωστά την εικόνα της και εμπνέει τους άλλους να κάνουν το ίδιο” ανέφερε η Delphine Viguier-Hovasse, Global President της L’Oréal Paris.“

Η ιδέα είναι να βεβαιωθούμε πραγματικά ότι η L’Oréal Paris είναι μια μάρκα που αισθάνεται τον παλμό της κουλτούρας της νέας γενιάς. Σκεφτήκαμε ότι η Kendall έχει τη δύναμη να οδηγήσει τη L’Oréal Paris στο επόμενο επίπεδο, ειδικά στην κατηγορία του μακιγιάζ.”

H Delphine Viguier-Hovasse επαίνεσε επίσης τo μοντέλο για την ταχύτατη ανάπτυξη της καριέρας της. “Το ότι είναι σε αρμονία με τη γαλλική μόδα είναι σημαντικό για εμάς”, είπε η Viguier-Hovasse. Η σύνδεση της L’Oréal Paris με την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και τη Γαλλία ως γενέτειρα της μητρικής εταιρείας της L’Oréal, είναι κάτι εξαιρετικό.

Μια γυναίκα που αξίζει

Η Κendall Jenner στο παρελθόν υπήρξε μούσα και της Estée Lauder, ξεκινώντας τον Νοέμβριο του 2014. Πρωτοστάτησε στο “The Estée Edit” από τις αρχές του 2016. Μια συλλογή που αναπτύχθηκε με τη συμβολή της για τους Millennials και σταμάτησε να κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο του 2017. Δίνοντας ζωή σε αυτό που για πολλούς ξεπερνά τα πιο τρελά τους όνειρα, η Kendall Jenner έχει γίνει ένα είδωλο και μια αληθινή παγκόσμια ιστορία επιτυχίας.

Με την πάροδο των χρόνων, το supermodel έχει χρησιμοποιήσει τη θέση ισχύος και την πλατφόρμα της για να μιλήσει ανοιχτά για τους αγώνες με την ψυχική υγεία και το άγχος. Η ειλικρίνειά της έχει βοηθήσει να ξεκινήσουν συζητήσεις μεταξύ των εκατομμυρίων νεαρών γυναικών και κοριτσιών που τη θαυμάζουν. Γιατί απλά και μόνο γνωρίζοντας ότι και η Kendall Jenner παλεύει με ανασφάλειες, επιτρέπει στα κορίτσια να ανοιχτούν για τα δικά τους θέματα. Να δημιουργήσουν δίκτυα υποστήριξης στην πορεία τους προς την αυτοεκτίμηση.

Η πρώτη καμπάνια της, θα είναι για το κραγιόν longwear Infallible της L’Oréal Paris. Το tagline θα είναι “I’m not infallible, but my makeup is”. Η διαφήμιση έχει ήδη γυριστεί από τα τέλη Μαρτίου. “Έχω εντυπωσιαστεί από το γεγονός ότι είναι εξαιρετική επαγγελματίας. Καταλαβαίνει πολύ γρήγορα τι σκοπεύουμε να κάνουμε στο storyboard ”, είπε η Viguier-Hovasse. “Της είπα μετά την πρώτη μέρα των γυρισμάτων: “Είναι σαν να ήσουν για πάντα στη L’Oréal Paris.”


Κεντρική φωτογραφία, η Kendall Jenner φωτογραφημένη από τον Chris Colls.

Kείμενο, Αναστασία Βαποράκη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here