Τα hair trends της νέας χρονιάς

Το “good hair day” παραμένει ανάμεσα στις προτεραιότητες των beauty lovers. Οι νέες τάσεις που κατακλύζουν τα social media είναι δεκάδες καθιστώντας δύσκολη την επιλογή κατάλληλου hairstyle. Γι’ αυτό εμείς βρήκαμε τα τρία πιο hot hair trends για να υιοθετήσεις το 2024 και να ανανεώσεις το look σου.

Melodie Banfield
Melodie Banfield

Baroque Bob: Mε αέρα άλλης εποχής

Την περασμένη χρονιά το bob κατέκτησε την κορυφή και όχι άδικα. Φέτος παραμένει στο προσκήνιο, σε μία διαφορετική εκδοχή, το baroque bob. Εμπνευσμένο από την Ευρωπαϊκή τέχνη του 17ου αιώνα, πρόκειται για ένα haircut με ιδιαίτερο χαρακτήρα που δίνει την αίσθηση ενός γεωμετρικού σχήματος. Eλάχιστα πιο κοντό από το classic bob που επικράτησε την περασμένη χρονιά, το baroque bob “χαϊδεύει” τις γωνίες του προσώπου, έχει όγκο, μπούκλες και κυματισμούς. Είναι η ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να εκφράσουν την τολμηρή πτυχή της προσωπικότητας τους και να κάνουν statement εμφανίσεις.

Lea T.

Hair Bows: Το πιο hot αξεσουάρ της σαιζόν

Όπως όλα δείχνουν, οι φιόγκοι και οι κορδέλες στα μαλλιά είναι το next big thing και είναι παντού. Η αίσθηση της ανεπιτήδευτης πολυτέλειας και κομψότητας που δίνουν καθιστά τα hair bows το πιο hot αξεσουάρ της σαιζόν. Ένα στολίδι για τα μαλλιά που σε βοηθά να αναβαθμίσεις το χτένισμα σου εύκολα και γρήγορα δίνοντας elegant χαρακτήρα. 

Shay Mitchell, hair: Dimitris Giannetos

Velvet Hair: Ωδή στα υγιή, μεταξένια μαλλιά

Τα Velvet Hair θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως η πιο διαχρονική τάση, αφού η επιθυμία για υγιή, λαμπερά και απαλά μαλλιά δεν αλλάζει με την πάροδο του χρόνου. Το quite luxury δε θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστα τα hair trends. Έτσι το 2024, ένα από τα επικρατέστερα hair trends είναι τα υγιή μαλλιά που δίνουν την αίσθηση του βελούδου, όχι μόνο στην αφή αλλά και στην όψη. Η συστηματική περιποίηση με τα κατάλληλα προϊόντα και η βαθιά ενυδάτωση είναι τα όπλα σου για να το πετύχεις.


Kεντρική φωτογραφία, Zendaya, & Kaia Gerber.

Kείμενο, Ελένη Ιωσηφίδου.

@helenaiosif

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here