Η Emily Ratajkowski έγινε ξανθιά!

Η Emily Ratajkowsi μόλις έγινε ξανθιά!

Νέο look για την κλασσικά καστανή Emily Ratajkowski, που ξεπέρασε τις φοβίες της και έκανε το μεγάλο βήμα βάφοντας τα μαλλιά της ξανθά με την Kérastase στις 22 Ιουνίου. Και το έκανε έξυπνα, διατηρώντας πιο σκούρο τόνο στις ρίζες!

Το νέο look της Emily Ratajkowski.

Η Emily σκεφτόταν εδώ και καιρό να γίνει ξανθιά. Όμως, όπως πολλές από εμάς, φοβόταν τις συνέπειες που μπορεί να είχε η ξαφνική αλλαγή απόχρωσης στη ποιότητα της υφής των μαλλιών της. Μετά από τρία χρόνια συνεργασίας της με την Kérastase, το super model ανέπτυξε μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης με τη μάρκα. Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα αποτελέσματα των προϊόντων του brand, ήταν πια έτοιμη να τολμήσει το ξανθό στα μαλλιά της. Και λατρεύουμε το ότι προτίμησε να κρατήσει σχεδόν το φυσικό της τόνο στις ρίζες.


“Αυτή η αλλαγή είναι σίγουρα ότι πιο διασκεδαστικό έχω κάνει ποτέ με την εμφάνιση μου!” Emily Ratajkowski.

Η μεγάλη απόφαση της Emily

«Δεν έχω βάψει ποτέ τα μαλλιά μου ούτε έχω αλλάξει σημαντικά το μήκος τους σε όλη μου τη ζωή!» λέει η Emily, συμπληρώνοντας: «Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένη που η Kérastase μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω ξανθιά. Μόλις γιόρτασα τα γενέθλιά μου και είμαι τόσο χαρούμενη που βγαίνω από την καραντίνα με ένα νέο look. Η ομορφιά πρέπει να είναι διασκεδαστική και εκφραστική. Κι αυτή η αλλαγή είναι σίγουρα ότι πιο διασκεδαστικό έχω κάνει ποτέ με την εμφάνιση μου!»

Η εξειδικευμένη γκάμα προϊόντωνBlond Absolu της Kérastase είναι σχεδιασμένη για τις ανάγκες των βαμμένων ξανθών μαλλιών.

Το πρόγραμμα περιποίησης για ξανθά μαλλιά που ακολουθεί η Emily στο σπίτι περιλαμβάνει τη βραβευμένη με Prix de Beaute 2020 σειρά Blond Absolu της Kérastase. Η εξειδικευμένη γκάμα θα διατηρήσει το νέο της ξανθό τόνο της Emily φωτεινό ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει στα μαλλιά της όλη τη φροντίδα που χρειάζονται.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here