Κορωνοϊός: Η κινητοποίηση του ομίλου Estée Lauder Companies

Ο πλανήτης συνεχίζει να βρίσκεται αντιμέτωπος με τον πρωτοφανή αντίκτυπο της πανδημίας και ο Όμιλος Estée Lauder Companies (ELC) υποστηρίζει έμπρακτα τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού από τις πρώτες ημέρες της εξάπλωσης του. Ανάμεσα στις πρώτες δράσεις του ομίλου ήταν η επαναλειτουργία του ανενεργού εργοστασίου Estée Lauder στο Melville της Νέας Υόρκης. Εδώ και δύο εβδομάδες, έχει ξεκινήσει η παραγωγή αντισηπτικού χεριών για τις ομάδες υψηλού κινδύνου καθώς και για το ιατρικό προσωπικό. Με γνώμονα τις οικογενειακές αξίες που διέπουν την εταιρεία και με υψηλό το πνεύμα της παροχής, ο Όμιλος ELC συνεισφέρει ενεργά στη στήριξη της ευημερίας των παγκόσμιων κοινοτήτων.

Χρηματοδότηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ανταποκρινόμενη στις επιπτώσεις του COVID-19 σε όλο τον κόσμο, η εταιρεία Estée Lauder Companies και το φιλανθρωπικό ίδρυμα The Estée Lauder Companies Charitable Foundation, χρηματοδότησαν τους παρακάτω οργανισμούς:
• Σε παγκόσμιο επίπεδο, χορηγήθηκε δωρεά ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα – Doctors Without Borders / Médecins Sans Frontières (MSF). Στόχος η στήριξη της αντιμετώπισης του κορωνοϊού σε χώρες με ανεπαρκείς πόρους, καθώς και σε χώρες που επλήγησαν έντονα.
• Στην Κίνα, περισσότερα από 800.000 δολάρια αποδόθηκαν στις προσπάθειες ανακούφισης από τον ιό. Τα κεφάλαια υποστηρίζουν τον Ερυθρό Σταυρό της Κίνας, το Φιλανθρωπικό ίδρυμα της Σαγκάης και το ίδρυμα Give2Asia. Επιπλέον, χορηγήθηκαν δωρεές σε είδος ύψους 1.4 εκατομμυρίων δολαρίων στο ίδρυμα China Women’s Development Foundation, προκειμένου να υποστηρίξουν το ιατρικό προσωπικό της πρώτης γραμμής.

Στήριξη των εργαζομένων

“Αξιολογούμε διαρκώς τρόπους υποστήριξης των εργαζομένων και των κοινοτήτων μας. Θα χρειαστεί συλλογική δράση για να παρέχουμε την απαραίτητη υποστήριξη και ανακούφιση σε όλους όσους τη χρειάζονται κατά τη διάρκεια αυτών των αβέβαιων εποχών.”, δήλωσε η Αντιπρόεδρος Ανθρώπινου Δυναμικού και Βιωσιμότητας του ομίλου Nancy Mahon.

Κάτω από την ομπρέλα του ομίλου Estée Lauder Companies

Εκτός από το brand Estée Lauder ο όμιλος Estée Lauder Companies περιλαμβάνει δεκάδες κορυφαίες φίρμες ομορφιάς όπως: Clinique, MAC, La Mer, Bobbi Brown, Tom Ford, Aveda, Jo Malone London, Darphin, DKNY, Bumble & bumble, Michael Kors, smashbox, Lab Series, Origins, Tommy Hilfiger, Kiton, Aramis, Ermenegildo Zegna, AERIN, Editions de Parfums Frederic Malle, GLAMGLOW, By Kilian, κ.α.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here