Νικητές Prix de Beauté 2020 Μακιγιάζ

Η Edie Campbell πρωταγωνιστεί στη καμπάνια για το εξαιρετικό matte κραγιόν Rouge Pur Couture The Slim του οίκου YSL

ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η κριτική επιτροπή επέλεξε, εσείς ψηφίσατε και τα αποτελέσματα των Prix de Beaute 2020 ανακοινώθηκαν πριν λίγες μέρες σε μια λαμπερή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο Μέγαρο Αθηνών. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψτε τα διακεκριμένα προϊόντα της χρονιάς. Ακολουθούν οι νικητές της κατηγορίας Επιλεκτική Μακιγιάζ.

Rouge Pur Couture The Slim, YSL

Χρυσό Βραβείο Rouge Pur Couture The Slim, YSL

Η πρώτη σειρά προϊόντων για τα χεί­λη από τον Tom Pecheux, τον Διευ­θυντή ομορφιάς της YSL Beauty. Σχε­διασμένο για τη γυναίκα που θέλει να ζει στα άκρα χαράζοντας το δικό της δρόμο (#walktheline). Εμπνευσμέ­νο από το έντονο χρώμα και την ελα­στικότητα του δέρματος τονίζει τα χεί­λη με couture δερμάτινο έντονο ματ αποτέλεσμα, εξαιρετικά άνετο και ευ­κολοφόρετο. Με απαλή σύνθεση που τοποθετείται σαν κρέμα, ελαστική, πυ­κνή, πουδρέ υφή, λεπτό, τετραγωνι­σμένο σχήμα για απόλυτη ακρίβεια στην εφαρμογή και τέλειο περίγραμ­μα, ώστε να τονίζονται οι καμπύλες. Διατίθεται σε 24 couture αποχρώσεις.

 

Αργυρό Βραβείο Νέα ολοκληρωμένη σειρά μακιγιάζ, Shiseido

Ενώνει τέχνη και επιστήμη, εμπνέεται από ιαπωνική κουλτούρα, μόδα, design. 4 υφές, 22 προϊόντα,135 αποχρώσεις. Dews με καινοτόμο διαυγές σύμπλεγ­μα για λάμψη σε πρόσωπο, μάτια, χεί­λη που αντανακλά το φως. Gels: νέα προσέγγιση σε προϊόντα χειλιών, τεχνο­λογία Triple Gel για έντονο χρώμα, με­ταξένια υφή, ανθεκτική σύνθεση. Inks: επαναπροσδιορίζoυν την αρχαία τέχνη της Ιαπωνίας, την καλλιγραφία για ακρί­βεια, έντονο χρώμα σε χείλη, μάτια. Πού­δρες: καινοτόμες τεχνολογίες Cream Powder Matrix, Airfusion, νέες υφές για κάλυψη, βελούδινη αίσθηση σε μάτια, χείλη, ζυγωματικά. Brushes: χειροποί­ητα από Ιάπωνες τεχνίτες, πρωτοπορια­κή τεχνολογία hidden core για ομοιό­μορφο αποτέλεσμα χωρίς ραβδώσεις.

 

Χάλκινο Βραβείο Diorshow Pump and Volume HD Mascara, Dior

Εξελιγμένη εκδοχή της καινοτόμας μάσκαρα του οίκου του 2017, κατά την οποία η άσκηση μιας πίεσης είναι αρκε­τή για να αυξηθεί ο όγκος των βλεφα­ρίδων. Προσφέρει θεαματικό αποτέλε­σμα XXL βλεφαρίδων, χάρη σε νέο συν­δυασμό κεριών που ορίζει τις βλεφαρί­δες μία μία. Με σωλήνα από εύκαμπτο ελαστομερές, που πιέζεται ευκολότερα, επιτρέποντας τη ρευστοποίηση της κρε­μώδους μάσκαρα. Πρωτοποριακά σχε­διασμένο βουρτσάκι, από το ίδιο υλικό, αιχμαλωτίζει τη σωστή ποσότητα. Υπο­δειγματική σύνθεση περιποίησης με D-πανθενόλη, βιταμίνη Β5 με ενδυνα­μωτική δράση, εκχύλισμα βαμβακιού για ενίσχυση του φυσικού όγκου. Από το πρώτο πέρασμα, οι βλεφαρίδες δεί­χνουν πιο πολλές και γεμάτες.

Δείτε όλες τις υποψηφιότητες της κατηγορίας εδώ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here