Νικητές Prix de Beauté 2020 Διαχρονικά Προϊόντα Περιποίησης

H Grace Elizabeth στη φωτογράφιση της καμπάνιας για το νέο Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II, της Estee Lauder.

ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η κριτική επιτροπή πρότεινε, εσείς ψηφίσατε και τα αποτελέσματα των Prix de Beaute 2020 ανακοινώθηκαν σε μια λαμπερή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο Μέγαρο Αθηνών. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψτε τα διακεκριμένα προϊόντα της χρονιάς. Ακολουθούν οι νικητές της επιλεκτικής ενότητας Διαχρονικά Προϊόντα Περιποίησης Προσώπου.

Χρυσό Βραβείο Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II, Estee Lauder

Πρωτοπόρος στη νυχτερινή επιδιόρθωση, o Νο1 ορός επανόρθωσης της Estée Lauder υποστηρίζει από το 1982 τη διαδικασία νυχτερινής ανανέωσης της επιδερµίδας. Και συµβάλλει στην επανόρθωση των φθορών από τις επιθέσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής. Με δίπλωµα ευρεσιτεχνίας µέχρι το 2033 αξιοποιεί δεκαετίες έµπνευσης και εξειδίκευσης στους τοµείς DNA και Χρονοβιολογίας. Επαναστατική τεχνολογία αιχµής ChronoluxCB™ που συνδυάζει τεχνολογίες catabolysis και Chronolux™. Προσθέτει τη δύναμη του κυτταρικού καθαρισµού και της εξυγίανσης, στην ακρίβεια του κυτταρικού συγχρονισµού. Η εμφάνιση όλων των σημαδιών γήρανσης περιορίζεται δραστικά για επιδερμίδα νεανική και ενυδατωμένη.

Αργυρό Βραβείο Ορός Advanced Génifique,  Lancôme

Πολυβραβευμένο προϊόν με καινοτομία αιχμής και πρωτοποριακή επιστήμη με νέα σύνθεση στη 10η επέτειό του. Είναι βασισμένο στην επιστήμη του μικροβιώματος. Ενός ζωντανού οικοσυστήματος μικροοργανισμών στην επιφάνεια του δέρματος που το βοηθάει να αμύνεται και να αποκαθίσταται από τις περιβαλλοντικές συνθήκες και τον τρόπο ζωής. Απόρροια 15ετούς έρευνας, είναι εμπλουτισμένο με 7 κλάσματα πρεβιοτικών και προβιοτικών για διατήρηση ισορροπημένου μικροβιώματος. Με ανάλαφρη, αναζωογονητική υφή. Αποτέλεσμα: πραγματική λάμψη, μείωση των βασικών σημαδιών γήρανσης.

Χάλκινο Βραβείο Ultimune Power Infusing Concentrate, Shiseido

116 βραβεία, 38 πατέντες ευρεσιτεχνί­ας, 25χρονη έρευνα, παγκόσμια καινο­τομία που ενισχύει την εσωτερική άμυ­να του δέρματος. Ανανεωμένη, ενισχυ­μένη σύνθεση επικεντρωμένη σε προ­γενέστερα κύτταρα που προάγουν τη δημιουργία κυττάρων Langerhans και υπερασπίζονται το δέρμα ενάντια σε εσωτερικούς/εξωτερικούς παράγοντες που προκαλούν φθορές. ImuGeneration Technology™ με εκχυλίσματα reishi και iris που διατηρούν αριθμό κυττάρων Langerhans ενισχύοντας εσωτερική άμυνα. Ultimune Complex™ που τονώ­νει την καταπραϋντική δύναμη των κυτ­τάρων, βοτανικά εκχυλίσματα που βελ­τιώνουν το περιβάλλον των κυτταρικών λειτουργιών. Δέρμα προστατευμένο, λείο, σφριγηλό και ανθεκτικό.

Ανακαλύψτε όλες τις υποψηφιότητες της κατηγορίας Διαχρονικών Προϊόντων Περιποίησης Προσώπου, κάνοντας κλικ εδώ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here