Νικητές Prix de Beauté 2020 Γυναικείο Άρωμα

Η Cate Blanchett είναι η πρέσβειρα και η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας για το Βραβευμένο Si Fiori Eau De Parfum, Giorgio Armani.

ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΡΩΜΑ

Η κριτική επιτροπή πρότεινε, εσείς ψηφίσατε και τα αποτελέσματα των Prix de Beaute 2020 ανακοινώθηκαν πριν λίγες μέρες σε μια λαμπερή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο Μέγαρο Αθηνών. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψτε τα διακεκριμένα προϊόντα της χρονιάς. Ακολουθούν οι νικητές της επιλεκτικής ενότητας Γυναικείο Άρωμα.

Χρυσό Βραβείο Si Fiori Eau de Parfum, Giorgio Armani

Ωδή στη μοντέρνα θηλυκότητα, μια δή­λωση ελευθερίας, αγάπης και ζωής. Η δημιουργία της αρωματοποιού Julie Masse (MANE), δίνει νέα διάστα­ση και πιο floral αίσθηση στο κλασικό Si Eau de Parfum Chypre με το νερο­λί σε ρόλο πρωταγωνιστή. Το εθιστικό λευκό λουλούδι της Μεσογείου πλαισιώνεται από νότες κορυφής του πράσινου μανταρινιού και του ζωηρού φραγκοστάφυλου που αποτελεί συστατικό υπογραφή όλων των αρωμάτων Si. Οι νότες βάσης της βανίλιας και του λευκού μόσχου προσδίδουν στο άρωμα μια χάρη λιτή, αλλά και σύνθετη.

 

 

Αργυρό Βραβείο Idole Le Parfum, Lancome

Απευθύνεται στις γυναίκες που επανα­προσδιορίζουν το νόημα της επιτυχίας. Τις παροτρύνει να γίνουν το είδω­λο του εαυτού τους. Ανήκει στη νέα κατηγορία αρωμάτων «clean» που απο­πνέουν αναζωογονητική καθαριότητα. Μusky chypre, λουλουδάτο, έχει στην καρδιά της σύνθεσης την αγαπημένη νότα της μάρκας, το τριαντάφυλλο και υπογράφεται από τρεις γυναίκες αρωματοποιούς. Συνδυασμός από δύο αι­θέρια έλαια και ένα ροδόνερο, ενισχυ­μένος από ίχνος γιασεμιού. Στο φόντο πατσουλί και λευκοί μόσχοι. Καινοτο­μία το διάφανο μπουκάλι πρωτοφα­νούς λεπτότητας. Χωράει στην παλάμη του χεριού, ενώ γεμίζει ξανά για να μειώνεται ο περιβαλλοντικός του αντίκτυπος.

 

Χάλκινο Βραβείο Libre Eau de Parfum, YSL

Αφιερωμένο στη σύγχρονη γυναίκα για την οποία η ελευθερία είναι η απόλυτη πολυτέλεια. Freestyle προσέγγιση του fougere που τελειοποιήθηκε μετά από 7 χρόνια και 1.500 παραλλαγές από δύο Master Perfumers της IFF, την Anne Flipo και τον Carlos Benaim. Φλερτά­ρει με τις αντιθέσεις ανάμεσα στην cool και sexy διάθεση, σε μια κατεξοχήν αν­δρική δομή και στην απόλυτα θηλυκή καρδιά. Φωτεινό χάρη στο αισθησιακό άνθος πορτοκαλιάς και τη δροσερή λε­βάντα. Αιθέριο χάρη στο σπινθηροβόλο νερολί και στο ζουμερό μανταρίνι και φλογερό χάρη στην υπνωτική βανίλια και το λαμπερό κεχριμπάρι.

Ανακαλύψτε όλες τις υποψηφιότητες της κατηγορίας εδώ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here