Ο Robert Pattinson πιο αληθινός από ποτέ στη καμπάνια Dior Homme Sport

Ο αγαπημένος Βρετανός ηθοποιός Robert Pattinson, είναι ένα πρόσωπο που έρχεται κατευθείαν στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε τα ανδρικά αρώματα του οίκου Dior. Από το 2013 είναι brand ambassador του Dior Homme ενώ ταυτόχρονα κάνει αισθητή την παρουσία του και μέσα από τις fashion καμπάνιες του οίκου. Η νέα καμπάνια του Dior Homme Sport όμως, διαφέρει απ’ όλες όσες έχουμε δει μέχρι σήμερα μια και ο Robert Pattinson εμφανίζεται πιο αληθινός από ποτέ. Το concept ξεφεύγει από την παραδοσιακή αρρενωπότητα και βασίζεται στην αφήγηση και στο συναίσθημα.

Dior Homme Sport x Robert Pattinson Campaign

Ο μυστηριώδης boxer

Κάθε ήρωας έχει μια ιστορία να πει. Μετά από μια δεκαετία ως το πρόσωπο του Dior Homme, ο Robert Pattinson είναι έτοιμος να μας δείξει μια αόρατη πλευρά χωρίς σενάριο. Στην καμπάνια, εμφανίζεται ως ένας boxer αποτυπώνοντας ένα μείγμα διαφορετικών συναισθημάτων. Βγαίνει από το ring και για άλλη μια φορά παίρνει μια στιγμή για να εκφράσει κάτι που κρύβει βαθύ νόημα“: I’m your man”.

Πρόκειται για ξεκάθαρη δήλωση εμπιστοσύνης προς τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου αποπνέοντας μια αίσθηση οικειότητας. Η έκφραση “Ι’m your man” διαφέρει κατά πολύ από την έκφραση “I’m the man” που συνηθίζουμε να βλέπουμε να αποτυπώνεται στις καμπάνιες αρωμάτων. Αυτό ακριβώς είναι το εμβληματικό μήνυμα που μας περνάει το Dior Homme Sport με αγγελιοφόρο τον γοητευτικό Pattinson. Δυναμικό και κομψό, το νέο Dior Homme Sport συνδυάζει ένα δίδυμο που “χτυπά” σαν το uppercut του boxer.

Dior Homme Sport

Αισθησιασμός & φρεσκάδα

Το Dior Homme Sport ανήκει στην οικογένεια του Dior Homme. Ακολουθεί το ίδιο ωραίο μονοπάτι όπου η αρρενωπότητα και τα τρυφερά συναισθηματα συνυπάρχουν. Εξακολουθεί να έχει ξυλώδες μείγμα, αλλά είναι πολύ πιο φωτεινό. Ζωντανή και εκρηκτική, η υπογραφή του Dior Homme Sport χαρακτηρίζεται από τα εσπεριδοειδή, τη φρεσκάδα και την ζωντάνια.

Ο Robert Pattinson πιο αληθινός από ποτέ στη καμπάνια του Dior Homme Sport

Αυτή τη νέα σύνθεση, ο αρωματοποιός-δημιουργός επέλεξε να την χρωματίσει με ζεστές και κεχριμπαρένιες νότες. Αλλά και να την τυλίξει με μπαχαρικά και ξυλώδεις πινελιές. “Δεν ήξερα τόσα πολλά για τα αρώματα πριν ξεκινήσω να δουλεύω με τον Dior. Είναι ένα συναρπαστικό είδος τέχνης και επιστήμης” δηλώνει χαρακτηριστικά ο Robert στο spot της καμπάνιας.


Φωτογραφίες Dior Beauty.

Κείμενο Αναστασία Βαποράκη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here