Νικητές Prix de Beauté 2020 Ανδρικό Άρωμα

Ο Jonny Depp κράτησε πρωταγωνιστικό ρόλο στη καμπάνια για το λανσάρισμα του Sauvage Parum, του οίκου Dior.

ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΔΡΙΚΟ ΑΡΩΜΑ

Η κριτική επιτροπή πρότεινε, εσείς ψηφίσατε και τα αποτελέσματα των Prix de Beaute 2020 ανακοινώθηκαν σε μια λαμπερή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο Μέγαρο Αθηνών. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψτε τα διακεκριμένα προϊόντα της χρονιάς. Ακολουθούν οι νικητές της επιλεκτικής ενότητας Ανδρικό Άρωμα.

Χρυσό Βραβείο Sauvage Parfum, Dior

Εμπλουτισμένη εκδοχή του δημοφι­λούς Sauvage που διατηρεί την ψυχή του αρχικού αρώματος, αλλά ενισχύ­εται με εξαιρετική φρεσκάδα. Απαλή ανατολίτικη ευωδιά και άγρια ομορφιά που ζωντανεύει στο δέρμα. Τα ξύσμα­τα περγαμόντου από την Καλάμπρια που αποτελούν την αρχική υπογραφή, υποδέχονται μια νέα νότα από μαντα­ρίνι. Μαζί συναντούν ένα σπάνιο από­σταγμα σανταλόξυλου της Σρι Λάνκα, βανίλια absolute από την Παπούα, και τις ολοκαίνουριες ανατολίτικες νότες από tonka beans. Απολαυστικά καθαρό αρρενω­πό άρωμα. Πολύπλοκο και μεθυστικό.

Αργυρό Βραβείο Armani Code Absolu, Giorgio Armani

Το νέο μέλος που υπογράφεται πάλι από τον Antoine Maisondieu ενσαρκώνει την πιο ζεστή, σαρκική γοητεία από την γκάμα Armani Code. Τολμη­ρό και ανατολίτικο, διατηρεί τη βάση του αρχικού αρώματος και την ενι­σχύει ισορροπώντας ανάμεσα στη σπιν­θηροβόλα φρεσκάδα, στην αξέχαστη κομψότητα και στην ανδρική σαγήνη. Οι νότες κορυφής από πράσινο μαντα­ρίνι και μήλο οδηγούν στην καρδιά του αρώματος. Δη­λαδή στο άνθος πορτοκαλιού που συν­δυάζεται με μοσχοκάρυδο και κα­ρότο και αποπνέει έναν νέο αισθησια­σμό. Το χαρακτηριστικό συστατικό του Armani Code, οι κόκκοι tonka εντεί­νονται από ρούμι και βανίλια.

Χάλκινο Βραβείο Explorer Eau de Parfum, Montblanc

Απευθύνεται στον άντρα εξερευνητή που ταξιδεύει σε μέρη άγνωστα, γιατί θέλει να τα ανακαλύπτει μόνος του. Υπογράφεται από τρεις ταξιδιώτες του κόσμου –Olivier Pescheux, Jordi Fernandez, Antoine Maisondieu–, που εξερευνούν τα αρώματα της φύσης. Ξυλώδες, με νότες δέρματος, το eau de parfum ξεκινάει με ιταλικό περγαμόντο. Στην καρ­διά περιλαμβάνει βετιβέρ από φυτείες της Αϊτής και κλείνει με πατσουλί υψηλής ποιότητας –αποκλειστικότητα του οίκου–, που καλλιεργείται σύμφωνα με τις αρχές της αιεφόρου ανάπτυξης. Το μπουκάλι­ κομψοτέχνημα συνδυάζει αριστο­κρατικά υλικά με την κληρονομιά χειροποίητης τεχνοτροπίας Montblanc.

Ανακαλύψτε όλες τις υποψηφιότητες της κατηγορίας κάνοντας κλικ εδώ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here