Ανανέωση κυττάρων, ενεργοποίηση κολλαγόνου

Είναι κοινό μυστικό πως η συστηματική βραδινή περιποίηση αποφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στη φροντίδα της επιδερμίδας. Η σημαντικότερη τελετουργία ομορφιάς της ημέρας, τώρα αποκτά νέο αποτελεσματικό σύμμαχο με το λανσάρισμα του αναβαθμισμένου ορού νύχτας Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex της
Estée Lauder. Βασισμένος σε τεχνολογικές επιτεύξεις που αντλούνται από το επιστημονικό πεδίο της επιγενετικής, ο διακεκριμένος με το Χρυσό βραβείο Prix De Beaute ορός νύχτας τώρα γίνεται περισσότερο αποτελεσματικός από ποτέ. Για πρώτη φορά, η φόρμουλα εμπλουτίζεται με επιπλέον συστατικά που εντείνουν φυσικά την παραγωγή κολλαγόνου.

Στο επιστημονικό πεδίο της επιγενετικής, έχει αποδειχθεί ότι μόλις το 25% περίπου της γήρανσης είναι προκαθορισμένο από τα γονίδια μας. Το υπόλοιπο 75% της διαδικασίας επηρεάζεται από περιβαλλοντικούς παράγοντες και τον τρόπο ζωής. Στις αρχές του 2000 ανακαλύφθηκε μια νέα ισχυρή κατηγορία επιγενετικών μικρο-σηματοδοτικών μορίων. Αυτά τα μικρά μόρια είναι παρόντα σε όλο το σώμα και επικοινωνούν γρήγορα απαντήσεις σε εξωτερικές αλλαγές.

Η δημοφιλής επανορθωτική φόρμουλα ενδυναμώνεται ακόμα περισσότερο χάρη στη πρωτοποριακή τεχνολογία ChronoluxTM Power Signal που ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου. Το νέο Advanced Night Repair απορροφάται γρήγορα μειώνοντας την εμφάνιση των πολλαπλών σημαδιών γήρανσης. Παράλληλα βοηθά την προστασία της επιδερμίδας από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις του μοντέρνου τρόπου ζωής. Μετά από μια εφαρμογή η επιδερμίδα φαίνεται λαμπερή και γεμάτη ενυδάτωση. Μετά από τρεις εβδομάδες οι ρυτίδες μειώνονται ορατά. Και μετά τη χρήση όλου του περιεχομένου συσκευασίας η επιδερμίδα έχει πιο σφριγηλή αίσθηση. Φαίνεται πιο υγιής, πιο νεανική και αποκτά νέα ζωτικότητα.

Πρωτοποριακή επιγενετική ανακάλυψη

Στο επιστημονικό πεδίο της επιγενετικής, έχει αποδειχθεί ότι μόλις το 25% της γήρανσης είναι προκαθορισμένο από τα γονίδια μας. Το υπόλοιπο 75% της διαδικασίας επηρεάζεται από περιβαλλοντικούς παράγοντες και τον τρόπο ζωής. Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας ανακαλύφθηκε μια νέα κατηγορία επιγενετικών μικρο-σηματοδοτικών μορίων που επικοινωνούν γρήγορα απαντώντας στις εξωτερικές αλλαγές. Τα τελευταία 7 χρόνια, οι επιστήμονες της Estée Lauder ερεύνησαν πάνω από 80 μικρο-σηματοδοτικά μόρια που βρίσκονται στα κύτταρα της επιδερμίδας. Στόχος τους ήταν να καταλάβουν καλύτερα τον ρόλο αυτών των μορίων σε σχέση με την επιδερμική γήρανση. Η έρευνα ταυτοποίησε ένα εξειδικευμένο μικρο-σηματοδοτικό μόριο το οποίο προάγει πολλαπλά μονοπάτια αντιγήρανσης. Κυρίως βοηθά την επιδερμίδα να αυξήσει τον ρυθμό ανανέωσης νέων κυττάρων και ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου.

Νέα Τεχνολογία ChronoluxTM Power Signal

Η νέα αποκλειστική τεχνολογία του πολλαπλά αποτελεσματικού Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex της Estée Lauder, εμπεριέχει ένα νέο μικρο-σηματοδοτικό μόριο ενεργοποιητή που βοηθά την επιδερμίδα να μεγιστοποιήσει τη φυσική επανόρθωση της σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  • Βοηθά άμεσα την πυροδότηση ενός δυναμικού συγχρονισμένου δικτύου επανόρθωσης που προάγει τις φυσικές διαδικασίες της επιδερμίδας.
  • Η ενίσχυση του φυσικού συγχρονισμού των διαδικασιών της νυχτερινής επανόρθωσης της επιδερμίδας γίνεται ακριβώς τη σωστή στιγμή. Έτσι ο φυσικός ρυθμός επανόρθωσης και προστασίας μεγιστοποιείται για ένα ολόκληρο 24ωρο.
  • Αυξάνει τη φυσική διαδικασία καθαρότητας των κυττάρων ώστε να αντιμετωπιστούν οι φθορές στα κύτταρα.
  • Επιταχύνει τη φυσική διαδικασία ανανέωσης κυττάρων και την παραγωγή νέων κατά 43%
  • Ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here