Δροσιστική μάσκα με φυσαλίδες αέρα και υαλουρονικό οξύ

Η νέα HydraSkin Cooling Mask της Darphin κάνει την ενυδάτωση απόλαυση, χάρη στην τρισδιάστατη σύνθεσή της.

Υψηλές θερμοκρασίες, έκθεση στον ήλιο και δροσερά κλιματιστικά. Οι απόλυτοι εχθροί της ενυδατωμένης επιδερμίδας. Οι συνθήκες της καλοκαιρινής καθημερινότητας και οι συχνές αλλαγές θερμοκρασίας απορροφούν συστηματικά τη φυσική υγρασία του δέρματος. Η αφυδάτωση κάνει την επιδερμίδα του προσώπου ξηρή. Το δέρμα “τραβάει” δημιουργώντας ενοχλητική αίσθηση δυσφορίας. Επιπλέον, η αφυδάτωση επηρεάζει την ελαστικότητα του δέρματος και ευνοεί την εμφάνιση των πρώτων ρυτίδων, θυμίζοντάς μας πως η συστηματική ενυδάτωση είναι απαραίτητη για την ευεξία και τη προστασία της επιδερμίδας.

Φυσαλίδες, υαλουρονικό και βοτανικά συστατικά

Σύμμαχος εντατικής ενυδάτωσης, η νέα HydraSkin Cooling Mask της Darphin, δεν είναι μια ακόμα μάσκα προσώπου. Η επαναστατική σύνθεσή της περιέχει φυσαλίδες αέρα οι οποίες δίνουν απολαυστική αέρινη διάσταση στην ανάλαφρη πυκνότητα της τρισδιάστατης gel υφής της. Στον πυρήνα των συστατικών κρύβεται μια φόρμουλα εμπλουτισμένη με βοτανικά συστατικά και υαλουρονικό οξύ.

Κύκλος διαρκούς ενυδάτωσης

Ο συνδυασμός των ενεργών συστατικών της HydraSkin, δημιουργεί έναν ισχυρό “κύκλο ενυδάτωσης” που δροσίζει άμεσα ενυδατώνει ασταμάτητα για 24 ώρες στην υγρασία της επιδερμίδας. Κι όλα αυτά έπειτα από μόλις 10 λεπτά εφαρμογής.

  • Προσέλκυση υγρασίας με υαλουρονικό οξύ: Γνωστό για τα πολλαπλά του οφέλη, το υαλουρονικό οξύ δεν προσελκύει απλώς το νερό. Το αξιοποιεί κατάλληλα αυξάνοντας τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας.
  • Διάχυση υγρασίας με εκχύλισμα από Laminaria Digitata: Τα περίφημα φύκη προσθέτουν εξτρά ενυδάτωση μέσω της διάχυσης του νερού της φόρμουλας. παράλληλα βοηθούν στην αύξηση των επίπεδων υγρασίας.
  • Διατήρηση της ενυδάτωσης με Butterfly Lavender: Το βοτανικό συστατικό βοηθά στην αύξηση των επιπέδων Ceramides της επιδερμίδας. Τα Ceramides είναι μόρια που παίζουν σπουδαίο ρόλο στην προστασία διατήρησης της υγρασίας της επιδερμίδας. Δρουν κατά της απώλειας των επιπέδων νερού και μειώνουν την εξάτμιση του, δημιουργώντας ασπίδα προστασίας.

Αποτελέσματα και ενυδατική ρουτίνα

Η HydraSkin, ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα γεμίζοντας την με υγρασία και προσφέροντας απολαυστική αίσθηση δροσιάς. Διατηρεί την ενυδατική της δράση για 24 ώρες, ανακουφίζει την ενοχλητική αίσθηση δυσφορίας που δημιουργεί η αφυδάτωση και βελτιώνει την ασπίδα προστασίας του δερματικού φραγμού. Για ολοκληρωμένο ενυδατικό αποτέλεσμα, εφάρμοσε την απολαυστική HydraSkin Cooling Mask της Darphin σε καθαρή επιδερμίδα έως και τρεις φορές την εβδομάδα. Συνέχισε την ενυδάτωση με την ανάλαφρη κρέμα προσώπου HydraSkin Light. Δρόσισε τοπικά το δέρμα σου ανά πάσα στιγμή με το επαναστατικό -και πολύ πρακτικό- ενυδατικό HydraSkin Cooling Hydrating Stick.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here