Καθημερινή σταγόνα δύναμης για το ευαίσθητο δέρμα

Ο νέος ενυδατικός καταπραϋντικός ορός Toleriane Ultra Dermallergo της La Roche Posay, δημιουργήθηκε ειδικά για το πολύ ευαίσθητο και αλλεργικό δέρμα.

Η περιποίηση του πολύ ευαίσθητου δέρματος που είναι επιρρεπές σε αλλεργίες, δεν είναι απλή υπόθεση. Δεν είναι μόνον η έλλειψη άνεσης, η ξηρότητα, η ερυθρότητα, ο πόνος, ο κνησμός και η απολέπιση που θα πρέπει να μας απασχολεί. Η επιδερμίδα μας λειτουργεί σαν δυναμικός φυσικός φραγμός ανάμεσα στο ανοσοποιητικό σύστημα και στο περιβάλλον. Και η υπερ-διαπερατότητα της δημιουργεί περισσότερα προβλήματα, όπως τη μη φυσιολογική αναγνώριση πιθανών αλλεργιογόνων. Έτσι τα κύτταρα του ανοσοποιητικού εκτίθενται χωρίς ουσιαστική προστασία στους εξωτερικούς παράγοντες.

Ενίσχυση του δερματικού φραγμού

Η τόνωση του δερματικού φραγμού είναι ζωτικής σημασίας για την αποτελεσματική διαχείριση των αλλεργιών. Αν ο δερματικός φραγμός αποδυναμωθεί, τότε αλλεργιογόνα, ερεθιστικές ουσίες και παθογόνα διεισδύουν πιο εύκολα στο δέρμα, προκαλώντας δυσλειτουργία στο ανοσοποιητικό σύστημα. Και η ενυδάτωση είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους να αποφευχθεί η αποδυνάμωση του δερματικού φραγμού. Η βαθιά θρέψη του δέρματος περιορίζει τη διαπερατότητα του και μειώνει την τάση για φλεγμονές.

Ανακούφιση, ενυδάτωση και αποτελεσματική προστασία

Δημιουργημένη για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες της πολύ ευαίσθητης και αλλεργικής επιδερμίδας, η σειρά Toleriane των εργαστηρίων La Roche Posay, εμπλουτίζεται με την προσθήκη του νέου συμπυκνωμένου καταπραϋντικού ορού Toleriane Ultra Dermallergo. Σχεδιασμένος για καθημερινή χρήση, σε πρόσωπο και λαιμό, ανακουφίζει εντατικά το δέρμα. Και επανορθώνει τον επιδερμιδικό φραγμό μειώνοντας τον κίνδυνο δερματικών αντιδράσεων. Η ανάλαφρη μη λιπαρή υφή του ενυδατικού ορού, απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα χωρίς έντονο μασάζ. Η έντονη ενυδάτωση της προστατευτικής φόρμουλας που είναι εμπλουτισμένη με το δερματολογικό, ενεργό συστατικό NeurosensineTM διαρκεί έως και 48 ώρες.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here