La Prairie Spa: Η πολυτελής όαση ευεξίας έρχεται στην Αθήνα

La Prairie Spa, The Ritz-Carlton New York

H Eλβετική εταιρεία πολυτελούς περιποίησης La Prairie έχει ανεβάσει το level στο self-care. Δεν περιορίζεται στα skincare products αλλά επεκτείνεται στο well-being μέσα από εξειδικευμένες θεραπείες που τις στεγάζει σε ομώνυμες boutique και spa. Mετά από τα La Prairie Spa σε Αυστραλία, ΗΠΑ, Γαλλία, Ελβετία και Ιταλία, τον Μάρτιο του 2024 αναμένεται η πρώτη επέκταση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα του ομίλου Kerzner Ιnternational -στον οποίο ανήκουν τα πολυτελή spa- ενώ ο επόμενος προορισμός που βρίσκεται στα σκαριά, είναι η Αθήνα. Και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί αποδεικνύει πως ένα καταφύγιο ευεξίας με luxury θεραπείες είναι το “next big thing” στην ομορφιά και αυτό που όλες ανυπομονούμε να απολαύσουμε.

Clinique La Prairie, Montreux Switzerland

Αναζωογόνηση σώματος & πνεύματος

Τα La Prairie Spa σχεδιάστηκαν για να παρέχουν μια ολιστική εμπειρία περιποίησης. Στόχος η αναζωογόνηση τόσο του σώματος όσο και του πνεύματος. Οι ειδικοί έχουν δημιουργήσει τεχνικές που ξεπερνούν κατά πολύ την απλή χαλάρωση εξετάζοντας την πραγματική σημασία της ευημερίας. Εξειδικευμένες θεραπείες, βοηθούν στην αποκατάσταση της εσωτερικής ισορροπίας καθώς και στη θεραπεία κοινών προβλημάτων. Όπως κόπωση, άγχος, πεπτικές διαταραχές, αϋπνία, συσσώρευση τοξινών και περιττό σωματικό βάρος.

Για αυτή την πολύπλευρη αντιμετώπιση, συνδυάστηκε η επιστήμη μαζί με αρχαίες θεραπευτικές πρακτικές προσφέροντας εξαιρετικά αποτελέσματα. Μια γκάμα από 50 τουλάχιστον θεραπείες συμβάλλει στη μείωση των επιπτώσεων του στρες, στη μείωση της φλεγμονής και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Πραγματικός στόχος είναι η ευζωία και όχι η παρεμπόδιση της γήρανσης. Το να ζούμε καλά και ποιοτικά αντιμετωπίζοντας όλα όσα φθείρουν νου και σώμα.

La Prairie spa, 50 Central Park Signature Ritual Massage with essential oils
Clinique La Prairie, Montreux Switzerland

Ολιστικά πρωτόκολλα αποκατάστασης & θεραπείας

Ο κατάλογος των θεραπειών των La Prairie Spa περιλαμβάνει πρωτόκολλα αποτοξίνωσης και εμπειρίες αποκατάστασης που αφορούν τη στάση του σώματος, την ανακούφιση από το άγχος, τη διέγερση ροών ενέργειας ή λέμφου, την αναζωογόνηση, την ανακούφιση της μυοσκελετικής έντασης όπως και την τόνωση των φυσικών διαδικασιών επούλωσης του σώματος.

Κυτταρικές θεραπείες επιδερμίδας και σώματος, όπως κρυοθεραπείες, υδροθεραπείες, θεραπείες με φωτοδιέγερση, μπάνιο στον πάγο αλλά και καινοτόμες μέθοδοι με όπλο εργαλεία υψηλής τεχνολογίας. Επιπλέον, παρέχονται τεχνικές νευροδιέγερσης και βαθιάς χαλάρωσης, συμπεριλαμβανομένου του Υπερβατικού Διαλογισμού (TM), καθώς και θεραπείες με δονήσεις και ήχους.

Clinique La Prairie, Montreux Switzerland
Εσωτερική πισίνα, Clinique La Prairie, Montreux Switzerland

Στόχος το ευ ζην

Κινητήριος δύναμη των La Prairie Spa, είναι η εξισορρόπηση της ενέργειας μέσα από μια σειρά αποκλειστικών θεραπειών που μεταφέρει κάθε επισκέπτη σε μια νέα κατάσταση μυαλού. Αλλά και σε μεγαλύτερη πνευματική διαύγεια και ενισχυμένη σωματική ευεξία. Μια μεθοδολογία που οδηγεί σε αχαρτογράφητες περιοχές και στην ανακάλυψη ενός πιο ικανοποιητικού και πιο συγκεντρωμένου εαυτού επαναπροσδιορίζοντας τις δυνάμεις του.

Αυτή η πολυαισθητηριακή εμπειρία, προάγει την μακροζωία, θεραπεύει το σώμα εκ των έσω και είναι ότι ακριβώς χρειαζόμαστε για να ανταπεξέλθουμε στους ταχύτατους ρυθμούς της καθημερινότητας. Αυτό που έχουμε ανάγκη για την αποφόρτιση και ταυτόχρονα την επανενεργοποίηση. Η πραγματική ουσία του quite luxury.

Όλα όσα αναμένουμε

“Για τον όμιλο Kernzer, η ευεξία δεν είναι κάτι καινούργιο”, δήλωσε ο Philippe Zuber, διεθνής διευθύνων σύμβουλος. “Η ευεξία είναι μέρος της εμπειρίας. Είναι εξίσου σημαντική όπως το φαγητό, το νερό και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα συμβάλλει στην ευζωία” προσθέτει.  Σύμφωνα με τον Zuber, οι θεραπείες που πραγματοποιούνται στα La Prairie Spa υποστηρίζονται από την επιστήμη. “Η ευεξία έχει γίνει επιχείρηση τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Όλοι μιλούν για αυτήν”, είπε ο Zuber.

Spa Treatment room, La Prairie Spa, The Ritz-Carlton New York
Relaxation room, La Prairie Spa, The Ritz-Carlton New York

Το La Prairie Spa που ανοίγει άμεσα στο Ντουμπάϊ, θα διαθέτει τρεις ορόφους και 29 αίθουσες περιποίησης. Οι υπηρεσίες μακροζωίας, ευεξίας και αισθητικής, θα επικεντρώνονται γύρω από πέντε πυλώνες του biohacking: Ύπνο, διατροφή, διαλογισμό, ανάκαμψη και φυσική κατάσταση. Επιπλέον, το La Prairie spa θα προσφέρει μια σειρά από εξατομικευμένες υπηρεσίες αποτοξίνωσης. Όπως χαμάμ, υδρομασάζ και περιποίηση προσώπου κατά της ρύπανσης. Η τοποθεσία δεν θα περιλαμβάνει πλήρεις ιατρικές υπηρεσίες όπως το Montreux της Ελβετίας που αποτελεί και τη ναυαρχίδα. Ωστόσο, είναι ένα μεγάλο έργο που μας δίνει μια γεύση για όλα όσα ονειρευόμαστε και ευελπιστούμε να απολαύσουμε στο επερχόμενο La Prairie Spa στην Αθήνα.


Κεντρική φωτογραφία, La Prairie Spa, The Ritz-Carlton New York.

Κείμενο, Αναστασία Βαποράκη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here