Lancôme Rénergie H.P.N. 300 Peptide Cream: Νέα επαναστατική σύνθεση με 300 πεπτίδια

Lancôme Rénergie H.P.N. 300 Peptide Cream: Νέα επαναστατική σύνθεση με 300 πεπτίδια

30 χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση της θρυλικής Rénergie Double Performance το 1992 και μετά το λανσάρισμα του Rénergie H.C.F. Triple serum, που κατέκτησε το χρυσό βραβείο στα Prix de Beauté 2022 στην κατηγορία Περιποίηση Προσώπου της ενότητας Επιλεκτικής Διανομής, η Lancôme παρουσιάζει τη Rénergie H.P.N. 300 Peptide Cream. Μια κρέμα εμπνευσμένη από τις αναγεννητικές επιστήμες.

Μετά από 2 χρόνια ανάπτυξης, περισσότερες από 250 δοκιμές της φόρμουλας, πάνω από 500 ελέγχους ποιότητας και δοκιμές σε περισσότερες από 770 γυναίκες, η Lancôme βρήκε έναν καινοτόμο τρόπο να κάνει την επιδερμίδα να αναγεννάται ταχύτερα από τη βιολογική της ηλικία. Στη νέα σύνθεση συγκεντρώνονται δραστικά συστατικά, τα οποία μέχρι πρότινος έμοιαζαν αδύνατον να συνδυαστούν. Υαλουρονικό οξύ σε νέα συγκέντρωση μαζί με καθαρή νιασιναμίδη και για πρώτη φορά στη Lancôme, πάνω από 300 είδη πεπτιδίων.

Lancôme, Rénergie H.P.N. 300 Peptide Cream

Αναγέννηση της επιδερμίδας

Η Lancôme Rénergie H.P.N. 300 Peptide cream επαναπροσδιορίζει τη σύνθεση των πεπτιδίων. Ενεργά συστατικά που έχουν γίνει διάσημα για τον καθοριστικό ρόλο τους στην αναγέννηση της επιδερμίδας. Στα περισσότερα καλλυντικά προϊόντα χρησιμοποιείται μικρός αριθμός συνθετικών πεπτιδίων. Κανένα όμως από τα συνθετικά πεπτίδια δεν μπορεί να προσφέρει την ίδια αποτελεσματικότητα με τα πεπτίδια που ανευρίσκονται στη φύση ή στην ανθρώπινη επιδερμίδα. Η νέα κρέμα είναι εμπλουτισμένη με πρωτοφανή αριθμό και μοναδική ποικιλία πεπτιδίων. Πάνω από 300 πεπτίδια, μας προσφέρουν τριακόσιους νέους τρόπους να ενισχύσουμε την αναγέννηση της επιδερμίδας.

Οι ιδιότητες των πεπτιδίων

Με το λανσάρισμα της Rénergie H.P.N. 300 Peptide Cream, η Lancôme αναδεικνύει τις αναγεννητικές ιδιότητες των πεπτιδίων. Τα πεπτίδια είναι τα δομικά στοιχεία της ζωής. Αποτελούνται από αμινοξέα, και η συνένωσή τους δημιουργεί έναν απεριόριστο αριθμό συνδυασμών πεπτιδίων, καθένας από τους οποίους έχει διαφορετικές ιδιότητες. Αναγνωρισμένα για την ικανότητά τους να δρουν σε όλες τις στιβάδες του δέρματος, στην επιδερμίδα, στον δερμο-επιδερμιδικό σύνδεσμοκαι στο κυρίως δέρμα, τα πεπτίδια είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι της επιδερμίδας ενάντια στα ορατά σημάδια γήρανσης. Η Lancôme εντόπισε τρία φυτά με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες: Τον λιναρόσπορο, το λούπινο και το μπιζέλι.

Τα είδη των πεπτιδίων που περιλαμβάνει είναι:

  • Πεπτίδια φορείς: Διοχετεύουν μεταλλικά στοιχεία στην επιδερμίδα, για να ενισχύσουν το κολλαγόνο, την ελαστίνη και άλλες δομικές πρωτεΐνες που κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει πιο σφριγηλή και πιο «γεμάτη».
  • Πεπτίδια αναστολείς: Επιβραδύνουν τη φυσική διαδικασία απώλειας κολλαγόνου στον οργανισμό. Επιπλέον, συμβάλλουν στην πρόληψη της μελάγχρωσης.
  • Πεπτίδια σηματοδότες: Στέλνουν μηνύματα σε διάφορα τμήματα της επιδερμίδας για να προάγουν την αναγέννηση.

Το αδύνατο γίνεται δυνατό

Ξεκινώντας από 4 οδούς σύνθεσης και μετά από περισσότερες από 250 δοκιμές, η Lancôme κατέληξε σε μία μοναδική εξίσωση. Έτσι γεννήθηκε μια νέα σύνθεση που έχει ισορροπημένη περιεκτικότητα σε έλαια, βούτυρα και κεριά, για να διατηρεί την υψηλή συγκέντρωση των συστατικών, εξασφαλίζοντας παράλληλα ποιότητα κατά την εφαρμογή, αποτελεσματική εισχώρηση και απαλό τελείωμα, χωρίς ίχνη λιπαρότητας.

Νέα, πολυτελής & οικολογική συσκευασία

Πιστή στη δέσμευση της, η Lancôme ελαχιστοποιεί τον αντίκτυπο της μάρκας στο περιβάλλον. Η Rénergie H.P.N. 300 Peptide Cream κυκλοφορεί σε νέο επαναχρησιμοποιήσιμο γυάλινο βάζο που δέχεται ανταλλακτικό. Κατασκευάζεται με 30% ανακυκλωμένο γυαλί και είναι 22% πιο ελαφρύ, με αποτέλεσμα να εξοικονομούνται 70 τόνοι γυαλιού ετησίως. Μετά τη χρήση 2 ανταλλακτικών, επιτυγχάνεται εξοικονόμηση πρώτων υλών σε ποσοστό έως 64%, σε σύγκριση με την αγορά ενός καινούργιου συμβατικού βάζου.


Φωτογραφίες Lancôme.

Επιμέλεια κειμένου, Αναστασία Βαποράκη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here