Μαύρη Πεύκη 4D: Συμμετρία, σύσφιγξη & lifting

Korres Μαύρη Πεύκη 4D, Photo: Iason Pachos

Σου έχει τύχει ποτέ να δοκιμάσεις μια νέα σειρά περιποίησης προσώπου χωρίς να πεις τίποτα σε κανέναν και η κολλητή σου να προσέξει τη διαφορά με τη πρώτη εφαρμογή; Μοιάζει απίστευτο σωστά; Ε λοιπόν συνέβη σε εμένα! Και έγινε με την πρώτη συνδυαστική εφαρμογή του serum και της κρέμας ημέρας της αναβαθμισμένης σειράς προϊόντων περιποίησης Μαύρη Πεύκη 4D της Korres.

Εστιασμένη στην έννοια της συμμετρίας, η ανανέωση της δημοφιλέστερης συλλογής Korres παγκοσμίως, παίρνει παράδειγμα από την τελειότητα της φύσης. Η αληθινή υπόσχεση του λανσαρίσματος που κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο είναι εμπνευσμένη από τον τρόπο που η φύση προσαρμόζεται και αμύνεται στο χρόνο, χωρίς ποτέ να προδίδει την αρμονία της. Η «σμίλευση» του χαλαρού δέρματος είναι γεγονός. Και η ενίσχυση του άτονου προσώπου που έχει χάσει το σχήμα και τον χαρακτήρα του έρχεται σε πρώτο πλάνο. Στόχος, η επαναφορά της ζωντάνιας. Η επίτευξη της ελαστικότητας και της καθαρότητας των γραμμών του προσώπου σε όλες τις διαστάσεις είναι εδώ και δίνει έμφαση στα ζυγωματικά και στο σαγόνι.

Μαύρη Πεύκη από την Πίνδο

Η νέα Μαύρη Πεύκη αξιοποιεί τη σοφία της φύσης. Τη μιμείται και τη μετατρέπει σε επιστήμη που επαναφέρει τη συμμετρία και την αρμονία του προσώπου. Η καινοτομική τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™ βασίζεται στο complex ενός anti-gravity πεπτιδίου που στοχεύει τον επιταχυντή γήρανσης προγερίνη. Και ενισχύεται περαιτέρω με τη συμμετοχή ενός δραστικού θαλάσσιας βιοτεχνολογίας από τα βάθη παγωμένων ωκεανών. Σε συνέργεια με το πλούσιο σε πολυφαινόλες, ελληνικό εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης από την Πίνδο, η νέα φόρμουλα εστιάζει στη σύσφιγξη, στην ανόρθωση του περιγράμματος και στο ορατό lifting.

Το ενσωματωμένο roller μετατρέπει την εφαρμογή του νέου 4D BIO-SHAPELIFT™ Serum Μαύρη Πεύκη σε απολαυστική ρουτίνα ομορφιάς.

Serum Μαύρη Πεύκη με ενσωματωμένο face roller

Star προϊόν για την επίτευξη της αρμονίας είναι το νέο εξειδικευμένο
4D BIO-SHAPELIFT™ Serum της σειράς. Εξοπλισμένο με ρόλερ που κάνει απολαυστικό μασάζ κατά τη διάρκεια εφαρμογής του προϊόντος, το νέο serum της σειράς προσφέρει στοχευμένη χρήση σε ζυγωματικά, σαγόνι και λαιμό, αλλά και άμεσο αποτέλεσμα up-lift περιγράμματος.

Το εξειδικευμένο serum δίνει άμεση δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και ορατό lifting σε σαγόνι, ζυγωματικά και λαιμό. Η επαναφορά της νεανικής αρχιτεκτονικής του προσώπου είναι πλέον εφικτή. Βασισμένη στη τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™, η σύνθεση ενισχύεται ακόμα περισσότερο με φυτικά βλαστοκύτταρα από σπόρο goji. Πηγή αντιοξειδωτικών, τα εκχυλίσματα φυτικών βλαστοκυττάρων έχουν την ικανότητα να προάγουν τον υγιή πολλαπλασιασμό των κυττάρων, για ένα σφριγηλό, πιο “γεμάτο” πρόσωπο, με συμμετρικό σχήμα. Επιπλέον, το πλούσιο σε πολυφαινόλες εκχύλισμα μαύρης πεύκης, ενισχύει τον επιδερμικό ιστό. Συσφίγγει την επιδερμίδα, την κάνει πιο ανθεκτική και μειώνει ορατά την εμφάνιση ρυτίδων.

Η νέα κρέμα ημέρας Μαύρη Πεύκη 4D BIO-SHAPELIFT™ κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές, για μικτές/κανονικές και ξηρές / πολύ ξηρές επιδερμίδες.

Κρέμα ημέρας Μαύρη Πεύκη 4D BIO-SHAPELIFT™ για Σύσφιγξη και Lifting

Ιδανική για εσένα που θέλεις ορατή σύσφιγξη και αποτέλεσμα lifting, η κρέμα ημέρας Μαύρη Πεύκη με τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™ προσφέρει στοχευμένη δράση, ανόρθωση περιγράμματος και lifting. Ευχάριστη στην υφή, η κρέμα προσώπου 4D BIO-SHAPELIFT™ είναι διαθέσιμη σε δύο εκδοχές, για μικτές και κανονικές και για ξηρές η πολύ ξηρές επιδερμίδες.

Κανονικές + Μικτές Επιδερμίδες: Η μη-λιπαρή σύνθεση περιλαμβάνει εκχύλισμα spilanthes acmella που συσφίγγει το δέρμα, ενισχύοντας την αίσθηση άμεσου lifting. Παράλληλα το πλούσιο σε πολυφαινόλες, εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης, ενδυναμώνει τον επιδερμικό ιστό. Κάνει το δέρμα πιο ανθεκτικό και μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων. Οι β-γλυκάνες της φόρμουλας ενισχύουν το φυσικό φραγμό του δέρματος. Η επιδερμίδα ανακτά τη χαμένη ενυδάτωση και ελαστικότητά της και αρχιτεκτονική του προσώπου γίνεται και πάλι εμφανής.

Ξηρές + Πολύ Ξηρές Επιδερμίδες: Η πλούσια έκδοση της κρέμας ημέρας παραμένει βασισμένη στη τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™ και στο εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης. Εμπλουτισμένη και αυτή με εκχύλισμα spilanthes acmella, περιλαμβάνει ω-λιπαρά οξέα για επιπλέον βαθιά θρέψη και ενυδάτωση.

Η νέα σειρά Μαύρη Πεύκη 4D BIO-SHAPELIFT™ έχει αναπτυχθεί, ακολουθώντας όλα τα βήματα του πλήρους κύκλου αξιακών επιλογών της Κορρές. Από την Ελληνική γη έως την έρευνα, τη φόρμουλα, το σχεδιασμό και την επαναχρησιμοποίηση κάθε υλικού της άδειας συσκευασίας.

Μάθε περισσότερα για το λανσάρισμα κάνοντας κλικ εδώ.

Κείμενο, Λένα Παπαχριστοφίλου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here