Περιττά κιλά; Ήρθε η ώρα για ένα αφρόλουτρο με άλατα Epsom

 

Μάθετε περισσότερα για αυτό το παμπάλαιο ελιξήριο που μας βοηθά να χάσουμε κιλά με φυσικό τρόπο

Σχεδόν όλες μας το έχουμε περάσει. Μια εβδομάδα ολόκληρη έχουμε απολαύσει όποιο φαγητό θέλουμε χωρίς τύχεις και ενοχές, απλώς επειδή είμαστε πιο χαρούμενες (ή πιο αγχωμένες) από το συνηθισμένο και θέλουμε έτσι να το γιορτάσουμε (ή να ξεχαστούμε). Χειροποίητα ζυμαρικά στο αγαπημένο μας ιταλικό το βράδυ, κρουασάν από τον ωραίο φούρνο κοντά στο Σύνταγμα το πρωί, και το αποτέλεσμα είναι ότι πέντε μέρες γευστικής ασυδοσίας αργότερα δεν χωράμε πα στο λατρεμένο μας τζιν. Τώρα τι κάνουνε;

Αυτό που ξέρουν οι παλιές και ανακαλύπτουν εκ νέου οι καινούριες 

Και όπως σε διάφορες άλλες περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης, η λύση κρύβεται στο φαρμακείο και το όνομα αυτής, είναι άλατα Epsom. Τα άλατα αυτά (που ονομάζονται επίσης άλατα θειικού μαγνησίου) είναι φυσικά άλατα που ανακαλύφθηκε στα αλατωρυχεία του Epsom στην Αγγλία, περιοχή που τους έδωσε και το όνομά τους. Βέβαια αυτά τα άλατα δεν προορίζονται για την μαγειρική μας, αλλά για την μπανιέρα μας, μια που αποτελούν το τέλειο προσθετικό στο μπάνιο χάρη στην μοναδική του ιδιότητα να απορροφάται μέσω της επιδερμίδας.

Ένα παμπάλαιο beauty secret που εξαφανίζει γρήγορα τα περιττά κιλά

Καλά όλα αυτά, πώς μπορούν όμως να μας βοηθήσουν στο πρόβλημα “φερμουάρ που δεν κλείνει;” Απλό: φτιάξτε ένα ωραίο αφρόλουτρο με άλατα Epsom και χαρείτε τα αποτελεσματα:

  • Το υπέροχο αυτό ελιξήριο ομορφιάς μειώνει το στρες, δεσμεύει την ευεργετική σεροτονίνη στο σώμα και δημιουργεί ένα αίσθημα ευφορίας και χαλάρωσης. Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή.
  • Στη συνέχεια παίρνει εμπρός η επόμενη εκπληκτική του ιδιότητα με την οποία απομακρύνει τις τοξίνες και το περιττό νερό από το σώμα μας. Οι επαγγελματίες κάνουν τακτικά τέτοια αφρόλουτρα πριν μία εμφάνιση στο κόκκινο χαλί προκειμένου να χωρέσουν στην τουαλέτα Dior που κρέμεται στην ντουλάπα τους και σίγουρα μπορούμε να τους εμπιστευτούμε, μια που γι’ αυτούς η καλή εμφάνιση είναι το Α και το Ω.
  • Τέλος τα άλατα Espom καθαρίζουν και περιποιούνται υπέροχα το δέρμα, εξισορροπούν την απώλεια ενυδάτωσης των κυττάρων και επιταχύνουν την μεταφορά των ευεργετικών στοιχείων στο εσωτερικό του σώματος.

Μήπως ήρθε η ώρα για ένα αφρόλουτρο;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here