Ανήκετε και εσείς στην γενιά 365;

 

Οι επιστήμονες της Lancaster διευρύνουν την οικογένεια των προϊόντων 365 με δύο νέες, εκπληκτικές φόρμουλες

365: Ένας τυχερός αριθμός και όχι απλώς το όνομα ενός επαναστατικού ελιξιρίου που δημιουργήθηκε το 2003 και εμπλουτίζεται συνεχώς με κάθε νέα επιστημονική τεχνολογία. Ο αριθμός 365 ανήκει σε μια γενιά γυναικών που δεν πιστεύουν σε υπερβολικές υποσχέσεις ή στις επιταγές της νεότητας. Ανεξάρτητα από την ηλικία τους, δε θέλουν να περιμένουν άλλο για να επιμηκύνουν τη νεανική εμφάνιση της επιδερμίδας τους και τώρα δεν έχουν κανένα λόγο για να το κάνουν!

Ποια είναι η ιστορία της Γενιάς 365;

Το 2003 τα επιστημονικά εργαστήρια της  Lancaster δημιούργησαν μια πρωτοφανή τεχνολογία. Για πρώτη φορά με το 365 Cellular Elixir serum παρουσιάστηκε μια ολοκληρωμένη στρατηγική καταπολέμησης της πρόωρης γήρανσης, 365 ημέρες το χρόνο. Αυτή η επαναστατική τεχνολογία συνέχισε να εμπλουτίζεται από τότε, με το 2015 να παρουσιάζεται ένα βελτιωμένο serum με δράση σε επιγενετικό επίπεδο.

Και φτάσαμε έτσι στο 2016 και στον Φεβρουάριο μέσα στον οποίο υποδεχόμαστε δύο νέα προϊόντα, την κρέμα ημέρας 365 day cream, με αντηλιακό δείκτη προστασίας SPF 15 και ένα ενεργό συστατικό κατά της μόλυνσης, τον καρπό των πιο πρόσφατων επιτευγμάτων σε επίπεδο αποκατάστασης του DNA και την κρέμα 365 rich day cream για ακόμη περισσότερη άνεση και ευχαρίστηση κάθε πρωί.

Τι μπορούμε να περιμένουμε από τα νέα προϊόντα; 

Για πρώτη φορά θα χαρούμε τα αποτελέσματα της απαράμιλλης τεχνολογίας Full Light, ειδικά σχεδιασμένης για να προστατέψει την επιδερμίδα απέναντι σε όλο το ηλιακό φάσμα, η οποία προσφέρει:

  1. Αποκατάσταση DNA

Καθημερινά η επιδερμίδα μάχεται ενάντια στο φυσικό φως, τις ηλιακές ακτίνες UV, το στρες και τη μόλυνση. Το DNA φθείρεται και αδυνατεί να λειτουργήσει. Προκειμένου να το αποκαταστήσουν, οι επιστήμονες της Lancaster ανέπτυξαν έναν φυσικό, ενεργό συστατικό, προϊόν βιοτεχνολογίας, που ενεργοποιεί και υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία αποκατάστασης του DNA.
5db70fad-5af1-4b32-8083-3a3abc070085

  1. Προστασία DNA

Από τους καλύτερους παίκτες στο πεδίο της αντηλιακής προστασίας, η Lancaster διαβαίνει ένα νέο κατώφλι. Έτσι οι κρέμες 365 day cream και rich day cream έχουν εμπλουτιστεί με το σύμπλεγμα  Full Light, αποτελούμενο από οργανικά φίλτρα, μεταλλικά και αντιοξειδωτικά συστατικά, που απορροφούν, αντανακλούν και εξουδετερώνουν όλο το ηλιακό φάσμα.  Επιπλέον δώρο, αυτές οι δύο φόρμουλες περιέχουν ένα φυσικό αντιοξειδωτικό ενάντια στις βλαβερές συνέπειες της μόλυνσης στην επιδερμίδα.

Επίσης, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη φθορά από τη μόλυνση και τις ακτίνες UV, οι δύο νέες κρέμες περιλαμβάνουν το αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα RPF (φλούδα από πικρό πορτοκάλι, αγγελική, πράσινο τσάι, πράσινος καφές και πονγκάμια), εμπλουτισμένο με εκχύλισμα από ρόδι και κεράσι. Αυτός ο συνδυασμός από τεχνολογίες και συστατικά δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας στην επιφάνεια της επιδερμίδας, που προστατεύει τον γενετικό κώδικα από πρόσθετη φθορά. Υπάρχει όμως και συνέχεια:

  1. Διατήρηση της νεανικής εμφάνισης της επιδερμίδας

Οι επιστήμονες της Lancaster θεωρούνται πλέον πρωτοπόροι στην επιγενετική – την εκ βαθέων μελέτη της επίδρασης του περιβάλλοντος στην έκφραση των γονιδίων – αφού από το Σεπτέμβριο του 2015 προσέθεσαν στα προϊόντα ένα μοναδικό συνδυασμό από συστατικά ικανά να ελέγξουν το επιγένομα (το σύστημα που ρυθμίζει την έκφραση των γονιδίων). Αποτελούμενο από κόκκινο ρύζι Ιμαλάϊων, εκχύλισμα από κόκκινο κρασί και μπανάνα, αυτό το μοναδικό σύμπλεγμα καταπολεμά τους παράγοντες που έχουν αναγνωριστεί μέχρι σήμερα ότι παραποιούν την έκφραση του γενετικού κώδικα.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσω τις νέες κρέμες;  

Η κρέμα 365 Skin Repair cream εφαρμόζεται κάθε πρωί σε καθαρή επιδερμίδα μετά από τον ορό 365 Skin Repair serum. Αφού τις εφαρμόσετε μετά από το serum, οι κρέμες θα ενισχύσουν την αντιγηραντική του δράση. Μια διπλή στρατηγική με διπλή απόδοση, τόσο ως προς τη λάμψη όσο και ως προς την ανανέωση της επιδερμίδας!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here