Οδηγός Self-tanning

 

Η εποχή του ήλιου ξεκίνησε

Καμιά μας δεν μπορεί να αντισταθεί στην σέξι, θηλυκή και μαυρισμένη μας επιδερμίδα, που μυρίζει κάτι ανάμεσα σε καρύδα, ήλιο και αλάτι. Είναι όμορφη. Είναι σαγηνευτική και την θέλουμε όλες γρήγορα. Τα μελανώματα όμως καραδοκούν και ο ήλιος έχει πάψει από καιρό να είναι φίλος μας. Το solarium από την άλλη, έχει θεωρηθεί από πολλούς κύριος υπαίτιος για την εμφάνιση μελανωμάτων. Τα self-tans, όμως, μας λύνουν κυριολεκτικά τα χέρια. Και οι ημέρες εκείνες που θέλουμε την πολυπόθητη sun kissed όψη στο δέρμα, αλλά δεν έχουμε τον απαραίτητο χρόνο για να μαυρίσουμε με ασφάλεια κάτω από τις ακτίνες του ήλιου, είναι πλέον παρελθόν. Λατρέψαμε τις συνθέσεις από Lancome και Clarins και σας βρήκαμε κάποιες ακόμη για να κάνετε και εσείς το δικό σας test drive.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα όμως, όσο εύκολα μπορούν να αποδειχθούν το δώρο της κοσμετολογίας στην γυναίκα, άλλο τόσο μπορεί να αποβούν καταστροφικά. Η λύση  ακούει στο όνομα σωστή χρήση.

  1. Σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, εφαρμόζουμε μικρές ποσότητες προϊόντος, προσέχοντας να καλύψουμε όλη την επιφάνεια του σώματός μας και να κάνουμε κυκλικές κινήσεις έως ότου αυτό απορροφηθεί στο 100%. Προσοχή στην επαφή με τα υφάσματα, γιατί «βάφουν».
  2. Μετά το τέλος της εφαρμογής τους, πλύνετε πολύ καλά τα χέρια σας. Στην περίπτωση που το προϊόν, στεγνώσει πάνω στις παλάμες σας, θα αποκτήσουν μια κιτρινωπή όψη, που δεν είναι καθόλου κολακευτική.

 

 

Από την Εύη Τσανάκα 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here