Αντιγηραντική φροντίδα για νεανικά μαλλιά

Δεν είναι μόνον οι ανάγκες της επιδερμίδας σου που αυξάνονται με το πέρασμα του χρόνου. Τα μαλλιά σου έχουν και αυτά ανάγκη από αντιγηραντική περιποίηση. Όπως το δέρμα, έτσι και τα μαλλιά παρουσιάζουν τα πρώτα συμπτώματα γήρανσης, ατονίας και αραίωσης λίγο μετά τα σαράντα. Πριν είναι πολύ αργά να κάνεις κάτι γι αυτό, βάλε στη καθημερινότητά σου αντιγηραντικά προϊόντα σχεδιασμένα ειδικά για της ανάγκες των μαλλιών σου. Η γήρανση των μαλλιών δεν συνδέεται με την τριχόπτωση ούτε αφορά αποκλειστικά και μόνο το γκριζάρισμα τους. Σύμφωνα με τρεις κλινικές μελέτες της Ducray που διεξήχθησαν σε συνεργασία με Ευρωπαίους δερματολόγους, εντοπίστηκε η ταυτοποίηση των φυσιολογικών αλλαγών στα μαλλιά της ηλικιακής ομάδας 25-71 ετών:

  • 12,6% μείωση στην ανάπτυξη των μαλλιών.
  • 22% μείωση της πυκνότητας των μαλλιών
  • 18% μείωση της δύναμης των μαλλιών
  • 50% αύξηση της αραίωσης

Υπάρχει λύση

Μην ανησυχείς για τις όποιες επιδράσεις που μπορεί να έχει η πάροδος του χρόνου στα μαλλιά σου. Μετά από μακροχρόνιες μελέτες, τα Δερματολογικά Εργαστήρια της Ducray, έχουν τη λύση. Μια μοναδική φόρμουλα για την πρόληψη και την ελαχιστοποίηση της γήρανσης των μαλλιών. Το λανσάρισμα της νέας ολοκληρωμένης αντιγηραντικής σειράς περιποίησης Densiage αποτελεί καινοτομία κατά της απώλειας πυκνότητας. Και απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες άνω των 45 ετών που ξέρουν να φροντίζουν τον εαυτό τους. . Εμπλουτισμένη με δύο προστατευτικά και διεγερτικά φυτικά δραστικά συστατικά, Ginseng και Albizia, η σειρά αυξάνει τον όγκο, επαναφέρει την ελαστικότητα και τηναπαλότητα της τρίχας.

Αντιμετώπισε τα σημάδια γήρανσης των μαλλιών με τρία απλά βήματα

Αριστερά: Κρεμώδες σαμπουάν πυκνότητας DENSIAGE με αρωματικές νότες φρούτων της ανατολής. Επαναφέρει τον όγκο και την ελαστικότητα των μαλλιών. Κέντρο: Μαλακτική κρέμα DENSIAGE που δρα σε μόλις 2 λεπτά. Δεξιά: Ορός πυκνότητας DENSIAGE για εφαρμογή σε στεγνά ή σε νωπά μαλλιά που ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής και ενδυναμώνει την τρίχα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here