Χmas shopping στο Pop Up Project

Με τα δύο μεγαλύτερα shopping events της χρονιάς θα γιορτάσει αυτά τα Χριστούγεννα το Pop Up Project που έχει γίνει πλέον θεσμός. Εμπνευσμένες από το ύφος και την αισθητική του “Breakfast at Tiffany’s”, η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη κάνουν το curation από τις συλλογές των 50 Ελλήνων designers και brands. Φέτος, το Pop up Project θα πραγματοποιηθεί δύο φορές στους δύο πιο εμβληματικούς χώρους της Κηφισιάς και της Αθήνας. Την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή. Αλλά και το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στο επιβλητικό Ballroom του αριστοκρατικού King George. Εκεί που χτυπάει ο παλμός της γιορτινής Αθήνας.

Χριστουγεννιάτικο shopping στο Pop up Project
Φαίη Μπέη & Ιλεάνα Ισμυρίδη, photo: Panoulis.

Λαμπερά events στο κέντρο της Αθήνας & στην Κηφισιά

Δύο υπέροχα εορταστικά σκηνικά θα στηθούν στην Κηφισιά και στην Αθήνα. Πρωταγωνιστές, θα είναι σχεδιαστές και brands όπου θα συγκεντρωθούν για το πιο διασκεδαστικό Χριστουγεννιάτικο shopping. Για άλλη μια φορά, ανάμεσά τους θα είναι αγαπημένα γνωστά ονόματα. ‘Οπως Vassilis Zoulias, Liana Camba, Antonia Karra, The Artians, Nakas Concept, Bollicine Mykonos, Klotho, Wings αλλά και νεότεροι σχεδιαστές και brands με τις πιο απολαυστικές προτάσεις για δώρα.

Την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, το γνωστό Αίθριο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στην Κηφισιά θα στολιστεί και θα γίνει για άλλη μια φορά τόπος συνάντησης για shopping, μουσική και ποτό. Το ίδιο θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα. Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου (που είναι ανοιχτά τα μαγαζιά) στο Ballroom του ξενοδοχείου King George. Μαζί στο μαγικά στολισμένο Pop Up Project, θα είναι ο Pepper 96,6, όπου θα κάνει ζωντανές αναμεταδώσεις από τα events. Θα δημιουργήσει ακόμη πιο εορταστική ατμόσφαιρα, μέσα από τις εκπομπές αγαπημένων παραγωγών και τις μουσικές τους επιλογές.


Κεντρική φωτογραφία, Panoulis.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here