Μαρία Καλλιμασιά: Believe in you

Μαρία Καλλιμασιά Believe in You περιοδικό BEAUTE Δεκεμβρίου 2022

“Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή του χρόνου που ξυπνάει η αφόρητα επιτακτική ανάγκη να επαναφέρουμε, με ό,τι μέσο διαθέτουμε, την αίσθηση μαγείας στη ζωή μας” σημειώνει η Μαρία Καλλιμασιά στο editorial του BEAUTÉ Δεκεμβρίου με τίτλο Believe in you. “Με ένα αόρατο μαγικό ραβδί, μεταμορφώνουμε την καθημερινότητά μας στολίζοντάς τη με μπόλικη χρυσόσκονη, χιλιάδες λαμπιόνια, άπειρες ευχές, αμέτρητα δώρα, φαντασμαγορικά στολίδια και πλούσιες δόσεις από παγιέτες και στρας. Ένα εκρηκτικό μείγμα λάμψης, που δημιουργεί μια υπέροχη ψευδαίσθηση ότι αγγίζουμε τη μαγική εκείνη διάσταση όπου τα πάντα λάμπουν εκθαμβωτικά.

Είμαι σίγουρη πως οι περισσότεροι από εμάς θα θέλαμε και η υπόλοιπη καθημερινότητα, όχι μόνο κατά την περίοδο των γιορτών, να είναι συνέχεια λουσμένη στο φως. Αυτή η αδιαμφισβήτητα ωραία ιδέα με κάνει να αναρωτιέμαι. Ποια θα ήταν τα συστατικά εκείνα που θα μπορούσαν να κάνουν τη ζωή μας αληθινά μαγική και ηλιόλουστη. Kάθε μέρα.

Ο δρόμος της αναζήτησης με οδηγεί να ανακαλέσω από τη μνήμη μου εκείνες τις φωτεινές στιγμές που ένιωθα βαθιά, ουσιαστικά και μεγαλειώδη συναισθήματα. Στιγμές τις οποίες εύκολα εντοπίζω. Ο κοινός τους παρονομαστής; Η πίστη, ο σεβασμός και η αγάπη προς τον εαυτό μου. Aυτογνωσία, η βαθιά συνειδητοποίηση της αλήθειας, η ευγνωμοσύνη και η ανακούφιση που τις συνοδεύει. Η αναγνώριση των λαθών και των επιτυχιών μου και οι γνώσεις που αποκομίζω κάθε φορά. Η αποδοχή και η επίγνωση της πραγματικότητας και η ελευθερία των επιλογών που τις ακολουθεί.

Τελικά, η πραγματική μαγεία υπάρχει μέσα μας. Πυροδοτείται κάθε φορά που πιστεύουμε στον εαυτό μας και συνειδητοποιούμε πόσα μπορεί να καταφέρει. Αυτός είναι ο ορισμός της μαγείας: Oι αληθινές μας δυνατότητες, που είναι απεριόριστες… Καλά και Μαγικά Χριστούγεννα κάθε μέρα!

Μαρία Καλλιμασιά

Φωτογραφία: Serge KrouglikoffAρχείο BEAUTÉ.

Υπογεγραμμένο από την εκδότρια και διευθύντρια του περιοδικού BEAUTÉ Μαρία Καλλιμασιάτο editorial Believe in you δημοσιεύεται στο BEAUTÉ Δεκεμβρίου 2022.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here