Μαρία Καλλιμασιά: Sense & sensibility

Μαρία Καλλιμασιά: Sense & sensibility
Custom made ολόσωμη φόρμα και γάντια από τούλι με τύπωμα, Lucifair

Eκείνο το ηλιόλουστο ανοιξιάτικο πρωινό που αποφάσισα να περπατήσω και να κάνω διάφορες δουλειές χωρίς να πάρω το αυτοκίνητο, έπιασα τον εαυτό μου να παρατηρεί με το ενδιαφέρον ενός μικρού παιδιού όλα όσα έβλεπα και συνέβαιναν γύρω μου” σημειώνει η Μαρία Καλλιμασιά στο editorial του BEAUTÉ Απριλίου 2024 με τίτλο “Sense & sensibility”.

“Ενθουσιάστηκα με το πεντακάθαρο απόλυτο γαλάζιο χρώμα του ουρανού, ένιωσα τον ήλιο να φιλά το πρόσωπό μου, αφέθηκα στην ανάμικτη μεθυστική μυρωδιά του φρεσκοκομμένου γκαζόν και της πασχαλιάς, είπα “καλημέρα και σε σένα” σε μια τρελαμένη από τη χαρά της κίτρινη πεταλούδα. Σκέφτηκα πόσο νωρίς φύτρωσε φέτος το χαμομήλι, ένιωσα τη γη σταθερή και υποστηρικτική να υποδέχεται το κάθε μου βήμα.

Ευγνωμοσύνη & αγάπη για το περιβάλλον

Επηρεασμένη και ευαισθητοποιημένη από την προετοιμασία του Πράσινου Τεύχους μας, συνειδητοποίησα πόσο λίγο εκτιμάμε αυτά τα τόσο υπέροχα μικρά πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας κάθε μέρα. Και γι’ αυτό φυσικά και τα παραμελούμε. Ό,τι μας προσφέρεται σήμερα τόσο απλόχερα είναι βέβαιο ότι δεν θα συνεχίσει να μας προσφέρεται και αύριο αν δεν το αγαπάμε και δεν το φροντίζουμε.

Είναι μία τόσο λογική σκέψη και μια τόσο απλή αλήθεια. Όσο λογικό και απλό είναι να πάρουμε την απόφαση να αναλάβουμε δράση και ευθύνες και να κάνει ο καθένας ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί ό,τι απαιτείται για να προστατεύσουμε τον υπέροχο, μοναδικό και μονάκριβο πλανήτη μας. Εμπνευστείτε από το τεύχος και την Άνοιξη.”

Μαρία Καλλιμασιά


Φωτογραφία, Katerina Tsatsani (D-Tales Creative Agency)

Το editorial με τίτλο “Sense & sensibility” υπογεγγραμμένο από την εκδότρια και διευθύντρια του περιοδικού BEAUTÉ Μαρία Καλλιμασιά, δημοσιεύεται στο BEAUTÉ Απριλίου 2024.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here