Ο Raf Simons στον οίκο Prada

Miuccia Prada και Raf Simons ενώνουν τα δημιουργικά τους οράματα εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για τον οίκο PRADA.

Μετά την συνεργασία του με τον οίκο Dior και το σύντομο πέρασμα του από την φίρμα Calvin Klein, ο Raf Simons γυρνά σελίδα στη καριέρα του. Επιβεβαιώνοντας την έντονη φημολογία των τελευταίων εβδομάδων, κάνει τελικά την έκπληξη καθώς υπογράφει νέο ηχηρό συμβόλαιο με τον οίκο Prada.

Η προχωρημένη αισθητική του Raf Simons καταγράφεται ανάγλυφα στη κύκνεια καμπάνια της συνεργασίας του με τον οίκο Dior που ολοκληρώθηκε το 2015

Νέα εποχή για τον οίκο Prada

“Οι εποχές αλλάζουν. Η δημιουργικότητα οφείλει να εξελίσσεται, όμως η ταυτότητα του brand παραμένει ακλόνητη.Ο νέος δραστικός δημιουργικός διάλογος περιλαμβάνει τη σύζευξη της αισθητικής άποψης της Miuccia Prada και του Raf Simons.” αναφέρει η ανακοίνωση του οίκου Prada που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν δύο ημέρες.

Καμπάνια για τη συλλογή Raf Simons για τη φίρμα Calvin Klein, 2017

Φθινοπωρινή πρεμιέρα

Απόλυτα εναρμονισμένη με το ανήσυχο σχεδιαστικό DNA του Raf Simons, η πολλά υποσχόμενη η συνεργασία ξεκινά τον Απρίλιο. Η αισθητική σύζευξη της Miuccia Prada και του καταξιωμένου Βέλγου δημιουργού, αφορά τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 που κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου.

Κείμενο, Λένα Παπαχριστοφίλου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here