Το brand Themis Z στηρίζει το σωματείο Breathe της Τατιάνας Μπλάτνικ

Το brand Themis Z στηρίζει το σωματείο Breathe της Τατιάνας Μπλάτνικ

Το διεθνές brand Themis Z, έχει χαρακτηριστεί ως “η επιτομή της σύγχρονης ελληνικότητας”. Αυτόν τον Μάιο, στηρίζει το μη κερδοσκοπικό σωματείο Breathe που έχει ιδρύσει η Τατιάνα Μπλάτνικ, με σκοπό την αφύπνιση γύρω από θέματα ψυχικής υγείας.

Kίνηση αλληλεγγύης

Ο Μάιος είναι αφιερωμένος στην Ψυχική Υγεία. Έχοντας αυτό ως σημείο αναφοράς, η designer Θέμις Ζουγανέλη που έχει κατορθώσει μέσα σε λίγα χρόνια να αγαπηθεί απ’ όλο τον κόσμο, τάσσεται στο πλευρό των ατόμων με ψυχολογικά ζητήματα προσφέροντας στο Breathe το 20% των πωλήσεων που θα πραγματοποιηθούν από 1 ως και 31 Μαΐου 2023. Στόχος, να υπάρξει ευαισθητοποίηση σχετικά με την ψυχική υγεία, αποστιγματισμός, αλλά και παροχή υποστήριξης σε άτομα που έχουν ανάγκη.

Η νεοεστεμμένη Βασίλισσα Καμίλα πίνοντας τσάι στο φλυτζάνι Kyma της Themis Z.

Κομψότητα και λιτότητα

Εκτός από το δικό της brand, η Θέμις Ζουγανέλη είναι σχεδιάστρια των Dior Maison και Atelier Swarovski. Εκφράζει την ελληνική εκδοχή του true elegance και πραγματώνει τη δημιουργικότητά της όχι μόνο στη μόδα αλλά και στο interior design. Η ανεπιτήδευτη πολυτέλεια, η υφολογική λιτότητα και η ανυπόκριτη κομψότητα που ξεδιπλώνεται μέσα από οικεία ελληνικά αρχιτεκτονικά μοτίβα και μοντέρνες γραμμές, συνυφαίνουν μια ολοκληρωμένη αισθητική πρόταση που γοητεύει.

“Για μένα, το Themis Z ενσαρκώνει έναν τρόπο ζωής σε συνδυασμό με ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις, χαλαρή και διασκεδαστική διασκέδαση στο σπίτι και όλα τα παραπάνω με στιλ και περιστασιακά, λίγη λάμψη. Η μεγαλύτερη μορφή πολυτέλειας είναι όταν η κομψότητα συναντά την απλότητα”, αναφέρει η σχεδιάστρια Θέμις Ζουγανέλη.

Themis Z, Kyma Green Dinner Plates

H δημιουργία του Breathe

Το Breathe γεννήθηκε από το πάθος και την αφοσίωση της πριγκίπισσας Τατιάνας Μπλάτνικ για προσωπική και κοινωνική ευημερία. Αποτελεί ένα κίνημα υπεράσπισης της ψυχικής υγείας που ξεκίνησε από την Ελλάδα και προσπαθεί μέσω διάφορων πρωτοβουλιών να ευαισθητοποιήσει, να δώσει δύναμη και “ανάσες” ζωής σε όσους έχουν ανάγκη. 

“Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευγνώμων στη Θέμιδα Ζουγανέλη που συνεργάζεται με το Breathe Hellas και μας βοηθάει να προωθήσουμε το κίνημά μας για την ψυχική υγεία. Το 20% όλων των αγορών που θα πραγματοποιηθούν αυτόν τον μήνα θα πάνε κατευθείαν στον οργανισμό μας. Για να φέρουμε εργαλεία και πόρους σε όλη την Ελλάδα και την ελληνική διασπορά”, αναφέρει η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Στις 24 Μαΐου από τις 18.00 έως τις 20.30 πραγματοποιείται το opening event του flagship store στο Κολωνάκι (Βαλαωρίτου 17), το οποίο μαζί με τη Themis Z Mykonos Boutique αποτελούν τα δύο κεντρικά σημεία διάθεσης των προϊόντων. Ωστόσο, τις δημιουργίες Themis Z μπορεί κάποιος να τις βρει σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, σε πολλές χώρες στον κόσμο και μέσω του e-shop Themisz.com.


Κεντρική φωτογραφία Θέμις Ζουγανέλη & Τατιάνα Μπλάτνικ.

Eπιμέλεια κειμένου, Αναστασία Βαποράκη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here