Αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου ’21: Το σύμπαν σε σπρώχνει μπροστά

Η πρώτη έκλειψη του 2021 έφτασε και μαζί της η ευκαιρία σου για προσωπική εξέλιξη! Εύκολα; Όχι! Αλλά αλήθεια, τι πραγματικά ωραίο σου έχει συμβεί εύκολα; Το σύμπαν σου πετάει τον κρυφό του άσσο από το μανίκι μεταμφιεσμένο! Για να δεις τις κρυμμένες ευκαιρίες πρέπει πρώτα να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου. Αφέσου στη ροή των γεγονότων, απελευθερώσου από τον έλεγχο, έχοντας εμπιστοσύνη αλλά και εγρήγορση!

Γιατί και τον ωροσκόπο: Το ζώδιο είναι η αστρολογική σου ταυτότητα. Ο ωροσκόπος είναι το πώς η ταυτότητα αυτή εκφράζεται προς τα έξω. Εκτός από το ζώδιο διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Επένδυσε την ενέργειά σου στη γνώση

Το σύμπαν σε κινητοποιεί να μεταδώσεις τις γνώσεις σου στους άλλους. Αυτό που δεν ξέρεις όμως είναι ότι η πράξη σου αυτή είναι εξίσου ευεργετική και για σένα! Η ένταση που έρχεται σε βγάζει από την ισορροπία σου. Η αδρεναλίνη κυλάει και θες να επιτεθείς στους άλλους, ιδίως μέσα στην οικογένεια. Δοκίμασε να συγκρατηθείς, δες φίλους, επικοινώνησε, θέσε στόχους και κάνε σχέδια. Μην ανοίγεσαι στα οικονομικά χωρίς οργάνωση. Αν έχεις γεννηθεί 15, 16, 17 Απριλίου νιώθεις ότι δεν είσαι ο εαυτός σου. Και ναι, αυτό είναι αλήθεια, πολλά αλλάζουν και μέσα και έξω σου, άνθρωποι, καταστάσεις, πεποιθήσεις. Είναι για καλό και θα φανεί στην πορεία!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Δεν φέρνει μόνο η ασφάλεια ικανοποίηση

Είναι δύσκολες για σένα οι αλλαγές, είναι αλήθεια! Προτιμάς την ασφάλεια, τη σταθερότητα, τη ρουτίνα. Έχει έρθει όμως η εποχή να πας τη ζωή σου ένα βήμα παραπέρα. Αν έχεις γεννηθεί αρχές Μαΐου, το βήμα αυτό μοιάζει με απότομη σπρωξιά που δεν ξέρεις από πού σου ήρθε. Μπορεί να μην είναι αυτό που θέλεις, είναι όμως αυτό που χρειάζεσαι. Ναι στα νέα ξεκινήματα, με την απαραίτητη προσοχή, ιδίως γύρω στις 11/5. Όσες ευκαιρίες κι αν εμφανίζονται στα επαγγελματικά σου, άλλες τόσες είναι οι υποχρεώσεις που θα αναλαμβάνεις. Ενέργεια θα έχεις όλο το μήνα, αξιοποίησέ την σοφά και μην αγχώνεσαι για τα οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6) Άδραξε την ευκαιρία και προχώρα μπροστά

Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του, λένε,  κι αυτό πρέπει να έχεις στο νου σου τον πρώτο μήνα των γενεθλίων σου. Είναι η εποχή να σταθεροποιήσεις σχέσεις και να υλοποιήσεις σχέδια και στόχους. Επιστράτευσε  τις μεγάλες επικοινωνιακές σου δυνατότητες, πάρε δύναμη από την κοσμική εύνοια και άνοιξε τους ορίζοντές σου. Θα αναθεωρήσεις τις απόψεις σου, τόσο για τον εαυτό σου όσο και για τους άλλους. Αν όμως έχεις γεννηθεί 12, 13, 14 Ιουνίου πρόσεχε τις αυταπάτες και τις ψευδαισθήσεις. Η κρίση σου είναι εξασθενημένη και αυτό σου δημιουργεί σύγχυση. Σανίδα σωτηρίας είναι η οξύνοια που σε διακρίνει και θα επικρατήσει τελικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7) Δείξε τον δυναμικό σου εαυτό

Ήρθε η εποχή να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου! Θα έχεις ενέργεια, θα έχεις δυναμισμό αλλά θα πρέπει να βάλεις εσύ την πρόθεση και να κινητοποιηθείς. Κράτα μυστικές για την ώρα τις ιδέες σου μέχρι να ωριμάσουν. Κράτα επίσης μυστικά και τα φλερτ σου μέχρι να βεβαιωθείς ότι αξίζουν. Αν έχεις γεννηθεί στις 21, 22 Ιουνίου μια ευκαιρία παρουσιάζεται στη ζωή σου, ένα κοσμικό δώρο που περίμενες καιρό! Αν έχεις όμως γεννηθεί 18, 19, 20 Ιουλίου περνάς μια δοκιμασία επίπονη, αλλάζουν οι καταστάσεις γύρω σου και αλλάζεις κι εσύ μαζί. Μη φοβάσαι τη μεταμορφωτική αυτή διαδικασία, στην πορεία θα αποδειχτεί ότι έγινε για το καλό σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8) Μην βάζεις την υπερηφάνεια πάνω από τη βοήθεια

Υπάρχει κάτι στη ζωή σου που σε δυσκολεύει πολύ. Δεν έχει σημασία ποια είναι η εξωτερική συνθήκη, σημασία έχει ότι επικεντρώνεσαι σε αυτό. Στρέψε το ενδιαφέρον σου σε στόχους, φιλίες και συλλογική εργασία. Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές Αυγούστου νιώθεις αναστάτωση και βρίσκεις εμπόδια μπροστά σου. Δεν είναι αδυναμία να ζητάς και να δέχεσαι βοήθεια από τους άλλους. Είναι απλώς η συμπαντική ανταπόδοση για τις τόσες φορές που τους έχεις βοηθήσει εσύ. Τα παιδιά ζητούν το ενδιαφέρον σου, αλλά και κάθε δημιουργική δραστηριότητα που έχεις βάλει στην άκρη για να ασχοληθείς με υποχρεώσεις σε καλεί να τη θυμηθείς. Η χαρά είναι προαπαιτούμενο της καλής ζωής και εσύ είσαι ο εκφραστής της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9) Άνοιξε τα φτερά σου και τόλμησε το διαφορετικό

Έχεις μια εσωτερική αναστάτωση που πηγάζει από την ανάγκη να έχεις τα πάντα στην εντέλεια. Ήρθε η εποχή να απελευθερωθείς από αυτόν τον ψυχαναγκασμό, όσο και αν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται. Έχεις στόχους, έχεις όνειρα και πολλές ευκαιρίες να αναπτύξεις το πνεύμα σου και ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Ταξίδεψε είτε πραγματικά είτε νοητικά και απελευθερώσου. Είναι και εκεί η ζωή, όχι μόνο στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Αν έχεις γεννηθεί 14, 15, 16 Σεπτεμβρίου, η έλλειψη διαύγειας σε έχει εξασθενήσει. Δεν είναι η εποχή να πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Περίμενε πρώτα να ανακτήσεις την εξαιρετική σου αναλυτική ικανότητα και κρίση και μετά προχώρα δυναμικά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10) Ύψωσε το βλέμμα ψηλά με ευγνωμοσύνη

Ζητούμενο στη ζωή σου είναι η αρμονία και η ισορροπία σε όλα τα επίπεδα. Τα προηγούμενα χρόνια το σύμπαν σε εκπαίδευσε με δύσκολο τρόπο στο πώς να διαχειρίζεσαι την έλλειψή της. Τώρα είναι η εποχή που μπορείς με μεγαλύτερη ευκολία να βρίσκεις το κέντρο σου και να απολαμβάνεις τη ζωή. Η ένταση που θα νιώσεις αφορά κυρίως την επαγγελματική σου ζωή όπου προστριβές, ένταση και ασυνεννοησία δε θα λείψουν. Οι ευνοϊκές συγκυρίες όμως που σου επιφυλάσσει το σύμπαν είναι περισσότερες και θα επικρατήσουν. Αν έχεις γεννηθεί 19, 20, 21 Οκτωβρίου, περνάς μια δοκιμασία που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Κάποιες στιγμές ο πόνος που νιώθεις σε καθηλώνει. Για αυτές τις στιγμές να θυμάσαι πως η εσωτερική γνώση ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο είναι λυτρωτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11) Η κατάχρηση εξουσίας δεν ωφελεί

Ο έλεγχος των καταστάσεων και η άσκηση εξουσίας στους άλλους είναι για σένα διεγερτική. Βρίσκεις ανταπόκριση και παίρνεις ικανοποίηση. Όμως πρόσεξε μην το παρακάνεις. Είναι η εποχή που το σύμπαν δεν συγχωρεί κατάχρηση εξουσίας, ιδίως αν έχεις γεννηθεί 4, 5, 6 Νοεμβρίου όπου εύκολα θα εκπλαγείς από την απρόβλεπτη αντίδραση των άλλων. Στρέψε την ενέργειά σου σε υψηλότερους σκοπούς. Φιλοσόφησε τη ζωή και μέσω της εμπειρίας σου δίδαξε και άλλους με αφοσίωση και όχι καταπιέζοντάς τους. Αν έχεις γεννηθεί 23, 24 Οκτωβρίου, ένα συμπαντικό δώρο που περίμενες καιρό έφτασε. Δέξου το παραμερίζοντας την επιφυλακτικότητα που σε συντροφεύει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12) Συντροφικότητα και ατομικότητα μπορούν να συνδυαστούν

Το ελεύθερο πνεύμα σου καθορίζει τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τη ζωή σου. Αυτήν την εποχή σύντροφος και συνεργάτες σε ακολουθούν στο ίδιο μονοπάτι και συμπορεύεστε αρμονικά. Έχεις ευκαιρίες να ζήσεις όμορφες στιγμές όπως επιτάσσει και η αισιόδοξη φύση σου. Μια νέα προσέγγιση σε θέμα υγείας που σε απασχολεί θέλει διερεύνηση πριν αποφασίσεις να την ακολουθήσεις. Προς το τέλος του μήνα μεγεθύνονται κάποια ζητήματα σε σχέσεις και συνεργασίες, μη βιαστείς να κρίνεις επιφανειακά. Αν έχεις γεννηθεί 13, 14, 15 Δεκεμβρίου, νιώθεις μια εσωτερική σύγχυση που δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις. Είναι ο τρόπος του σύμπαντος να σε παροτρύνει να κοιτάξεις προς τα μέσα και να γνωρίσεις τον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1) Διεκδίκησε τη χαρά, θα σε δυναμώσει

Η ζωή σου είναι γεμάτη υποχρεώσεις κι εσύ ανταποκρίνεσαι με επιτυχία. Όμως για να μπορέσεις να συνεχίσεις να ανταπεξέρχεσαι έτσι, πρέπει ενίοτε να δίνεις στον εαυτό σου στιγμές χαράς και χαλάρωσης. Αυτήν την εποχή σου δίνεται η ευκαιρία να το επιδιώξεις και να το καταφέρεις. Οι εντάσεις που θα συναντήσεις στην πορεία του μήνα σχετίζονται με τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σου. Κάποιες φορές σε φτάνουν στα όριά σου. Φλέρταρε, ασχολήσου με τα παιδιά και με ό,τι σε κάνει να εκφράζεσαι δημιουργικά, ιδίως αν έχεις γεννηθεί 1, 2, 3 Ιανουαρίου. Προς το τέλος του μήνα εστιάζεις στην υγεία, σωματική και ψυχική και ψάχνεις τρόπους να ελέγξεις το στρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2) Οι μικρές απλές χαρές είναι το μυστικό

Η κοινωνική φύση και το ανοιχτό πνεύμα σου μαγνητίζουν τους γύρω σου και εντυπωσιάζεις. Το σύμπαν σε καλεί να δημιουργήσεις, να φλερτάρεις και να ασχοληθείς με τα παιδιά. Υπάρχουν ευκαιρίες για σταθεροποίηση σχέσεων και δημιουργικών σχεδίων. Είναι ό,τι χρειάζεσαι σαν αντίβαρο στο εργασιακό κυρίως άγχος που θα συναντήσεις μπροστά σου.  Αν έχεις γεννηθεί τέλος Ιανουαρίου και 1, 2 Φεβρουαρίου, δυο αντίθετες δυνάμεις συγκρούονται μέσα σου. Το κατεστημένο με το καινούργιο, η σταθερότητα με την αλλαγή. Μην πάρεις καμία απόφαση τώρα, άφησε λίγο χρόνο για να καθαρίσει το τοπίο. Αργά αλλά σταθερά θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3) Ο δημιουργικός σου εαυτός επιστρέφει

Τώρα είναι η στιγμή να επενδύσεις σε ό,τι σε κάνει να νιώθεις χαρά. Κάθε δημιουργική δραστηριότητα, η ενασχόληση με τα παιδιά, ο έρωτας, το φλερτ και ό,τι παρόμοιο σου έχει λείψει σε καλεί να το αναζητήσεις. Ένα μέρος της προσοχής σου στρέφεται παράλληλα και στην οικογένεια. Δώσε ευκαιρίες για ειλικρινείς συζητήσεις και όμορφες στιγμές. Θα υπάρξουν στιγμές που νιώθεις ότι δεν μπορείς ισορροπήσεις μεταξύ καριέρας και οικογένειας, ιδίως προς το τέλος του μήνα. Το να δίνεις αγάπη είναι κέρδος πρώτα για σένα. Αν έχεις γεννηθεί 12, 13, 14 Μαρτίου, βιώνεις μια συναισθηματική σύγχυση και δεν μπορείς με ευκολία να διακρίνεις πού τελειώνει η αλήθεια και αρχίζει η φαντασία.

Κεντρική φωτογραφία Anthony Tran.

Κείμενο της Astrology Consultant Μυρτώς Φρέντζου.

eventhorizonastrology.com


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here