ŌURA Ring x Gucci: Το μέλλον του well-being «αγκαλιάζει» το δάχτυλό σου

GUCCI x OURA Ring

Πώς θα σου φαινόταν αν μάθαινες πώς υπάρχει ένα δαχτυλίδι “από το μέλλον” που δημιουργήθηκε για να βελτιώσει το επίπεδο του καθημερινού σου wellbeing; Συγκεκριμένα σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις την ποιότητα ύπνου σου, τον καρδιακό σου ρυθμό, τη δραστηριότητα και τη θερμοκρασία σου και υπόσχεται να ανεβάσει την ποιότητα της καθημερινότητάς σου; O λόγος για το ŌURA Ring, το μαγικό δαχτυλίδι η ιδέα του οποίου γεννήθηκε στη Φινλανδία με τους δημιουργούς του να στοχεύουν σε μια καλύτερη ζωή.

Οι γρήγοροι και απαιτητικοί ρυθμοί της κάθε ημέρας έχουν αντίκτυπο στην υγεία, στο πώς νιώθουμε και στο πώς αλληλεπιδρούμε. Άραγε το ŌURA ring μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις το μυαλό σου και το σώμα σου; Ξέχνα τα smart watches και τα health apps στο κινητό σου και δώσε βάση σε μια εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα από την εξελιγμένη τεχνολογία ενός μικροσκοπικού αλλά θαυματουργού δαχτυλιδιού.  

Η συλλεκτική συνεργασία ŌURA ring με τον οίκο Gucci

Το δαχτυλίδι ŌURA μοιάζει με ένα κανονικό minimal designed δαχτυλίδι. Είναι απόλυτα κομψό, σύγχρονο και είναι ανθεκτικό στο νερό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να το αποχωρίζεσαι ποτέ. Μόλις πραγματοποιήσεις την παραγγελία σου, η εταιρεία θα σου στείλει αναλυτικό kit μεγεθών ώστε να επιλέξεις το κατάλληλο μέγεθος για εσένα. Επιπλέον, αποκτάς 6μηνη δωρεάν πρόσβαση στο OURA app.

Ο σχεδιασμός του δαχτυλιδιού απογειώνεται χάρη στην τελευταία luxury συνεργασία της φίρμας ŌURA με τον οίκο Gucci. Πλέον η έκδοση Oura Ring Generation 3 καθιστά το κόσμημα-gadget σε must have κομμάτι του jet set. Η συλλεκτική έκδοση του κορυφαίου Ιταλικού οίκου συνοδεύεται από unlimited πρόσβαση στο δελεαστικό Gucci x OURA app. Η χρήσιμη εφαρμογή της συνεργασίας, ανάμεσα σε άλλα περιλαμβάνει ηχητικές οδηγίες για meditation, ασκήσεις αναπνοής και χαλαρωτικούς ήχους που σε στέλνουν για ύπνο με μια αίσθηση πολυτέλειας.

Ολιστική προσέγγιση, εξατομικευμένη καθοδήγηση

Το ŌURA Ring Generation 3 διαθέτει ένα βελτιωμένο πακέτο αισθητήρων που σε βοηθά να παρακολουθείς με μεγαλύτερη ακρίβεια την υγεία σου. Χάρη στον υπερσύγχρονο αλγόριθμο σταδιοποίησης, παρακολουθεί την ποιότητα του ύπνου σου με βάση τον χρόνο που βρίσκεσαι σε κάθε στάδιο (ελαφρύς, βαθύς, REM).

Έτσι, αντιλαμβάνεσαι εάν ο ύπνος σου είναι επαρκής, εάν ξεκουράζεσαι πραγματικά και φυσικά αν έχεις υπερβολικό στρες. Ακόμη, μπορείς να παρακολουθείς τον καρδιακό σου ρυθμό όλο το εικοσιτετράωρο, να ελέγχεις τα βήματα που έχεις πραγματοποιήσει, την θερμοκρασία σου ακόμη και να εντοπίσεις πότε πλησιάζει ο έμμηνος κύκλος σου.

Για να έχεις συγκεντρωμένες τις μετρήσεις σου, χρειάζεται να χρησιμοποιείς και μια συνοδευτική εφαρμογή η οποια μεταξύ άλλων παρέχει πάνω από 50 καθοδηγούμενες συνεδρίες ήχου για διαλογισμό, χαλάρωση, καλύτερο ύπνο, συγκέντρωση και ενίσχυση της ενέργειας. Φαίνεται λοιπόν, ότι το δαχτυλίδι «ξεκλειδώνει» μια μοναδική προοπτική για να εντοπίσεις κρυφά μηνύματα του σώματός σου, δίνοντας σου τη δυνατότητα να συνδεθείς με τον εαυτό σου.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα, είναι ένα αρκετά εντυπωσιακό εργαλείο που εμπερικλείει μέσα στην μικροσκοπική του εμφάνιση μια εξελιγμένη τεχνολογία, επισκιάζοντας όλους τους άλλους ανιχνευτές φυσικής κατάστασης. Εάν  δεν αναζητάς ένα gadget που να σου αποσπά συνεχώς την προσοχή με τις αλλεπάλληλες ειδοποιήσεις τότε είμαστε βέβαιοι ότι το ŌURA ring θα γίνει το νέο αγαπημένο σου κόσμημα που με πανέξυπνο τρόπο θα γίνει σύμμαχος για την πνευματική και σωματική σου υγεία.

Κείμενο, Aναστασία Βαποράκη.

 blessyou.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here