Κορωνοϊός: Φιλιά από την Ελλάδα

Η μακιγιέρ Ραφαελίνα Δημητρίου, η lifestyle blogger του efrontrow Εφροσύνη Πολυζώη και η μακιγιέρ Χριστίνα Αλεξίου, έστειλαν τα φιλιά τους μέσα από το διαδικτυακό chalenge της MAC Kiss Of Graditude.

Σκέφτεσαι να συνεισφέρεις στην οικονομική εκστρατεία για την καταπολέμιση του κορωνοϊού στην Ελλάδα; Τώρα μπορείς να το κάνεις χωρίς να βγεις από το σπίτι, αγοράζοντας το κραγιόν Viva Glam της M·A·C που εδώ και καιρό σκέφτεσαι να αποκτήσεις Κι αν θέλεις να διαδόσεις το μήνυμα της πρωτοβουλίας, κάνε το παίρνοντας μέρος σε ένα παγκόσμιο διαδικτυακό challenge αγάπης και ευγνωμοσύνης.

Στείλε και εσύ ένα φιλί

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να στείλεις το Viva Glam φιλί σου τα κοινωνικά δίκτυα, προσθέτοντας #MACKissOfGraditude στο σχόλιο και κάνοντας tag τα αγαπημένα σου άτομα στην ανάρτηση της φωτογραφίας σου. Είναι ο καλύτερος τρόπος να εκφράσεις την αγάπη σου σε όσους σου λείπουν αυτή την εποχή. Και μια ευκαιρία να δείξεις την ευγνωμοσύνη σου σε εκείνους που δίνουν καθημερινό αγώνα για τον περιορισμό του covid-19.

100.000 ευρώ για το Εθνικό Σύστημα Υγείας

Η M·A·C Cosmetics Ελλάδος αναλαμβάνει δράση προσφέροντας το 100% των εσόδων από πωλήσεις των κραγιόν Viva Glam και προχωράει σε δωρεά 100.000 ευρώ στηρίζοντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Πρόκειται για συμμετοχή στη νέα παγκόσμια πρωτοβουλία της Viva Glam που προσφέρει 10 εκατομμύρια δολάρια σε πάνω από 250 τοπικούς οργανισμούς που παρέχουν βοήθεια και υπηρεσίες σε βασικές ανάγκες ευπαθών ομάδων εν’ όψη της πανδημίας.

Φιλιά από την Ελλάδα

To παγκόσμιο challenge ευγνωμοσύνης #MACKissOfGraditude τρέχει εδώ και λίγες μέρες online. Είναι σκέτη απόλαυση να σερφάρει κανείς τις σχετικές αναρτήσεις στο instagram. Ανάμεσα σε εκείνες που έχουν πάρει τα περισσότερα likes, συγκαταλέγονται αναρτήσεις από την Ελλάδα. Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο όμορφες από αυτές και τις μοιραζόμαστε μαζί σας.

Η M·A·C Viva Glam δραστηριοποιείται από το 1994 στηρίζοντας όσους έχουν προσβληθεί ή επηρεάζονται από το HIV/AIDS. Τα τελευταία χρόνια στέκεται στο πλάι ευπαθών ομάδων γυναικών, κοριτσιών και ανθρώπων της LGBTQ+ κοινότητας για θέματα υγείας και ισότητας. Από την έναρξη της δραστηριότητας, η M·A·C Cosmetics συγκεντρώσει πάνω από 500 εκ. δολάρια παγκοσμίως. Και το έχει κάνει αποκλειστικά μέσω της πώλησης προϊόντων για τα χείλη M·A·C Viva Glam!

Κείμενο, Λένα Παπαχριστοφίλου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here