Ο οίκος Versace επινοεί το hairstyle που απογειώνει το αθλητικό πνεύμα της χειμωνιάτικης μόδας

 

Και είναι εξαιρετικά εύκολo στην εφαρμογή! 

Όσο η μεγάλη τάση του athleisure συνεχίζεται, συνηθίζει κανείς ολοένα και περισσότερο στην ιδέα ότι ένα αθλητικό ντύσιμο δεν περιορίζεται πλέον στην προπόνηση. Πλέον μπορούμε να φορέσουμε το παντελόνι της Yoga και στο μάθημα Pilates και στα ψώνια. Τα αθλητικά μας μπορούν φυσικά να εμφανιστούν και σε ένα επαγγελματικό δείπνο. Στην πασαρέλα του οίκου Versace άλλωστε τα μοντέλα φορούσαν και την αντίστοιχη κόμμωση: απαλά κυματιστά μαλλιά και σαν στέμμα στο κεφάλι ένα αθλητικό λάστιχο.

Αλήθεια, τι σας θυμίζει το μαύρο αξεσουάρ; Αυτό που φοράνε οι ποδοσφαιριστές ίσως για να κρατήσουν τα μακριά μαλλιά τους μακριά από το πρόσωπο την ώρα του παιχνιδιού; Βέβαια σκέφτεται κανείς ότι ένα κλασικό λάστιχο του τένις θα μπορούσε να είναι πιο χρήσιμο, αλλά από την άλλη αυτό δεν θα μπορούσε να φορεθεί εκτός γηπέδου, ενώ το trend accessory ναι.

versace-f16-188

Πώς θα πετύχουμε το look

Για να δημιουργήσουμε τα απαλά Beach Waves της πασαρέλας πρέπει αρχικά να προμηθευτούμε λίγο σπρέι αλατόνερου. Μετά το λούσιμο ψεκάζουμε λίγο στα μαλλιά και τραβάμε ένα μαύρο, απλό λάστιχο πάνω από την χωρίστρα φροντίζοντας να είναι ακριβώς στη μέση. Κρεπάρουμε ελαφρά τις ρίζες για λίγο όγκο και βάζουμε τα μαλλιά πίσω από τα αυτιά, όπως είδαμε στην Gigi Hadid. Αυτό είναι όλο!

Ο Guido Palau, υπεύθυνος για το styling των μοντέλων στο σόου Versace για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016/17, έδωσε στην δημιουργία του το όνομα Vibe von New York. Υπάρχει καλύτερο;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here