Αντισηπτικά με την υπογραφή του ομίλου LVMΗ

Η Kaia Gerber φωτογραφήθηκε για τη καμπάνια της νέας τσάντας The Twist της Louis Vuitton.

Μετά το σοκ, ώρα για δράση. Τα καλά νέα της ημέρας έρχονται από το Παρίσι. Ξεκινώντας από σήμερα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου εταιριών πολυτελείας LVMH Bernard Arnauld αποδεικνύεται αντάξιος των περιστάσεων. Ο Γάλλος μεγιστάνας, που ηγείται του ομίλου στον οποίο ανάμεσα σε άλλα περιλαμβάνονται brands πολυτελείας όπως Louis Vuitton, Celine και Bottega Venetta μπαίνει δυναμικά στον αγώνα αντιμετώπισης του κορωνοϊού Covid-19.

Ο Γαλλικός όμιλος εταιριών LVMH περιλαμβάνει 71 φίρμες πολυτελείας.

Αντιμετωπίζοντας δραστικά την έλλειψη αντισηπτικών προϊόντων που ταλανίζει τη Γαλλική επικράτεια, ο 71χρονος επιχειρηματίας αναλαμβάνει δράση επιτάσσοντας τα εργαστήρια υψηλής αρωματοποιίας και καλλυντικών των οίκων Dior, Guerlain και Givenchy για την παραγωγή αντισηπτικών gel.

Η Angelina Jolie, είναι η μούσα για το λανσάρισμα του νέου αρώματος MonGuerlain, του οίκου Guerlain. Εν όψη της πανδημίας, από σήμερα τα εργαστήρια Guerlain επιτάσσονται για τη δημιουργία αντισηπτικών προϊόντων προσωπικής χρήσης.

Τα αντισηπτικά που έχουν ξεκινήσει ήδη να παράγονται από τα εργοστάσια της LVMH πρόκειται να παραχωρηθούν δωρεάν στη Γαλλική κυβέρνηση. Στόχος της πρωτοβουλίας, είναι να καλυφθούν άμεσα οι ελλείψεις εν όψη της ραγδαίας εξάπλωσης της πανδημίας. Ας ελπίσουμε ότι η κίνηση θα βρει μιμητές ανάμεσα στις Ελληνικές εταιρίες παραγωγής καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς.

Κείμενο Λένα Παπαχριστοφίλου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here