Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου ’21: Βάλε σε τάξη τη ζωή σου

Η αληθινή αναζωογόνηση δεν έχει σχέση με το αν κάνεις διακοπές και πού. Έχει όμως άμεση σχέση με το αν βρίσκονται τα συναισθήματα και οι σκέψεις σου σε τάξη. Όπως ο μύθος της Δήμητρας και της Περσεφόνης που σχετίζεται με το ζώδιο της Παρθένου κι έχει σημαντικό συμβολισμό, έτσι και η πληθώρα πλανητών που συγκεντρώνονται αυτό το μήνα στη Παρθένο, έχουν ένα μήνυμα για σένα. Δες τη ζωή πρακτικά. Τακτοποίησε τον εσωτερικό σου κόσμο. Καλλιέργησε τις αρετές σου και βγες ξανά στην επιφάνεια έχοντας μεταμορφωθεί. Η μυθολογική μετάβαση από τον Κάτω Κόσμο στην επιφάνεια της γης, συμβολίζει όσα πρέπει να αφήσεις πίσω σου για να εξελιχτείς και ζήσεις αληθινά. Οι αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου είναι εδώ και σου δείχνουν το δρόμο.

Γιατί και τον ωροσκόπο: Το ζώδιο είναι η αστρολογική σου ταυτότητα. Ο ωροσκόπος είναι το πώς η ταυτότητα αυτή εκφράζεται προς τα έξω. Εκτός από το ζώδιο διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Σε ό,τι εργαστείς θα το πετύχεις

Η εργατικότητά σου είναι στα ύψη. Και παρότι περίοδος διακοπών, εσύ έχεις το μυαλό σου σε επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και ομαδικές εργασίες. Σε διακρίνει η καθαρή μεθοδική σκέψη. Η ικανότητά σου να τακτοποιείς την καθημερινότητά σου όπως σε εκφράζει είναι αυξημένη. Μια νέα γνωριμία γύρω στις 8/8 έχει κάτι το ξαφνικό και το απρόβλεπτο. Από τη μία θα σε ενθουσιάσει και από την άλλη θα σε αναστατώσει. Μη θεωρήσεις τίποτα δεδομένο για την ώρα. Αν έχεις γεννηθεί 13, 14, 15 Απριλίου βρίσκεσαι σε μεταμορφωτική περίοδο. Νιώθεις πως κάτι μέσα σου τελειώνει για να ξαναγεννηθεί κάτι καινούργιο στη θέση του. Κάτι πιο ουσιαστικό.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Επιτέλους παίρνεις μια ανάσα

Το σύμπαν σου στέλνει την ανάσα που ζητούσες μετά από απανωτές δοκιμασίες! Όχι πως ξαφνικά οι έννοιες έπαψαν να υπάρχουν ή τα προβλήματα να σε απασχολούν, όμως βρήκες τρόπο να συμβαδίζεις μαζί τους. Προσοχή στα λόγια σου τις πρώτες μέρες του μήνα. Μπορεί κάποιους να πληγώσουν, ενώ δεν τα εννοείς πραγματικά. Πολλές είναι οι ευκαιρίες για στιγμές χαράς, έρωτα, ενασχόλησης με τα παιδιά και κάθε δημιουργική δραστηριότητα που κάνει κι εσένα να αισθάνεσαι παιδί. Αν έχεις γεννηθεί αρχές Μαΐου δυσκολεύεσαι ακόμη να αφεθείς και να χαλαρώσεις. Νιώθεις κούραση ψυχική και σωματική. Έχεις μεγάλη υπομονή και αντοχή, θα τα καταφέρεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6) Η οικογένεια ζητάει την προσοχή σου

Οι πολλές δραστηριότητες σε διαφορετικά πεδία είναι από τα βασικότερα χαρακτηριστικά σου! Όμως, πολλές φορές ενώ αυτό σε γεμίζει εσωτερικά, παράλληλα σε εμποδίζει να αφοσιωθείς στους ανθρώπους που σε αγαπούν. Η οικογένεια ζητάει το ενδιαφέρον σου και απαιτεί την προσοχή σου. Εστίασε τη δράση σου εκεί και τυχόν προστριβές και συγκρούσεις θα αποφευχθούν. Από τις 17/7 και μετά έχεις περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση, ερωτικές γνωριμίες και δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Αν έχεις γεννηθεί 12, 13, 14 Ιουνίου βιώνεις μια σύγχυση και μια εξασθένηση ψυχική και σωματική. Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου, τώρα δεν είναι εποχή για σοβαρές αποφάσεις γιατί η κρίση σου δεν είναι διαυγής και μπορεί να αυταπατάσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7) Ευκαιρία για αποδράσεις

Οι κοντινές αποδράσεις και η επικοινωνία με άλλους ανθρώπους είναι αναζωογονητική ακόμη και για σένα που γενικά επιδιώκεις την ασφάλεια του σπιτιού και την επαφή με τους οικείους σου. Αυτό το μήνα σου δίνεται ευκαιρία να πραγματοποιήσεις μικρές μετακινήσεις που θα σου χαρίσουν όμορφες στιγμές. Τα οικονομικά βέβαια δεν παύουν να σε απασχολούν. Ακόμη περισσότερο δε, τα κοινά οικονομικά που έχεις με άλλους και στα οποία παρουσιάζονται εμπόδια που σε κουράζουν. Αν έχεις γεννηθεί 14, 15, 16 Ιουλίου η ρομαντική διάθεση που εκπέμπεις σου χαρίζει γοητεία. Έχεις φαντασία, έμπνευση και πίστη, στοιχεία που σε βοηθούν στις πιο δύσκολες μέρες.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8) Ανάκτησε τη δύναμή σου

Το ότι δεν είναι η πιο εύκολη περίοδος της ζωής σου δεν πρέπει να σε αποθαρρύνει από το να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Τίποτα δεν κρατάει για πάντα, ούτε και η κακή σου διάθεση. Ιδέες για νέα ξεκινήματα υπάρχουν, αλλά έχε κατά νου ότι μπορεί να παρουσιαστούν κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις στην πορεία. Καλή περίοδος για να διαχειριστείς τα οικονομικά σου. Αν έχεις γεννηθεί 20, 21, 22 Αυγούστου το σύμπαν σου ξαναθυμίζει τα θετικά της σχέσης με σύντροφο και συνεργάτες και επανεξετάζεις τα δεδομένα. Η Πανσέληνος στις 22/8 αυξάνει το συναισθηματισμό και μεγεθύνει τις αντιδράσεις σου. Πίστη στον εαυτό σου έχεις, πίστεψε ξανά και στην ίδια τη ζωή και θα ανακτήσεις το θάρρος σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9) Είσαι πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης μαζί

Η στάση σου σε ό,τι κι αν κάνεις έχει πάντα κάτι το διακριτικό και απέριττο. Αυτή την περίοδο ωστόσο έχεις ρόλο πρωταγωνιστικό! Πάρε τα ηνία της ζωής στα χέρια σου. Τώρα είναι η εποχή να επικοινωνήσεις αυτά που θες, να κάνεις τις σκέψεις σου δράση και να πετύχεις τους στόχους σου. Εκπέμπεις γοητεία και αυτό είναι εμφανές στους γύρω σου.  Μη σε φοβίζουν οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Η εργατικότητα και η υπευθυνότητά σου θα αναγνωριστούν.  Αν έχεις γεννηθεί 14, 15, 16 Σεπτεμβρίου το άγχος που νιώθεις προέρχεται από μια βαθύτερη εσωτερική αναστάτωση κι όχι από καθημερινές αφορμές. Κάποιες σχέσεις σου δεν είναι τόσο ξεκάθαρες και η πορεία τους σε προβληματίζει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10) Μυστική δράση με στόχο την αρμονία

Είσαι η προσωποποίηση της χάρης και της αρμονίας! Αυτές οι ποιότητες πρωτίστως πηγάζουν αυθόρμητα από εσένα. Ωστόσο έχεις την ικανότητα να σχεδιάζεις με τέτοια μαεστρία τη ζωή σου ώστε η ισορροπία να είναι το τελικό ζητούμενο. Ο σχεδιασμός σου είναι αυτή την περίοδο μυστικός. Η δράση και οι σκέψεις σου επίσης. Μέχρι τα μέσα του μήνα κράτα τις νέες γνωριμίες στο προσκήνιο μέχρι να σιγουρευτείς ότι αξίζουν. Αν έχεις γεννηθεί 20, 21, 22 Οκτωβρίου μια ευκαιρία επανεμφανίζεται στη ζωή σου και σε προκαλεί να την αδράξεις! Αν όμως έχεις γεννηθεί 18 η 19 Οκτωβρίου η αλήθεια είναι πως έχεις κουραστεί ψυχικά. Ιδίως μέσα στην οικογένεια όπου αλλάζουν πολλά χωρίς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11) Εμπιστεύσου τη δύναμη της ομάδας

Όσο κι αν προτιμάς να λύνεις τα θέματά σου με τις δικές σου δυνάμεις, αυτό το μήνα η ομαδική εργασία και η συλλογικότητα σε ευνοούν. Προσοχή όμως στα λόγια σου. Είτε θα είναι σκληρά για κάποιους, είτε θα φέρουν ξαφνικές διαφωνίες και επαναστατικές διαθέσεις στους αγαπημένους σου. Κάποια νέα ιδέα που έχεις στην εργασία σου θα χρειαστεί να την επεξεργαστείς καλά πριν την υλοποιήσεις. Υπάρχουν αντιδράσεις που ακόμη δεν γνωρίζεις και μπορεί να σε ξαφνιάσουν. Αν έχεις γεννηθεί 1 η 2 Νοεμβρίου η δράση σου περιορίζεται από οικογενειακές υποχρεώσεις. Αν έχεις γεννηθεί 6, 7, 8 Νοεμβρίου καταπιέζεσαι και θέλεις αλλαγές. Και στις δυο περιπτώσεις η υπομονή και η σύνεση συμβάλλουν θετικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12) Δουλεύεις και περνάς καλά!

Έχεις το χάρισμα να περνάς καλά όπου κι αν είσαι ό,τι κι αν κάνεις! Έτσι παρότι η εργασία σου μπαίνει σε πρώτο πλάνο στην καρδιά του καλοκαιριού, εσύ δε διαμαρτύρεσαι. Πολλές συζητήσεις, μεγάλη κινητικότητα, ακόμη και κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον κάνουν το χώρο της εργασίας σου μια περιπέτεια για σένα. Οι ευκαιρίες για ταξίδια και διακοπές δε θα λείψουν, ιδίως το πρώτο μισό του μήνα, αλλά και μια ανατροπή στα σχέδιά σου, ιδιαίτερα αν αυτά αφορούν εξωτερικό, δεν είναι απίθανη.  Αν έχεις γεννηθεί 13, 14, 15 Δεκεμβρίου, ωστόσο, μια πρωτόγνωρη εσωτερική σύγχυση σε αποδυναμώνει ψυχικά και σωματικά. Πάρε το χρόνο σου, κάνε πράγματα που σε χαροποιούν και θα καταλαγιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1) Ώρα να φορτίσεις μπαταρίες

Η διαχείριση των καθημερινών υποχρεώσεων είναι για σένα προτεραιότητα και ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρίνεσαι σε αυτές, παραδειγματικός! Δε διαμαρτύρεσαι και δε δυσανασχετείς. Το σύμπαν αυτή την περίοδο σε επιβραβεύει με τη δυνατότητα να οργανώσεις και να πραγματοποιήσεις ταξίδια αναψυχής. Μπορείς να χαρείς, να γνωρίσεις κόσμο και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Ακόμη μπορείς να ασχοληθείς με σπουδές, με εκπαίδευση γενικότερα και με ό,τι θεωρείς εσύ πως σχετίζεται με την ανάπτυξη των γνώσεων και των οριζόντων σου. Αν έχεις γεννηθεί 14, 15, 16 Ιανουαρίου είσαι σε περίοδο μεγάλης εσωτερικής αλλαγής. Μεταμορφώνεσαι και γίνεσαι μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2) Οικονομικές ανησυχίες αλλά και ευκαιρίες επέκτασης

Προσπαθείς να συνδυάσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με την ανάγκη σου να ξεκουραστείς και να κάνεις πράγματα για σένα. Ωστόσο οικονομικά ζητήματα, και ιδίως αυτά που διαχειρίζεσαι από κοινού με άλλους, απορροφούν το ενδιαφέρον σου. Οι πρώτες μέρες του μήνα δεν είναι ευνοϊκές για επικοινωνία. Διαφωνίες, απρόβλεπτες αντιδράσεις και συγκρούσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η Πανσέληνος στις 22/8 μεγεθύνει καταστάσεις και συναισθήματα. Αν έχεις γεννηθεί 2, 3, 4 Φεβρουαρίου νιώθεις μια εσωτερική υπερένταση που σε αναστατώνει. Αν έχεις γεννηθεί 16, 17, 18 Φεβρουαρίου, ευκαιρίες επέκτασης έχουν επιστρέψει στη ζωή σου! Αξιοποίησέ τις, γνωρίζοντας ότι η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου αλλά και στο σύμπαν προάγει κάθε σου προσπάθεια.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3) Σχέσεις σε πρώτο πλάνο

Μια σημαντική περίοδος για τις σχέσεις σου ξεκινά. Η προσοχή σου στρέφεται στους σημαντικούς άλλους της ζωής σου, αλλά και σε συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Εποικοδομητική επικοινωνία, δράση από κοινού με άλλους και όμορφες στιγμές είναι στο πρόγραμμα για το μήνα αυτό. Κάποιες μικροδιαφωνίες και εντάσεις μπορεί να σου δημιουργήσουν στρες, ωστόσο βιώνεις αγάπη και αρμονία στη σχέση σου και αυτό σε κάνει να νιώθεις εμπιστοσύνη. Αν έχεις γεννηθεί 12, 13, 14 Μαρτίου ο ρομαντισμός, η φαντασία αλλά και η γοητεία σου είναι αυξημένες και αυτό φαίνεται σε όλους γύρω σου! Έχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες; Αξιοποίησε την έμπνευση που έχεις και θα δημιουργήσεις από ψυχής.

Φωτογραφία Priscilla Du Preez

Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2021 από την Astrology Consultant Μυρτώ Φρέντζου.

eventhorizonastrology.com


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here