Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου ’21: Εκρηκτικά πάθη… πιθανά λάθη!

Με τον ήλιο μπορεί να ζεσταθείς, να μαυρίσεις, να φορτίσεις, όμως μπορεί και να καείς! Το μυστικό της ισορροπίας είναι το μέτρο. Η γνώση και η προσοχή είναι τα όπλα σου. Το καλοκαίρι είναι εδώ, ο πρώτος μήνας του φλογερού Λέοντα επίσης, και ξεγελιέσαι! Οι αιώνιοι εραστές Αφροδίτη και Άρης αυτό τον Ιούλιο θέλουν να ζήσουν και να παρασυρθούν, αλλά η εμπλοκή τους σε μοιραίες αστρολογικές όψεις τους εμποδίζει. Η συγκυρία θα ήταν ιδανική για να παθιαστείς με ό,τι εσένα σου δημιουργεί έξαψη και δίψα για ζωή. Όμως οι περιστάσεις δημιουργούν είτε εμπόδια, είτε απρόβλεπτες εξελίξεις. Δεν είναι το πιο ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Ξέγνοιαστο θα το κάνεις εσύ, αλλάζοντας την οπτική σου γωνία. Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου, άφησε τη ροή της ζωής να κυλήσει και μη γίνεσαι δέσμιος του αποτελέσματος που φαντάζεσαι.

Γιατί και τον ωροσκόπο: Το ζώδιο είναι η αστρολογική σου ταυτότητα. Ο ωροσκόπος είναι το πώς αυτή η ταυτότητα εκφράζεται προς τα έξω. Εκτός από το ζώδιο σου διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Έχεις όρεξη για ζωή, τίποτα δε σε σταματά

Ήρθε η εποχή που θες να χαρείς, να ερωτευτείς και να αποδράσεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Θα το πετύχεις, γιατί έχεις τον τρόπο σου και ξέρεις να περνάς καλά! Όμως έχε κατά νου ότι στις αρχές του μήνα θα νιώθεις ότι κάτι σε εμποδίζει. Αποτέλεσμα είναι να χάσεις για λίγο τον έλεγχο και να δυσκολεύεσαι να συγκρατήσεις το θυμό σου, ιδίως αν έχεις γεννηθεί 1, 2, 3 Απριλίου. Οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες είναι τονισμένες και αποζητάς την επαφή με άλλους αλλά και τις μετακινήσεις. Μην παραλείπεις τις ανάγκες της οικογένειας ειδάλλως σκληρές κουβέντες προς το τέλος του μήνα θα σε αποδυναμώσουν, είτε τις πεις εσύ είτε τις ακούσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Η αντίσταση σε δυσκολεύει

Νιώθεις ότι το σύμπαν είναι εναντίον σου. Όμως η αλήθεια είναι ότι εσύ αντιστέκεσαι στη ροή του. Οι πρώτες μέρες του μήνα σου θυμίζουν ακριβώς αυτό, όσο πιο πολύ αντιστέκεσαι τόσο η σύγκρουση δυναμώνει. Ο δρόμος της λύτρωσης είναι ένας:  χαλάρωσε τις αντιστάσεις σου και δες πού θέλει να σε πάει η ζωή, ιδίως αν έχεις γεννηθεί 2, 3, 4 Μαΐου. Σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις αυτά που σε απασχολούν και να μοιραστείς τις ανησυχίες σου. Έχεις φίλους που σε αγαπούν και σε νοιάζονται όταν εκρηκτικές καταστάσεις σε εργασία και οικογένεια σε φέρνουν στα όριά σου. Προς το τέλος του μήνα το κλίμα αλλάζει προς όφελός σου με τη δική σου συνειδητή παρέμβαση. 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6) Οι ιδέες γίνονται πράξη με τα κατάλληλα μέσα

Έχεις πολλές ιδέες για νέα σχέδια και δράσεις αλλά χρειάζεσαι οικονομικούς πόρους για να τις υλοποιήσεις. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα οικονομικά, παράλληλα με πολλές συζητήσεις και αρκετές μετακινήσεις. Οι πρώτες μέρες του μήνα είναι εκρηκτικές για όλους και δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με τους άλλους όπως έχεις συνηθίσει. Αν έχεις γεννηθεί 13, 14, 15 Ιουνίου νιώθεις μια εξασθένηση, σωματική και ψυχική. Οι αφορμές δίνονται από τον επαγγελματικό σου χώρο. Η αιτία όμως βρίσκεται αλλού. Η υπερδραστηριότητά σου χρειάζεται μέτρο όπως και η καθημερινότητα χρειάζεται αποσυμπίεση. Μην επαναπαύεσαι στο ταλέντο σου να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ακόμη και τα καλύτερα μηχανήματα
ενίοτε χρειάζονται συντήρηση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7) Κλείσε οικονομικές εκκρεμότητες

Η ανάγκη σου για ασφάλεια είναι μεγάλη, γι’ αυτό και δημιουργείς ισχυρούς και πολύχρονους δεσμούς με τους αγαπημένους σου. Άλλη μια πηγή ασφάλειας για σένα είναι η οικονομική σταθερότητα. Το μήνα αυτό τα οικονομικά σου σε απασχολούν πολύ και στην αρχή του μήνα σου δημιουργούν άγχος. Όμως στην πορεία του μήνα οι εκκρεμότητες σιγά σιγά τακτοποιούνται και μαζί τους οι αγωνίες σου. Αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 21, 22, 23 Ιουνίου αξιοποίησε την εύνοια του σύμπαντος. Κάτι σημαντικό υπάρχει αυτή την περίοδο εκεί έξω για σένα και περιμένει να στρέψεις την προσοχή σου πάνω του! Αν έχεις ωστόσο γεννηθεί 17, 18, 19 Ιουλίου είσαι σε περίοδο μεγάλων αλλαγών τόσο εσωτερικών όσο και στις σχέσεις σου με τους άλλους.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8) Εστίασε στο στόχο, όχι στα εμπόδια

Αρκετές φορές στη ζωή αυτό που έχεις πραγματικά ανάγκη με αυτό που συμβαίνει τελικά διαφέρουν. Η διαφορά αυτή οφείλεται στο ότι τείνεις να εστιάζεις στα εμπόδια και όχι στο στόχο. Άλλαξε οπτική γωνία και δες τα εμπόδια σαν μέρος της διαδικασίας και όχι σαν κάτι που γίνεται για να σε θίξει προσωπικά. Μετά από τις πρώτες μέρες του μήνα που θα είναι δύσκολες, ιδίως αν έχεις γεννηθεί 4, 5, 6 Αυγούστου, το τοπίο θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει και τα εμπόδια να ελαττώνονται. Η Πανσέληνος στις 24 Ιουλίου δημιουργεί μια συναισθηματική αναστάτωση που είναι πιο εμφανής αν έχεις εκείνες τις μέρες γενέθλια. Προς το τέλος του μήνα το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9) Μυστική δράση και συναντήσεις!

Νιώθεις ότι αυτή την περίοδο η δράση και οι γνωριμίες σου πρέπει να παραμείνουν στο παρασκήνιο. Πρόσεξε όμως τις πρώτες μέρες του μήνα, γιατί η τάση σου αυτή μπορεί υποσυνείδητα να σου δημιουργεί άγχος και αναστάτωση. Πολλές συζητήσεις γίνονται στον επαγγελματικό τομέα. Στην πορεία του μήνα το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται γύρω από ιδέες για συλλογική εργασία και ομαδικές δραστηριότητες. Αν έχεις γεννηθεί 17, 18, 19 Σεπτεμβρίου μια μεγάλη μεταμορφωτική δύναμη αναβλύζει μέσα σου! Ξέρεις πως τα έχεις καταφέρει σε δύσκολες καταστάσεις και η γνώση αυτή σε συντροφεύει σε ότι κάνεις. Προς το τέλος του μήνα η γοητεία σου αυξάνεται κατακόρυφα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10) Ομαδική δράση, φιλίες και στόχοι

Η επαφή σου με άλλους ανθρώπους είναι θεμελιώδης ανάγκη για την αυτοέκφρασή σου και την αντίληψη εαυτού. Την περίοδο αυτή η προσοχή σου στρέφεται στη συλλογική εργασία και την ομαδική δράση. Έχεις όνειρα, έχεις σχέδια και στόχους. Μην αποθαρρυνθείς από εμπόδια και δυσκολίες που θα προκύψουν στις αρχές του μήνα. Στην πορεία, με την κατάλληλη επικοινωνία οι εκκρεμότητες θα δρομολογηθούν και οι δυσκολίες θα περιοριστούν. Συζητήσεις στο χώρο εργασίας σε αφορούν και μπορεί, αν έχεις γεννηθεί 18, 19, 20 Οκτωβρίου, να σε προβληματίσουν και να αναστατωθείς, ιδίως γύρω στις 25 Ιουλίου. Επικοινώνησε με φίλους που αγαπάς. Θα περάσεις καλά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11) Νιώθεις ότι βάλλεσαι από παντού

Είναι γνωστή, τόσο σε σένα όσο και στους άλλους, η εσωτερική αναγεννητική σου δύναμη. Όμως το να ‘ξαναγεννηθείς’ προϋποθέτει πρώτα ότι έχεις τελειώσει μέσα σου αυτό που πρέπει να τελειώσει. Αυτή την περίοδο, ιδίως αν έχεις γεννηθεί 4, 5, 6 Νοεμβρίου, βάλλεσαι από πολλές πλευρές. Εργασία, οικογένεια, σύντροφος σου δίνουν αφορμές για εσωτερική αναστάτωση, εκνευρισμό και απογοήτευση. Από τα μέσα του μήνα σου δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσεις με μεγαλύτερη ευκολία ζητήματα που εκκρεμούν και να βρεις λύση. Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει παράλληλα να αποδεχτείς το γεγονός ότι τα πράγματα δεν μπορεί πάντα να γίνονται με το δικό σου τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)Ένα κομμάτι σου πάντα ταξιδεύει!

Είναι θαυμαστό το πώς όπου και να βρίσκεσαι, ότι και να κάνεις, ένα κομμάτι του εαυτού σου πάντα ταξιδεύει ή οργανώνει περιπέτειες και αναζητά εμπειρίες! Έτσι και αυτή την περίοδο νιώθεις πως έχει έρθει ξανά η ώρα να ξεφύγεις και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Εμπόδια σε σπουδές, ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό στις αρχές του μήνα θα σε αποθαρρύνουν βραχυπρόθεσμα. Όμως η αισιόδοξη φύση σου θα βρει τρόπο να τα προσπεράσει! Αν έχεις γεννηθεί 14, 15, 16 Δεκεμβρίου νιώθεις μια εσωτερική σύγχυση, ενώ οικογενειακά ζητήματα που εκκρεμούν σε κουράζουν και σε απογοητεύουν. Προσοχή γύρω στις 6 Ιουλίου σε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις γύρω στις 6 Ιουλίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1) Συνεργάσου με το σύντροφο

Μία από τις σημαντικότερες ικανότητές σου είναι η αποτελεσματικότητα στη διεκπεραίωση κάθε ζητήματος με το οποίο θα καταπιαστείς. Έχεις μέθοδο, οργάνωση και πειθαρχία. Αυτό το μήνα στρέφεις την ικανότητά σου αυτή στη διαχείριση κοινών με άλλους οικονομικών για να αποκαταστήσεις ό,τι αποσταθεροποιήθηκε. Από τα μέσα του μήνα, συζητήσεις με το σύντροφο σε βοηθούν να δεις και τη δική του πλευρά και να διευθετήσετε καταστάσεις από κοινού. Νέες γνωριμίες γύρω στις 10/7 είναι πιθανές. Αν έχεις γεννηθεί 15, 16, 17 Ιανουαρίου όμως, προσοχή γύρω στις 25/7 γιατί λόγια που θα πεις ή θα ακούσεις θα σε αναστατώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2) Σχέσεις σε πρώτο πλάνο

Παρά την ανεξάρτητη φύση σου έχεις την ικανότητα να συνάπτεις δεσμούς με διάρκεια και ουσία. Η συντροφική σου σχέση και κάθε μορφής συνεργασία αυτό τον μήνα είναι στο επίκεντρο της προσοχής σου. Οι συνθήκες δεν είναι οι πιο εύκολες, ιδίως αν έχεις γεννηθεί 31/1, 1/2, 2/2, όπου αστάθεια στα επαγγελματικά φέρνει συγκρούσεις και ανασφάλεια. Όμως το σύμπαν αφήνει για σένα έναν δίαυλο επικοινωνίας ανοιχτό, ώστε να μπορέσεις να βρεις λύσεις μέσω διαλόγου. Ημερομηνίες που χρειάζονται την προσοχή σου είναι οι 1/7, 4/7, 7/7 και 8/7. Παράλληλα, η Πανσέληνος στις 24 Ιουλίου σε φορτίζει συναισθηματικά, μεγεθύνοντας ό,τι σε απασχολεί. Η επίδραση είναι προσωρινή, μην πτοείσαι!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3) Διώξε το στρες με την εσωτερική σου δύναμη

Είναι αλήθεια ότι πέρα από την καθημερινή σου ζωή, ζεις παράλληλα μια δεύτερη εσωτερική ζωή στον κόσμο της φαντασίας σου! Εκεί αποτραβιέσαι για να ανασυγκροτηθείς και από εκεί αντλείς δύναμη και έμπνευση όταν η πραγματικότητα μοιάζει σκληρή για σένα. Αυτόν το μήνα θέλεις να ταξιδέψεις, να ζήσεις εμπειρίες και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και στην πραγματική ζωή. Αν έχεις γεννηθεί 19/2, 20/2 μια συμπαντική ευκαιρία έχει ήδη ανοιχτεί για σένα. Κράτα τα μάτια σου ανοιχτά και την ψυχή σου επίσης! Στρες και ψυχοσωματικά δε λείπουν. Οφείλονται όμως στη δυσκολία σου να ασχοληθείς με την πρακτική πλευρά της ζωής. Μπορείς να τα καταφέρεις. Έχεις πολύ μεγαλύτερη δύναμη από όσο νομίζεις.

Κεντρική φωτογραφία Noah Silliman

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2021 από τη Astrology Consultant Μυρτώ Φρέντζου.

eventhorizonastrology.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here