Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2023: Μην προδίδεις τα θέλω σου

Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2023: Μην προδίδεις τα θέλω σου

Τις περισσότερες φορές στις σχέσεις σου με τους άλλους επικεντρώνεσαι στις απαιτήσεις που έχεις από εκείνους και στις ανάγκες που θα ήθελες να σου καλύψουν. Ανάγκη για κατανόηση, σεβασμό, θαυμασμό, συντροφικότητα, παρέα. Θέλεις να σε φροντίζουν, να σε αποδέχονται με τα ελαττώματά σου και να σου φέρονται όμορφα. Με δυο λόγια θέλεις να σε αγαπούν. Ωστόσο, η εσωτερική πληρότητα και η πραγματική ευτυχία έρχονται όταν αγαπάς εσύ. Τόσο τους άλλους όσο και τον εαυτό σου και είναι ακριβώς αυτό που θέλουν να σε διδάξουν οι Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2023.

Το φετινό Φεβρουάριο λοιπόν, το μήνα των ερωτευμένων,  εστίασε στην ικανότητά σου να δώσεις αγάπη και δες τη ζωή σου να αλλάζει. Κι επειδή η απόλυτη προϋπόθεση για να αγαπάς είναι πέρα και πάνω από όλα να αγαπάς πρώτα τον εαυτό σου, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά. Μη φοβάσαι την προδοσία και την εκμετάλλευση. Φρόντισε εσύ να μην προδώσεις τον εαυτό σου και “τα θέλω” σου. Η Αφροδίτη από την εξαιρετική της θέση στους Ιχθύες, στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, συμμετέχει υποστηρικτικά και σε τροφοδοτεί με ψυχική δύναμη και πλούσια συναισθήματα. Ο Ήλιος μέχρι τις 18/2, ο Ερμής από τις 11/2 και ο Άρης όλο το μήνα, σε ζώδια του Αέρα ενεργοποιούν το μυαλό σου, σε διεγείρουν εγκεφαλικά και νιώθεις πως θέλεις να κάνεις τις ιδέες σου πράξη.

Εκρηκτική Πανσέληνος & ερωτικές εντάσεις

Στις 5/2 η εμπλοκή του διασπαστικού και απρόβλεπτου Ουρανού στην Πανσέληνο φέρνει εντάσεις και απρόβλεπτα συναισθήματα. Αυτά που σε χωρίζουν από τους αγαπημένους σου μοιάζουν περισσότερα από αυτά που σε συνδέουν και οι διαφωνίες αγεφύρωτες. Δώσε χώρο και χρόνο σε σκέψεις και συναισθήματα να ωριμάσουν πριν κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προς το τέλος του μήνα στις 20/2, η επουλωτική δύναμη της Νέας Σελήνης στους ρομαντικούς και ευσπλαχνικούς Ιχθύες καταπραΰνει συναισθηματικές πληγές και φορτίζει τα ψυχικά αποθέματα.

Γιατί και τον ωροσκόπο: Το ζώδιο είναι η αστρολογική σου ταυτότητα. Ο ωροσκόπος είναι το πώς η ταυτότητα αυτή εκφράζεται προς τα έξω. Εκτός από το ζώδιο διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4): Μυστικές συναντήσεις και επαγγελματικές συζητήσεις

Οι ευκαιρίες συνεχίζουν να έρχονται στη ζωή σου και χρειάζεται να είσαι ανοιχτή και πρόθυμη να τις αναγνωρίσεις. Ακόμη περισσότερο, πρέπει να είσαι ξεκάθαρη ως προς τις επιθυμίες και τους στόχους σου. Οι επαγγελματικές συζητήσεις συνεχίζονται και γενικότερα δίνεις μεγάλη σημασία στην επικοινωνία. Από τα μέσα του μήνα και μετά, η συλλογική προσπάθεια δίνει καλύτερα αποτελέσματα. Μυστικές συναντήσεις ευνοούνται μέχρι τις 20/2. Μια ερωτική γνωριμία αναπτύσσεται στα κρυφά και σε τροφοδοτεί συναισθηματικά. Έχε όμως τα μάτια σου ανοιχτά! Στις 5/2 δημιουργούνται εντάσεις που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Κάποιες παρεξηγήσεις με φίλους ή στον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο σε προβληματίζουν. Δείξε ανοχή, ιδίως γύρω στις 22/1 και μην πιάνεσαι από κουβέντες που μπορεί να ειπώθηκαν σε στιγμές αδυναμίας. Στο τέλος του μήνα, η Αφροδίτη στον Κριό αυξάνει τη γοητεία σου και τις ευκαιρίες για να περάσεις καλά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5): Αξιοποίησε τον κοινωνικό σου κύκλο

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα είναι ευνοϊκότερο για να επικοινωνήσεις αυτά που σε απασχολούν, να βρεις λύσεις και να αξιοποιήσεις ιδέες. Ο Ερμής σου δίνει καθαρό μυαλό και ξεκάθαρο λόγο. Εξαίρεση αποτελεί η δύσκολη για σένα μέρα της Πανσέληνου του μήνα στις 5/2. Οικογενειακές υποχρεώσεις συγκρούονται με επαγγελματικές απαιτήσεις και εσύ νιώθεις πως είσαι στη μέση και πιέζεσαι και από τα δύο. Από τις 11/2 και μέχρι το τέλος του μήνα οι Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2023 σου εφιστούν την προσοχή. Η επικοινωνία με τους άλλους δυσχεραίνει. Πρόσεξε με τι διαθέσεις εμπλέκεσαι σε συζητήσεις, ιδίως γύρω στις 22/2, γιατί το κλίμα μπορεί να γίνει εκρηκτικό από τη μια στιγμή στην άλλη. Κράτα χαμηλό προφίλ ιδίως σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Οι φίλοι παίζουν καθοριστικό ρόλο στο να βρίσκεις τις ισορροπίες σου και να αντιμετωπίζεις με θάρρος τις προκλήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6): Κάνε πράξη σκέψεις και ιδέες

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου, σε ορθή πλέον φορά έχει φορτίσει τις μπαταρίες σου.  Το σύμπαν σου παρέχει την απαραίτητη ενέργεια και δυναμισμό που χρειάζεται για να προχωρήσεις μπροστά. Από τις 11/2 με την ευνοϊκή θέση του Ερμή στον Υδροχόο μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Οι σκέψεις μετουσιώνονται σε πράξεις πιο εύκολα και η διάθεσή σου ανεβαίνει. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον στο χώρο της εργασίας σου δίνει μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητα και συντελεί στο να βελτιωθεί το κλίμα. Πρόσεξε όμως κάποιες εντάσεις στις αρχές του μήνα. Η Νέα Σελήνη στις 20/2, επίσης στον τομέα των επαγγελματικών, δίνει χώρο για νέα ξεκινήματα. Ζητήματα που σχετίζονται με εξωτερικό, σπουδές και ταξίδια μπορεί να πάρουν μια απρόβλεπτη τροπή γύρω στις 22/2. Έλεγξε διπλά τον προγραμματισμό που έχεις κάνει, μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη και επιστρατεύσου την ευελιξία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7): Έρχεσαι πιο κοντά σε αυτούς που αγαπάς

Με τον Ερμή απέναντι από το ζώδιό σου το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, οι ευκαιρίες να συνεννοηθείς και να επικοινωνήσεις σε βάθος με σύντροφο και συνεργάτες πολλαπλασιάζονται. Συγχρόνως, η Αφροδίτη στους συμβατούς με το ζώδιό σου Ιχθύες, φέρνει στιγμές χαράς, αρμονίας και αγάπης στη ζωή σου. Ιδιαίτερη μέρα είναι για σένα η 15/2. Ο ρομαντισμός επιστρέφει και νιώθεις ευγνωμοσύνη. Οι πλανητικές αυτές συγκυρίες είναι βοηθητικές και αντισταθμίζουν ένα απροσδιόριστο εσωτερικό άγχος που κάποιες φορές σε περιτριγυρίζει. Αυτό σχετίζεται με ανασφάλειες και άγχη με τα οποία δεν έρχεσαι συνειδητά σε επαφή. Δε χρειάζεται να πιεστείς, δώσε χρόνο κι όλα θα γίνουν τη στιγμή που πρέπει. Η Νέα Σελήνη στις 20/2 είναι ευεργετική για νέα ξεκινήματα, ιδίως αν ανήκεις στους Καρκίνους των πρώτων ημερών. Αντίθετα, η Πανσέληνος στις 5/2 φέρνει εξελίξεις σε οικονομικά θέματα που εκκρεμούν και σε αναστατώνουν συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8): Προσπάθησε να αφουγκραστείς και την πλευρά των άλλων

Όσο φυσικό είναι για σένα να φέρεσαι γενναιόδωρα, άλλο τόσο δυσκολεύεσαι να κινείσαι ευέλικτα και να ψυχανεμίζεσαι πως αισθάνονται αυτοί που αγαπάς. Οι Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2023 είναι εδώ για να σου τονίσουν τη σημασία της ευελιξίας σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Αυτή την περίοδο, ιδίως μετά τις 11/2 κάνε προτεραιότητα τη σωστή επικοινωνία με τους άλλους. Έναυσμα θα σου δώσει η δύσκολη Πανσέληνος στις 5/2 που θα βγάλει στη φόρα ζητήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Εμπόδια στην επικοινωνία που προκύπτουν γύρω στις 22/2 ανακόπτουν τη φόρα σου και σε ξεβολεύουν. Ωστόσο επιλύονται άμεσα με το σωστό χειρισμό. Η ερωτική σου διάθεση ανεβαίνει και περισσότερο από την πρόσκαιρη απόλαυση αναζητάς μια βαθύτερη ανθρώπινη σύνδεση με το σύντροφό σου. Σχέδια που σχετίζονται με ξένους, εξωτερικό και ταξίδια ευνοούνται. Κάνε τις κατάλληλες επιλογές συμπεριλαμβάνοντας στα σχέδιά σου και τους δικούς σου ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9): Ευκαιρίες να περάσεις καλά παρά την πολλή δουλειά

Με την επαναφορά του Άρη σε ορθή φορά από τον προηγούμενο μήνα, η κατάσταση στα επαγγελματικά σου έχει μπει σε νέους ρυθμούς. Η πίεση δεν παύει να είναι μεγάλη και οι υποχρεώσεις πολλές. Χρειάζεται υπομονή από την πλευρά σου και ανοχή σε συγκρούσεις και επιθετικές συμπεριφορές. Αντίβαρο στην κουραστική καθημερινότητα αποτελεί η συντροφική σου σχέση. Αυτή τη περίοδο σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές. Προσοχή στις 5/2 κάποιες εντάσεις είναι πιθανές. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα μπορείς να επικοινωνήσεις καλύτερα αυτά που σε απασχολούν. Η Νέα Σελήνη στις 20/2 σε αφορά γιατί σχετίζεται με νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Μην παραμελείς την υγεία σου. Τόσο στις αρχές του μήνα με την Πανσέληνο, όσο και γύρω στις 22/2, φρόντισε τον εαυτό σου, ξεκουράσου, μην πιέζεσαι παραπάνω από όσο μπορείς και θα δεις ότι έτσι αποδίδεις καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10): Βάλε δημιουργικότητα στη ζωή σου

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα κάποιες διαφωνίες και παρεξηγήσεις με μέλη της οικογένειάς σου είναι πιθανές. Δεν μπορείς να είσαι πάντα αρεστή σε όλους και κάποιες φορές πρέπει να παίρνεις ξεκάθαρα θέση σε μια διαφωνία μεταξύ άλλων. Ωστόσο, από τις 11/2 κι έπειτα, η δημιουργική σου διάθεση αυξάνεται. Πολλές επαφές και γνωριμίες συνηγορούν στο να περάσεις ευχάριστες στιγμές. Μέχρι τις 20/2 ασχολήσου με την υγεία σου και πρόσεξε τη διατροφή σου. Η Νέα Σελήνη στις 20/2 στον τομέα αυτό, σε ωθεί σε νέα ξεκινήματα που θα βελτιώσουν τον οργανισμό σου. Παράλληλα το κλίμα στη δουλειά γίνεται πιο αρμονικό. Θέματα σπουδών, ταξιδιών και ό,τι σχετίζεται με εξωτερικό και ξένους προωθούνται και απορροφούν μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου. Προσοχή σε συναλλαγές σχετικά με κοινά οικονομικά ζητήματα γύρω στις 22/2. Χρειάζεται σωστός χειρισμός και έξυπνες κινήσεις για να αποφευχθούν απρόοπτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11): Ερωτικές γνωριμίες και οικογενειακές εντάσεις σε απορρυθμίζουν

Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα η υποστηρικτική θέση της Αφροδίτης προωθεί σχέδια και επιθυμίες. Ερωτικές γνωριμίες, δημιουργικές ασχολίες αλλά και ό,τι σχετίζεται με τα παιδιά ευνοείται ιδιαίτερα. Ωστόσο οι Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2023 σου θυμίζουν να μην εφησυχάζεσαι. Η Πανσέληνος στις 5/2, αλλά και οι μέρες γύρω στις 22/2 φέρνουν αρκετές εντάσεις και δυσκολίες. Οικογενειακά κυρίως ζητήματα βγαίνουν στην επιφάνεια και μαζί τους αναδύεται και η δυσκολία επικοινωνίας που υπάρχει. Προσπάθησε να δείχνεις κατανόηση μεν, αλλά παράλληλα να διεκδικείς το δίκιο σου. Επιστράτευσε διπλωματικές πρακτικές και σκέψου το καλό όλων. Πολλά οικονομικά ζητήματα, και κυρίως κληρονομικά, διατροφών, δανείων κ.α. σε απασχολούν ιδιαίτερα. Εκκρεμότητες που προϋπήρχαν έχουν επανέλθει στο προσκήνιο. Όμως τώρα μπορείς να βρεις την ενέργεια να τα αντιμετωπίσεις. Είναι σημαντικό να τιθασεύσεις την τάση σου να εμπλέκεσαι σε συγκρούσεις θέλοντας να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12): Χρησιμοποίησε περισσότερη διπλωματία

Παρότι η γενικότερη στάση ζωής σου σε βοηθά να είσαι υπεράνω των καταστάσεων, υπάρχουν και εκείνες οι φορές που κι εσύ δυσανασχετείς και απογοητεύεσαι. Η παρατεταμένη παραμονή του Άρη στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σε έχει κουράσει. Νιώθεις πως οι συγκρούσεις έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας. Πρόσεξε λίγο περισσότερο γύρω στις 5/2. Το κλίμα στην οικογένεια μπορεί να βελτιωθεί αλλά απαιτεί την ουσιαστική παρουσία σου εκεί, όχι μόνο τη φυσική. Το δεύτερο μισό του μήνα επικοινωνία και μετακινήσεις ευνοούνται, με εξαίρεση τις μέρες γύρω στις 22/2 όπου κάποια εμπόδια μπορεί προσωρινά να σε αποδιοργανώσουν. Στην πορεία θα δεις πως το σκηνικό αλλάζει προς όφελός σου. Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, και μάλιστα ερωτικές, υπάρχουν και περιμένουν να τις προσέξεις. Η Νέα Σελήνη στις 20/2 φέρνει κάτι νέο στην οικογένειά σου και στο σπίτι σου γενικότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1): Ορθή κρίση και κατάλληλες επαφές σε ωφελούν

Μέχρι τις 11/2 η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σου συνεχίζει να ευνοεί την επικοινωνία, τη διαύγεια στη σκέψη και τον ορθολογισμό σου. Προσοχή θέλει γύρω στις 10/2 γιατί η εμμονή στις απόψεις σου δυσκολεύει τον εποικοδομητικό διάλογο. Από εκεί κι έπειτα η μετακίνησή του στον Υδροχόο μετατοπίζει την επικοινωνία σε οικονομικά ζητήματα και εφιστά την προσοχή σου. Ιδίως γύρω από την Πανσέληνο στις 5/2 ανατροπές και αλλαγές μπορεί να σε αναστατώσουν, όπως επίσης και προς το τέλος του μήνα γύρω στις 22/2. Η παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθύες είναι κατάλληλη για να αναθερμάνεις επαφές και να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Ίσως και μια εκδρομή ή σύντομη μετακίνηση γύρω στις 15/2 να σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα. Ευκαιρίες επέκτασης στην οικογένεια αλλά και στο χώρο του σπιτιού γενικότερα είναι γεγονός και σιγά σιγά αυτό θα αρχίσει να σου γίνεται αντιληπτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2): Σωστές συμφωνίες προωθούν τα οικονομικά σου

Για αρκετό καιρό κράτησες τις σκέψεις και τα σχέδια σου μυστικά και έτσι θα κάνεις ακόμη και μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Η διαδικασία αυτή σε βοηθά στο να κάνεις ένα εσωτερικό “ξεσκαρτάρισμα” τακτοποιώντας το μυαλό σου. Οι Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2023 είναι εδώ για να σου τονίσουν πώς ήρθε η ώρα να κοινοποιήσεις και προς τα έξω τα αποτελέσματα αυτής της εσωτερικής διεργασίας. Προσοχή όμως θέλει η Πανσέληνος στις 5/2 που σε αφορά άμεσα και παρεμποδίζει σχέσεις και συνεργασίες. Αναστατώνεσαι συναισθηματικά και νιώθεις πως τα γεγονότα τρέχουν πιο γρήγορα από σένα. Νέες ευκαιρίες βελτίωσης των οικονομικών σου παρουσιάζονται σε όλη τη διάρκειά του μήνα με τη Νέα Σελήνη να προωθεί νέα ξεκινήματα γύρω από τις 20/2. Η ερωτική, δημιουργική σου διάθεση και η επιθυμία σου να διασκεδάσεις είναι έντονες και το σύμπαν παρέχει τις συνθήκες να γίνουν πράξη. 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3): Η γοητεία σου έλκει τους γύρω σου

Ο ρομαντισμός είναι τόσο σημαντικός στη ζωή σου γιατί σε βοηθάει να διατηρείς μια πιο ονειρική εικόνα για την καθημερινότητα. Αυτό το μήνα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και ιδιαίτερα γύρω στις 15/2 που συναντά και τον Ποσειδώνα, άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου να οραματιστεί. Η φαντασία σου είναι μεγάλη και οι σκέψεις σου κρυφές από τις 12/2 κι έπειτα. Όμως ένα εσωτερικό άγχος σε αναστατώνει τόσο στις 22/2 όσο και στην Πανσέληνο στις 5/2. Αν έχεις στα σχέδια σου κάποιο νέο ξεκίνημα, να ξέρεις ότι η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στο ζώδιό σου στις 20/2. Οι ευκαιρίες ανόδου στα οικονομικά δεν λείπουν και στην πορεία θα αρχίσεις να το διαπιστώνεις. Ενοχλητική παραμένει για σένα η θέση του Άρη στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Πρόσεξε την εμπλοκή σου σε συγκρούσεις στις 5/2. Προσπάθησε να βλέπεις τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση.


Διάβασε τις Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2023 κάνοντας κλικ εδώ.


Κεντρική φωτογραφία Artem Ivanchencko / Unsplash.

Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2023 από την Μυρτώ Φρέντζου, Certified Astrologer, Mayo School of Astrology London. 

@myrto_frentzou.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here