Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου: Έρωτας & λογική

Στο μήνα που γιορτάζει ο έρωτας, οι αιώνιοι εραστές Άρης και Αφροδίτη συμπορεύονται χέρι χέρι στο γήινο και πρακτικό ζώδιο του Αιγόκερου. Χωράει στον έρωτα η λογική; Μπορούμε να ‘οργανώσουμε’ το συναίσθημα και τα πάθη μας για να λειτουργήσουν προς όφελός μας; Ή μήπως ο έρωτας είναι εκ των πραγμάτων ανεξέλεγκτος: ‘Απλώς μια τρέλα’ όπως είπε ο William Shakespeare; Το να χρησιμοποιείς το μυαλό σου και να προσπαθείς να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, δε σε κάνει απαραίτητα ψυχρό και υπολογιστικό άνθρωπο. Αντιθέτως προάγει την ευημερία τόσο των σχέσεων όσο και της ζωής σου γενικότερα. Για αρχή προσπάθησε να παρατηρείς τι συμβαίνει. Στη συνέχεια κοίτα προς τα μέσα και δες τι αισθάνεσαι σε σχέση με αυτό που συμβαίνει. Αν η αίσθηση που έχεις είναι θετική προχώρα. Αν όχι, επαναπροσδιόρισε την πορεία σου. Οι Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου σου θυμίζουν πως το σύμπαν σε στηρίζει, αρκεί να το εμπιστευτείς.

Η Πανσέληνος στις 16/2 λειτουργεί σαν μεγεθυντικός φακός που μεγαλοποιεί τις καταστάσεις γύρω σου. Οι υπόλοιπες αστρολογικές συγκυρίες ωστόσο, σε βοηθούν να ξεχωρίσεις τι είναι αληθινό και τι όχι. Όποιος τομέας κι αν ενεργοποιείται περισσότερο σε σένα, ένα είναι σίγουρο: οι αντίθετες ενέργειες συμφιλιώνονται μέσα σου. Το προϊόν της ένωσής τους θα δώσει την δύναμη που χρειάζεσαι!

Γιατί και τον ωροσκόπο: Το ζώδιο είναι η αστρολογική σου ταυτότητα. Ο ωροσκόπος είναι το πώς η ταυτότητα αυτή εκφράζεται προς τα έξω. Εκτός από το ζώδιο διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Όλα για την καριέρα!

Η περίοδος άνθησης για την καριέρα σου έχει ήδη ξεκινήσει από τον προηγούμενο μήνα. Η εύνοια συνεχίζεται, ωστόσο προστίθεται περισσότερη κούραση και υποχρεώσεις. Νιώθεις φιλόδοξη και θέτεις επαγγελματικούς στόχους. Γύρω στις 9 του μήνα μπορείς να περιμένεις μια καλή εξέλιξη για την οποία έχεις δουλέψει αρκετά! Παράλληλα διανύεις μια περίοδο που είσαι σε μεγαλύτερη επαφή με το βαθύτερο εαυτό σου. Γίνεσαι πιο συμπονετική, νιώθεις καλοσύνη και την ανάγκη να βοηθήσεις τους άλλους. Κάθε πρακτική που σε βοηθάει να συγκεντρώνεσαι και να ανασυγκροτείσαι ευνοείται. Ο διαλογισμός, η προσευχή και η περισυλλογή είναι τα νέα σου ‘όπλα’ σε αυτή τη φάση ζωής. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον στη δουλειά συνεχίζει να σε κρατά σε εγρήγορση! Μπορεί ο χώρος της εργασίας να κάνει τα πράγματα λίγο περίπλοκα, αυτό όμως δεν αποκλείει την πιθανότητα ένα φλερτ να εξελιχθεί σε μια ενδιαφέρουσα σχέση!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Οι πληγές επουλώνονται

Ακόμη και οι πληγωμένοι ταύροι στην αρένα συνεχίζουν να μάχονται και πολλές φορές να θριαμβεύουν. Έχεις μετουσιώσει τις δυσκολίες των προηγούμενων ετών σε εμπειρίες δύναμης για την τωρινή φάση της ζωής σου. Η ανάγκη σου για αλλαγές δεν έχει σβήσει ακόμη. Οι δυσκολίες και οι υποχρεώσεις στη δουλειά σου σε κουράζουν και ενίοτε σε αποδυναμώνουν. Ωστόσο δε χάνεις το θάρρος και το πείσμα σου. Η ενασχόληση με τα παιδιά, οι δημιουργικές δραστηριότητες ακόμη και οι ερωτικές γνωριμίες είναι αυτό το μήνα οι δικλείδες ασφαλείας σου. Από εκεί αντλείς δύναμη και κουράγιο για να συνεχίζεις στα δύσκολα. Η Πανσέληνος στις 16/2 δημιουργεί υπερένταση και εκνευρισμό. Από τα μέσα του μήνα και μετά η δυσκολία στην επικοινωνία σε ενοχλεί. Όταν είσαι σίγουρη ότι έχεις δίκιο να επιμένεις. Όμως, κράτα διαλλακτική στάση γιατί κάποιες φορές μπορεί να κάνεις και λάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6) Οικονομικές ανησυχίες μπορούν να επιλυθούν

Μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου αυτή την περίοδο είναι στραμμένο στα οικονομικά σου. Νιώθεις την ανάγκη να κλείσεις εκκρεμότητες, να κάνεις επενδύσεις, να διαχειριστείς περιουσιακά στοιχεία κ.α. Έχεις μεγάλες πιθανότητες να τα καταφέρεις, όμως έχε υπόψη σου ότι μπορεί και να κουραστείς λίγο! Η Πανσέληνος στις 16/2 δεν είναι αρνητική για σένα, ωστόσο σε ξεσηκώνει αρκετά! Το μυαλό σου περιφέρεται στα ταξίδια που έχεις κάνει και σε όσα θα ήθελες να κάνεις. Για την ώρα υπάρχουν κάποια εμπόδια. Οι αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου σου υπενθυμίσουν ότι κανείς δε σου απαγορεύει να οραματίζεσαι μέχρι τη στιγμή που θα πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Το ίδιο ισχύει και για σπουδές και πάσης φύσεως εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Ευκαιρίες εξέλιξης και τύχη εμφανίζονται στον τομέα της εργασίας σου. Πρόσεχε τις υπερβολές και την υπεραισιόδοξη αντιμετώπιση. Κάποιες φορές ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Κι αντίστροφα, ένα διαμάντι μπορεί να κρύβεται στο χώμα πολύ καλά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7) Φρόντισε τις σχέσεις, το γάμο και τις συνεργασίες σου

Μια περίοδος εύνοιας έχει ανοιχτεί μπροστά σου! Ευκαιρίες βελτίωσης εμφανίζονται στις σχέσεις, στο γάμο, στις συνεργασίες αλλά και στη γενικότερη ανάπτυξή σου. Το μεγαλύτερο κέρδος όμως από αυτή την πλανητική συγκυρία, θα είναι να καταφέρεις να γίνεις πιο αισιόδοξη γενικά. Η τάση σου να δίνεις μεγαλύτερη σημασία στα δύσκολα και δυσάρεστα που συμβαίνουν από ότι στα ευχάριστα, σε πηγαίνει προς τα πίσω. Η αγάπη και η φροντίδα των γύρω σου προς εσένα είναι αληθινή. Μην προσπαθείς να εκμαιεύσεις περισσότερη αγάπη εξιστορώντας το δράμα σου! Κάποιες συγκρούσεις μέσα στο μήνα είναι πιθανές, ιδίως με συντρόφους και συνεργάτες. Οι πιθανότητες όμως εύρεσης κοινής λύσης και συμφιλίωσης, είναι μεγαλύτερες.  Η Πανσέληνος στις 16/2 βγάζει στην επιφάνεια ένα οικονομικό ζήτημα που σε αναστατώνει. Δείξε προσοχή, σύνεση και υπευθυνότητα στη διαχείριση των οικονομικών σου. Ιδίως σε εκείνα που συνδιαχειρίζεσαι με άλλους.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8) Εργασία και υγεία σε πρώτο πλάνο

Η εργασία δίνει νόημα στη ζωή σου και η παραγωγικότητα τονώνει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεικόνα σου. Η καλή ψυχολογία πάντα αποτελεί τη βάση για καλή σωματική υγεία. Για το λόγο αυτό η εργασία και η υγεία μοιράζονται τον ίδιο αστρολογικό οίκο. Αυτό το μήνα είναι οι τομείς που συγκεντρώνουν την προσοχή σου. Θες να πετύχεις στα επαγγελματικά όμως μερικές φορές νιώθεις ότι οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν. Χρειάζεται σωστή διαχείριση της ενέργειάς σου κι όχι αλόγιστες σπατάλες. Ο σύντροφός σου έχει κάποια παράπονα από σένα. Δε σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει κάτι να αλλάξεις. Κάποιες φορές αρκεί μόνο να τον ακούσεις προσεκτικά, χωρίς να μπαίνεις σε άμυνα. Παραμέρισε τον εγωισμό και δες και τη δική του πλευρά. Παρότι σε φορτίζει συναισθηματικά, η Πανσέληνος στις 16/2 αποτελεί μια καλή ευκαιρία να δουλέψεις τις σχέσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9) Έρωτας, δημιουργία και χαρά σε δυναμώνουν

Η ικανότητα να απολαμβάνεις στιγμές στη ζωή σου δεν είναι κάτι που σου βγαίνει φυσικά! Αντίθετα, για να επιτρέψεις στον εαυτό σου να χαρεί και να χαλαρώσει συνήθως έχει προηγηθεί η τακτοποίηση όλων των εκκρεμοτήτων. Αυτήν την περίοδο όμως το σύμπαν σε ωθεί σε πολλές και ευχάριστες στιγμές απόλαυσης. Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις σου δείχνουν το δρόμο και τον τρόπο να ξαναβρείς τη χαμένη σου παιδικότητα! Οτιδήποτε αφορά τα παιδιά και την ενασχόληση με δημιουργικές δραστηριότητες σε απελευθερώνει από το άγχος της καθημερινότητας. Αν είσαι διαθέσιμη, ερωτικές γνωριμίες εμφανίζονται μπροστά σου και σε αναστατώνουν ευχάριστα. Σύμφωνα με τις Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου, μπορεί ακόμη και να ερωτευτείς! Από την άλλη, αν έχεις σταθερή σχέση, αυτή αποκτά ακόμη πιο γερές βάσεις και μπορεί, αν αυτό σε ενδιαφέρει, να επισημοποιηθεί! Η Πανσέληνος στις 16/2 επηρεάζει τόσο τη διάθεσή σου όσο και τη ζωτικότητά σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10) Η οικογένεια χρειάζεται την παρουσία σου

Πολλές φορές σε διακρίνει μια τάση αναβλητικότητας. Προτιμάς να ασχολείσαι με αυτά που σε ευχαριστούν, παρά με αυτά που πρέπει να γίνουν. Αυτό το μήνα όμως οι οικογενειακές υποχρεώσεις απαιτούν μεγάλο μέρος της προσοχής σου και δεν μπορείς να ξεφύγεις. Παρότι θα υπάρχουν συγκρούσεις και ένταση, αντίστοιχα θα υπάρχουν και όμορφες στιγμές. Αυτό που απαιτείται από πλευράς σου είναι να αντιμετωπίσεις με στωικότητα και υπομονή αυτά που σου παρουσιάζονται. Μην προτρέχεις στο μέλλον, αλλά ασχολήσου με το τι συμβαίνει στο παρόν. Η Πανσέληνος στις 16/2 σου υπενθυμίζει ότι έχεις δημιουργικά σχέδια σε εκκρεμότητα. Αν τώρα δε φτάνει ο χρόνος σου για να τα υλοποιήσεις, δούλεψέ τα στο μυαλό σου μέχρι να έρθει το σωστό timing. Μην φοβάσαι, δεν αργεί πολύ! Από τα μέσα του μήνα και μετά η επικοινωνία με τους άλλους ευνοείται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11) Επαφές, επικοινωνία, μετακινήσεις

Όχι, δεν είναι ιδέα σου. Κάτι έχει αρχίζει να αλλάζει στην καθημερινότητά σου. Η αίσθηση αυτή οφείλεται πρώτον στην υπομονή που έχεις δείξει στις μέχρι τώρα δυσκολίες που αντιμετώπισες. Δεύτερον στο ότι έχεις μάθει να αφήνεσαι περισσότερο στη ροή της ζωής. Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται αυτό το μήνα σε επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις. Η οικογένεια και το σπίτι σου φέρνουν περισσότερη κούραση προς το παρόν, και λιγότερες χαρές. Η Πανσέληνος στις 16/2 τονίζει αυτήν ακριβώς την κατάσταση και σε αναστατώνει. Νιώθεις πως θέλεις περισσότερο χώρο και χρόνο να ασχοληθείς με την επαγγελματική σου ζωή και η οικογένεια σε τραβάει πίσω. Οι απερίσκεπτες αλλαγές έχουν τίμημα και δεν είναι του χαρακτήρα σου. Στόχευσε στις δημιουργικές σου ικανότητες, ασχολήσου με τα παιδιά κι έχε ανοιχτά τα μάτια σου για νέες γνωριμίες. Δεν είναι μακριά!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12) Τα οικονομικά σου απορροφούν το ενδιαφέρον

Είσαι λάτρης της ζωής κι έχεις καταλάβει το νόημά της! Ωστόσο, για να μπορείς να πραγματοποιείς τα όνειρά σου, χρειάζεται να έχεις οργάνωση στη διαχείριση των οικονομικών σου. Έτσι θα υπάρχουν οι απαιτούμενοι πόροι για μπορείς να κάνεις αυτά που θες. Αυτό το μήνα λοιπόν, τα οικονομικά σου είναι προτεραιότητα. Οργανώσου και κλείσε εκκρεμότητες. Οι αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου σε παροτρύνουν να βρεις ευκαιρίες για απόκτηση ακόμη περισσότερων χρημάτων. Μια βοήθεια από την οικογένεια μπορεί να σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Γενικότερα, αυτήν την περίοδο η οικογένεια, με την ευρύτερη έννοια, κρύβει για σένα χαρές και εύνοια! Η Πανσέληνος στις 16/2 αφορά επαφές, επικοινωνία, ταξίδια και μετακινήσεις. Μόλις περάσει η επίδρασή της, οι καταστάσεις θα σου φαίνονται λιγότερο διογκωμένες και δεν θα επηρεάζεσαι συναισθηματικά. Πρόσεξε τον εαυτό σου και μην ψάχνεις ανθυγιεινούς τρόπους να ξεφεύγεις. Είναι εφήμεροι και έχουν επιπτώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)Είσαι πρωταγωνιστής των εξελίξεων

Η λογική, προσγειωμένη φύση σου πολλές φορές μένει ασυγκίνητη από τις εξελίξεις γύρω σου. Αυτήν την περίοδο όμως, η παρατεταμένη παρουσία Αφροδίτης και Άρη που συμπορεύονται στο ζώδιό σου, σε ξεβολεύουν ευχάριστα! Σε παροτρύνουν να αναζητήσεις ό,τι σε συμπληρώνει. Κι αυτό δεν είναι απαραίτητα ένας άνθρωπος. Για άλλους μπορεί να είναι μια δημιουργική απασχόληση και για άλλους ένα επιχειρηματικό σχέδιο. Φυσικά και οι πιθανότητες γνωριμιών και σχέσεων αυξάνονται πολύ! Το αποτέλεσμα όμως σε κάθε περίπτωση, είναι η αίσθηση της ολοκλήρωσης. Οι αντίθετες επιρροές της αρχετυπικά αρσενικής και θηλυκής ενέργειας ενοποιούνται. Αξιοποίησε αυτή την ενωτική διάθεση του σύμπαντος και πραγματοποίησε τα σχέδιά σου. Συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά σου με την Πανσέληνο στις 16/2 κι μέχρι τέλος του μήνα, γίνονται αρκετές. Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου ευνοούνται επαφές, συζητήσεις, συναντήσεις και μετακινήσεις, δίνοντας όμως λίγο παραπάνω προσοχή στις 25/2.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2) Δώσε χώρο στο βαθύτερο εαυτό σου

Πίσω και πέρα από την προσωπικότητά σου υπάρχει ένας βαθύτερος εαυτός που ορίζει σε μεγάλο βαθμό τις αποφάσεις και τις πράξεις σου. Μπορείς να τον ονομάσεις όπως θες, ψυχή, πνεύμα, ενέργεια, δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει όμως μεγάλη σημασία είναι να έρχεσαι σε επαφή μαζί του. Άκου τι θέλει να σου πει. Ειδικά αυτή την περίοδο είναι απαίτηση του σύμπαντος να καταφέρεις να ενώσεις την εσωτερική και εξωτερική σου φύση. Το αποτέλεσμα θα είναι μια ζωή με μεγαλύτερη κατανόηση και ηρεμία. Κρυφοί έρωτες και μυστικές συναντήσεις κάνουν την εμφάνισή τους. Πριν παρασυρθείς και ενδώσεις δώσε χώρο και στη λογική. Αξίζει να ρισκάρεις για καταστάσεις που δεν έχουν μέλλον; Τα οικονομικά σου ευνοούνται. Να έχεις ανοιχτά τα μάτια σου για ευκαιρίες αύξησης των εσόδων σου. Η Πανσέληνος στις 16/2 σε αφορά άμεσα και σε αναστατώνει συναισθηματικά.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3) Θέσε ξεκάθαρους στόχους και πραγματοποίησε τα όνειρά σου

Στον πλούσιο κόσμο της φαντασίας σου γεννιούνται συνέχεια όνειρα και ιδέες. Πολλές φορές τα σχέδια σου συγχέονται μεταξύ τους και νιώθεις μπερδεμένη. Αυτή την περίοδο είναι η ευκαιρία σου να θέσεις ξεκάθαρους στόχους και να οργανωθείς για την επίτευξή τους. Μη φοβάσαι! Αυτό δε σημαίνει ότι σε προσγειώνει και σου στερεί την έμπνευση. Σημαίνει ότι σου τακτοποιεί το δρόμο για να προχωρήσεις πιο άνετα. Νιώθεις πιο αισιόδοξη και προχωράς στη ζωή με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Γύρω στις 18/2 μια ευχάριστη έκπληξή μπορεί να εμφανιστεί από εκεί που δεν το περιμένεις. Όμως να ξέρεις πως σχετίζεται άμεσα με τον κόπο που ήδη έχεις καταβάλλει και έρχεται ως επιβράβευση. Οι φίλοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Εκτός από την παρέα και την αγάπη τους, σου προσφέρουν τη συμβουλή και τη συμπαράστασή τους. Οι αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου σου υπενθυμίζουν: Συνέχισε να είσαι ευγνώμων, το σύμπαν ακούει!

Φωτογραφία, John Schnobrich.

Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου από την Astrology Consultant Μυρτώ Φρέντζου .

@myrto_frentzou

Διάβασε τις ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2022 κάνοντας κλικ εδώ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here