Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2022 : Η σημασία της καλής πρόθεσης

«Είθε να ζήσεις σε ενδιαφέροντες καιρούς!» όπως λέει και η σοφή κινέζικη ευχή. Τα τελευταία δύο χρόνια η ανθρωπότητα έχει δοκιμαστεί όσο λίγες φορές στην ιστορία της. Μέσα σε αυτή τη συλλογική δοκιμασία καθένας ζει την προσωπική του ιστορία. Εξελίσσεται, μαθαίνει, δοκιμάζεται, πέφτει και ξανασηκώνεται. Το 2022 είναι μια χρονιά που θα σου δώσει αφορμές να πέσεις αλλά και ευκαιρίες να σηκωθείς. Συναντήσεις πλανητών, εκλείψεις και ανάδρομες πορείες θα σε πιέσουν και θα προβληματιστείς. Όμως στο τέλος θα σταθείς στα πόδια σου ξανά, πιο δυνατή και με μεγαλύτερη πίστη. Πίστη τόσο στον εαυτό και τις δυνάμεις σου, όσο και στο πλάνο που έχει προσχεδιάσει η ψυχή σου για σένα. Στις Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις για το 2022 η σοφία της Ανατολής σε παροτρύνει: ‘Επτά φορές να  πέφτεις, να σηκώνεσαι οκτώ’.

Το μυστικό είναι να ενεργείς με καλή πρόθεση. Απέβαλλε τις τοξικές σκέψεις. Οραματίσου πως πραγματικά θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου και νιώσε το βίωμα αυτό σα να έχει ήδη συμβεί.

Γιατί και τον ωροσκόπο: Το ζώδιο είναι η αστρολογική σου ταυτότητα. Ο ωροσκόπος είναι το πώς η ταυτότητα αυτή εκφράζεται προς τα έξω. Εκτός από το ζώδιο διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Μετά την ενδοσκόπηση, ευκαιρίες ανάπτυξης

Αρχικά, η φετινή χρονιά σου δίνει το εισιτήριο για μια βαθύτερη επαφή με τον εαυτό σου. Ο Δίας από τη νέα του θέση στους Ιχθύες σε φέρνει σε επαφή με την πνευματικότητα σου. Σε κάνει πιο διαισθητική και ανοίγει το δρόμο για μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη και εσωτερικότητα. Παλεύεις τους κρυφούς σου δαίμονες και βγαίνεις νικήτρια! Έχοντας βρει τον εαυτό σου, από την νέα του θέση το Μάιο στο ζώδιό σου, ο ευεργέτης αυτός πλανήτης, παρέχει τα εργαλεία να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Προσπάθησε όμως να είσαι συγκροτημένη, να μην υπερβάλλεις και να διαχειρίζεσαι την αισιοδοξία σου με μέτρο! Οι εκλείψεις της χρονιάς, άνοιξη και φθινόπωρο, αφορούν τα οικονομικά σου. Πρόσεχε σε συναλλαγές, οικονομικά ανοίγματα αλλά και κληρονομικά ζητήματα. Το 2022 είναι μια χρονιά με πολλές δραστηριότητες, μετακινήσεις και επικοινωνίες, ιδίως από το καλοκαίρι και μετά.

Μην ξεχνάς: Είσαι από τους ευνοημένους για τη χρονιά που έρχεται! Μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, επούλωση πληγών και τύχη σε περιμένουν. Αξιοποίησε τα δώρα του σύμπαντος, δείξε εκτίμηση, ευγνωμοσύνη και χάραξε δυναμικά την πορεία σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Το σύμπαν σε εκπαιδεύει καλά

Τα τελευταία δύο χρόνια η αλήθεια είναι πως έχουν υπάρξει φορές που απογοητεύτηκες από τις δυσκολίες που βρέθηκαν στο δρόμο σου. Η παρουσία μεγάλων πλανητών όπως ο Κρόνος και ο Ουρανός σε σημαντικά σημεία του χάρτη σου, υποδηλώνουν ότι σε αυτή τη φάση η ζωή έχει επιλέξει να σε εκπαιδεύσει καλά. Στις παραπάνω πλανητικές θέσεις, τη νέα χρονιά προστίθεται και ο κύκλος των εκλείψεων στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού που σε αφορά άμεσα. Αυτό που χρειάζεται είναι να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Μη γίνεσαι έρμαιο της ανάγκης για ασφάλεια και σταθερότητα. Δες τις διάφορες προοπτικές που χαράζονται μπροστά σου και τόλμα το διαφορετικό. Επαναξιολόγησε τις σχέσεις, το γάμο και κάθε είδους συνεργασία.

Οι Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2022 σου θυμίζουν ότι Δίας στους Ιχθύες μέχρι και το Μάιο ευνοεί την προσπάθεια από μέρους σου και παρέχει στήριξη. Αυξάνει τον κύκλο των φίλων σου και κάθε κοινωνική επαφή. Παράλληλα προωθεί συλλογικές και κοινωνικές δράσεις. Από τον Αύγουστο και μέχρι το τέλος του 2022 η ενέργειά σου στρέφεται στα οικονομικά και στην ανάγκη σου να διεκδικήσεις καινούργια αποκτήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6) Αξιοποίησε σωστά την ενέργειά σου

Ένα από τα χαρακτηριστικά σου που σε βοηθούν στα δύσκολα είναι η αξιοσημείωτη ικανότητά σου να προσαρμόζεσαι στις καταστάσεις. Δημιουργείς μόνη σου ευκαιρίες και βρίσκεις λύσεις ακόμη κι εκεί που άλλοι σταματούν! Με τη νέα θέση του Δία στους Ιχθύες το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην καριέρα. Μεγάλες οι ευκαιρίες επέκτασης και προόδου, ιδίως γύρω στον Απρίλιο. Όμως θέλει προσοχή στις υπερβολές και στην υπεραισιοδοξία. Να διπλοτσεκάρεις κάθε νέα ευκαιρία και πριν δεχτείς να κάνεις επιμελώς την έρευνά σου. Οι εκλείψεις της φετινής χρονιάς εστιάζουν τη δυναμική τους στον τομέα της υγείας σου, ψυχικής και σωματικής. Φρόντισε τον οργανισμό σου μέσα κι έξω. Δώσε προσοχή ιδίως σε ψυχοσωματικές ενοχλήσεις και προσπάθησε να καταλάβεις τι θέλει να σου πει το σώμα σου. Μπορεί να μη το δείχνεις, αλλά έχεις εσωτερικό άγχος που σε αποδιοργανώνει. Από τον Αύγουστο και μετά που ο Άρης περνάει για ένα παρατεταμένο διάστημα στο ζώδιο σου, το μήνυμα που στέλνει το σύμπαν είναι ξεκάθαρο: Η ενέργειά σου είναι στα ύψη! Διαχειρίσου την με φειδώ και θα πετύχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7) Πολλές χαρές, λίγα εμπόδια

Σε μια περίοδο που αντιλαμβάνεσαι ότι ο κόσμος γύρω σου δοκιμάζεται εσύ είσαι από τους τυχερούς που το 2022 του επιφυλάσσει περισσότερες στιγμές ευτυχίας παρά δυσκολίες! Σύμφωνα με τις Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις για το 2022, η αρχή της χρονιάς σε βρίσκει με το Δία στους Ιχθύες μέχρι το Μάιο να σιγοντάρει όνειρα και σχέδια, ταξίδια και σπουδές. Η εύνοια αυτή κορυφώνεται τον Απρίλιο όπου ο πλανήτης συναντά Αφροδίτη και Ποσειδώνα και σε γεμίζει χαρά, αισιοδοξία και ρομαντικές διαθέσεις. Αν είσαι καλλιτέχνης, είναι μια περίοδος ιδιαίτερης έμπνευσης. Από το Μάιο και μετά η εύνοια μετατοπίζεται στην εργασία σου. Ευκαιρίες εξέλιξης συνυπάρχουν με μια υπεραισιόδοξη αντίληψη την οποία οφείλεις να περιορίσεις έγκαιρα για να κάνεις σωστές επιλογές.

Οι εκλείψεις της χρονιάς που έπεται, ενεργοποιούν τον τομέα του φιλικού, κοινωνικού σου περίγυρου και των ερωτικών γνωριμιών. Νέες προοπτικές, αλλά και απρόβλεπτες εξελίξεις, σε αναστατώνουν την άνοιξη και το φθινόπωρο. Η παρατεταμένη παραμονή του Άρη στους Διδύμους από τον Αύγουστο κι έπειτα, αναμοχλεύει φοβίες και ανασφάλειες που νόμιζες ότι είχες ξεπεράσει. Κοίταξε τις  κατάματα και πολέμησε τις. Φέτος θα τα καταφέρεις!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8) Υπομονή για μια μάχη ακόμη

Η περήφανη φύση του ζωδίου σου έχει κάτι το αριστοκρατικό που σε κάνει να ξεχωρίζεις. Ο Λέων ωστόσο, δεν παύει να κρύβει μέσα του ένα θηρίο! Ουκ ολίγες φορές την τελευταία διετία ένιωσες τη θηριώδη φύση σου να θέλει να απεγκλωβιστεί από το νοητό κλουβί της και να τα γκρεμίσει όλα. Οι δυσκολίες που έφεραν – και συνεχίζουν να φέρνουν –Κρόνος και Ουρανός δοκιμάζουν τις αντοχές σου. Η φετινή όμως χρονιά, από το Μάιο και μετά κρύβει έναν άσσο στο μανίκι! Ο Δίας, συμπαντικός ευεργέτης και φορέας της τύχης και της αισιοδοξίας, σε ανταμώνει στο ταξίδι σου και σε παίρνει από το χέρι. Σιγά σιγά νιώθεις υποθέσεις που είχαν μπλοκάρει να προωθούνται. Η εύνοια σε ό,τι σχετίζεται με ταξίδια, σπουδές και εξωτερικό είναι μεγάλη. Οι εκλείψεις της χρονιάς, άνοιξη και φθινόπωρο, σου υπενθυμίζουν τις απαιτήσεις σε καριέρα και οικογένεια. Μην παραμελείς τις ευθύνες σου στους τομείς αυτούς, γιατί θα τις βρεις μπροστά σου με επίπονο τρόπο. Από τον Αύγουστο κι έπειτα ο κοινωνικός και φιλικός σου περίγυρος αυξάνεται σημαντικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9) Σε εξυπηρετούν καλές σχέσεις και συνεργασίες

Δεν είσαι από τους ανθρώπους εκείνους που κυνηγούν την απόλυτη ευτυχία και τις μεγάλες επιτυχίες. Αντιθέτως έχεις το σπάνιο χάρισμα να ικανοποιείσαι με μια λειτουργική καθημερινότητα. Εκεί βρίσκεις την ευτυχία και εκεί ανασυγκροτείσαι. Στο πρώτο μισό της, η νέα χρονιά ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Είναι κάτι που έχεις ανάγκη μετά τις εκλείψεις που προηγήθηκαν την προηγούμενη χρονιά. Με το Δία στους Ιχθύες μέχρι το Μάιο, προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο γάμο ή στις σχέσεις με συνεταίρους, βρίσκουν λύσεις και εξυγιαίνονται. Σύμφωνα με τις Αστρολογικές Προβλέψεις, τον Απρίλιο οι ευκαιρίες βελτίωσης είναι εξαιρετικές. Από τον Αύγουστο και μετά, ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου στρέφεται στην επαγγελματική σου πορεία. Διεκδίκηση στόχων και δυναμισμός, αλλά προστριβές και συγκρούσεις σε συνοδεύουν μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Απρόβλεπτα γεγονότα, άλλοτε θετικά, άλλοτε αρνητικά, σε σπουδές, ταξίδια, μετακινήσεις και επικοινωνίες είναι πιθανά την περίοδο των εκλείψεων, άνοιξη και φθινόπωρο. Μια πιθανότητα για οικονομικό όφελος από κάποια κληρονομιά ή χρήματα τρίτων που περνούν σε σένα, θα σου δώσει ανάσα αισιοδοξίας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10) Οικονομικές ανακατατάξεις και ευκαιρίες σε σχέσεις & εργασία

Η καθημερινή ζωή έχει υποχρεώσεις οι οποίες διαταράσσουν την αρμονία που τόσο επιζητάς. Όσο πιο γρήγορα δεχτείς την πρακτική αυτή πλευρά της ζωής τόσο πιο ευτυχισμένη θα είσαι. Η νέα χρονιά λοιπόν φέρνει ανακατατάξεις στα οικονομικά σου και σε αναγκάζει να προσγειωθείς. Οι εκλείψεις στον τομέα αυτό φέρνουν νέα δεδομένα που ζητούν σωστή διαχείριση. Το πρώτο μισό της χρονιάς εργασία και υγεία ευνοούνται ιδιαίτερα. Εξέλιξη και πρόοδος στα εργασιακά από τη μια. Δυνατότητες βελτίωσης ζητημάτων υγείας από την άλλη. Από το Μάιο κι έπειτα, με τη μετακίνηση του ευεργέτη Δία απέναντι σου, η εύνοια από το χώρο της εργασίας μετατοπίζεται στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να θεραπευτούν σχέσεις που είχαν προβλήματα. Ακόμη ευκαιρίες για νέες συνεργασίες ή ακόμη επισημοποίηση σχέσης  για όσους αυτό είναι στις επιθυμίες τους. Από τον Αύγουστο και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα μπορείς να διαχειριστείς εποικοδομητικά την ενέργειά σου και θα δεις αποτελέσματα. Ιδίως αν τη στρέψεις σε ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, τα ταξίδια, τις ανώτερες σπουδές και την εξέλιξή σου γενικότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11) Ανταμοιβή για τις δοκιμασίες που περνάς

Αντέχεις πολύ στη ζωή σου και κάνεις υπομονή. Αλλά πραγματικά, η τελευταία διετία σε έχει δοκιμάσει. Έχοντας φτάσει σχεδόν στα όρια της υπομονής σου, έρχεται η ευεργετική παρουσία του Δία στον τομέα της χαράς, της δημιουργίας και των παιδιών και αναθεωρείς! Αυτό δε σημαίνει η χρονιά θα είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Οι Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2022 σου θυμίζουν ότι Κρόνος και Ουρανός συνεχίζουν να πιέζουν σε οικογένεια και σχέσεις. Οι υποχρεώσεις στην οικογένεια αυξάνονται και σε κουράζουν ψυχικά και σωματικά. Παράλληλα, οι εκλείψεις της χρονιάς σε αφορούν άμεσα. Νέα δεδομένα παρουσιάζονται για τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, αλλά και για κάθε είδους συνεργασία. Μην μένεις σε παγιωμένες αντιλήψεις. Μην επιμένεις από εγωισμό σε καταστάσεις που έχουν τελειώσει. Εξέτασε νέες προοπτικές και αγκάλιασε τις.

Τόσο τον Φεβρουάριο, όσο και τον Απρίλιο υπάρχουν ευκαιρίες για να νιώσεις την αποδοχή και την αφοσίωση που ζητάς από τους άλλους. Από το καλοκαίρι και μέχρι το τέλος στης χρονιάς, προτεραιότητα έχει η διαχείριση των οικονομικών σου. Κλείσε εκκρεμότητες, προσέχοντας πολύ τις παρορμητικές κινήσεις και τις βιαστικές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12) Φρόντισε σχέσεις και υγεία!

Η βαθύτερη φύση σου σε οδηγεί σταθερά προς μια κατεύθυνση: Να αποφεύγεις ότι σου φέρνει μιζέρια και μεμψιμοιρία! Και δεν αρκείσαι μόνο εκεί. Θέλεις να διδάξεις και άλλους πώς να έχουν αυτή τη στάση ζωής.  Παρόλα αυτά δεν είσαι άτρωτη. Έχεις κι εσύ εσωτερικές αγωνίες που επηρεάζουν τον οργανισμό σου. Οι εκλείψεις της φετινής χρονιάς σε οδηγούν σε αυτό το μονοπάτι. Πρόσεξε τον εαυτό σου σωματικά και ψυχικά. Μέχρι τα μέσα της χρονιάς υπάρχει εύνοια στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Ιδίως τον Απρίλιο υπάρχει η δυνατότητα να λυθούν οικογενειακά ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα, Με τη μετακίνηση του Δία στον Κριό τον Μάιο ερωτικές γνωριμίες, δημιουργία και ό,τι σχετίζεται με παιδιά ανεβάζει τη διάθεσή σου. Η πλανητική αυτή επιρροή θα επαναληφθεί την επόμενη χρονιά, όποτε και θα αποδώσει καρπούς. Από τον Αύγουστο κι έπειτα ο Άρης απέναντί σου λειτουργεί με δύο τρόπους. Ο ένας είναι να φέρνει εντάσεις στις σχέσεις σου. Ο άλλος είναι να δημιουργεί ένα τέτοιο ενεργειακό πεδίο που με τη συνειδητή σου προσπάθεια θα εργαστείς για να διορθώσεις ό,τι πρέπει να διορθωθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1) Γνωριμίες, εργασία και οικογένεια σε πρώτο πλάνο

Έχεις χαράξει μια σταθερή πορεία ανόδου η οποία είναι αποτέλεσμα της πίεσης που δέχτηκες τα τελευταία χρόνια και σε έκανε δυνατότερη. Στην καινούργια χρονιά προχωράς δυναμικά με την εμπειρία αυτή και με πρόθεση να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο τη ζωή σου! Το σύμπαν είναι μαζί σου και σε ωθεί να πετύχεις τους στόχους σου. Να είσαι ανοιχτή σε νέες γνωριμίες κι ας ξαφνιαστείς αρχικά από τον απρόσμενο τρόπο με τον οποίο θα γίνουν! Κάποιες φιλίες και κοινωνικές συναναστροφές μπορεί να σε προβληματίσουν άνοιξη και φθινόπωρο. Ίσως νιώσεις ότι κάποιους ανθρώπους δεν τους ήξερες εν τέλει και τόσο καλά. Πολλές μετακινήσεις κι επικοινωνίες, αλλά και απόκτηση αυτοκινήτου είναι πιθανά σενάρια μέχρι το Μάιο. Από εκεί κι έπειτα η τύχη μεταφέρεται στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Επεκτάσεις και ανακαινίσεις στο σπίτι, αλλά και βελτίωση των οικογενειακών σχέσεων σε ικανοποιούν και νιώθεις πως πέτυχες! Από τον Αύγουστο οι εργασιακές υποχρεώσεις αυξάνονται κατακόρυφα. Πρόσεχε το άγχος και φρόντισε τον εαυτό σου. Είσαι εργασιομανής, υπεύθυνη και το καλό χαρτί κάθε εργοδότη. Όμως πρόσεξε αυτό μη λειτουργήσει σε βάρος της ευρωστίας σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2) Οικονομική άνοδος & ερωτικές γνωριμίες εν μέσω δυσκολιών

Τον προηγούμενο καιρό χρειάστηκε να γίνεις πιο ευέλικτη για να προσαρμοστείς σε αντίθετες δυνάμεις. Κλήθηκες να διαχειριστείς από τη μια την επεκτατική δυναμική του Δία κι από την άλλη την περιοριστική τάση του Κρόνου, και οι δύο στο ζώδιό σου. Τη φετινή χρονιά συνεχίζεις να νιώθεις τις ευθύνες της ενήλικης ζωής να σε βαραίνουν, ανεξάρτητα από την ηλικία σου. Όμως η βελτίωση στα οικονομικά σου μέχρι το Μάιο παρέχει τα εφόδια για να κάνεις όνειρα που είχες αφήσει στην άκρη. Η διάσταση ανάμεσα στις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις συνεχίζει να σε διχάζει και να αντιδράς σπασμωδικά. Όσο κι αν χαρακτηρίζεσαι για το πρωτοποριακό κι ελεύθερο πνεύμα σου, δυσκολεύεσαι με τις αλλαγές. Δεν μπορείς να ζητάς την αλλαγή μόνο από τους άλλους ή από την κοινωνία. Πρέπει κι εσύ η ίδια να εξελιχτείς και να παραμερίσεις τις αγκυλώσεις που σε κρατούν πίσω. Σύμφωνα με τις Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις από τον Αύγουστο κι έπειτα ο τομέας των γνωριμιών, της χαράς, τη δημιουργίας και των παιδιών ενεργοποιείται δυναμικά. Απόλαυσε το! Αν είναι στα σχέδιά σου μια εγκυμοσύνη, θα μπορούσε να συμβεί.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3) Επιτυχία, έμπνευση και οικογενειακά ζητήματα

Ακόμη και οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου που δεν είναι καλλιτέχνες, ώστε να χρησιμοποιούν την έμπνευση για να εκφραστούν, έχουν μια δυνατή εσωτερική φωνή. Άκου λοιπόν τη διαίσθησή σου και πήγαινε προς τα εκεί που σε οδηγεί. Μέχρι το Μάιο, εκτός από τη διαίσθησή σου, σε οδηγεί και η τύχη. Σύμφωνα με τις Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις είσαι ένα από τα ζώδια που ευνοούνται το 2022! Χρησιμοποίησε τις επεκτατικές και ευνοϊκές διαθέσεις του Δία στους Ιχθύες και πραγματοποίησε όνειρα κι επιθυμίες. Έχε όμως πάντα κατά νου ότι κάποιες φορές μπορεί να υπερβάλλεις και να παρασύρεσαι από υπεραισιοδοξία. Το Φεβρουάριο, αλλά ακόμη περισσότερο τον Απρίλιο του 2022, θα νιώσεις πως ό,τι σκεφτείς μπορείς και να το δημιουργήσεις. Επέλεξε σοφά λοιπόν, ώριμα και με καλή πρόθεση αυτό που θέλεις να δεις να υλοποιείται μπροστά σου.

Από το Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο αναμένεται οικονομική βελτίωση, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες των Ιχθύων. Η πολύμηνη παρουσία του Άρη στον τομέα της οικογένειας από τον Αύγουστο σε αναστατώνει αρκετά. Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί σε προσγειώνει στην πραγματικότητα και πρέπει να ασχοληθείς με ζητήματα που εκκρεμούν.

Φωτογραφία, Cottonbro.

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2022 από την Astrology Consultant Μυρτώ Φρέντζου.

@myrto_frentzou

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here